torsdag 3. juni 2010

Sommer, Rice, Anna og Johanna
Hver sommer får jeg lyst til å kjøpe nye Rice-ting, og denne sommeren er intet unntak. Før var jeg begrenset av geografi, for det er ikke så mange Rice-forhandlere i nærheten.
Nå er alt blitt annerledes. Det er så mange fantastiske nettbutikker, det er simpelthen bare altfor enkelt å kvitte seg med noen kroner! Härligt härligt, men farligt farligt.
Men så deilig det er å bare klikke seg inn på en nettbutikk og gå litt amok. For eksempel i Anna og Johannas nettbutikk. Der er det veldig mye fint.
Det var ikke noe å tenke mer på , det var bare å dykke inn i herlighetene i butikken deres og bestille. Klikk klikk klikk. I går kom en sms fra Posten om at pakken var ankommet postkontoret, og ah! som jeg elsker å få pakker i posten.
Samlet fangst ble Rice-kurv, Rice-vaskebøtter og Rice-kjølebag. Rice Rice Rice!!
Ha en fin torsdagskveld!!!

5 kommentarer:

 1. åååååå- så utrolig stilig da :-) Elsker Rice jeg og- men ikke altfor lett å få tak i her i Wien gitt ...

  Ha en flott kveld :-) klemmer

  SvarSlett
 2. For et herlig innlegg!!! Sitter her å leser høyt for mannen min og smiler og ler!! Fantastisk!! tusen takk for flotte ord!
  Klem fra Johanna

  SvarSlett
 3. Ha ha den kjølebagen har jeg også bestilt meg! Rice har jo bare så mye fint... Herlige herlige internettet ;-)

  SvarSlett
 4. Jeg elsker Rice!! Og kjøper staig noe nytt når jeg kommer over noe fint! København er jo stedet for oss Ricetilhenger, men jeg er jo ikke der hver måned, så det er praktisk med nettbutikkene! Herlige ting du har valgt ut!
  Og så må jeg få kommentere det nydelige dukkehuset med den HERLIGE pizzaen som du laget av en bordskåner! det var jo GENIALT hihi!!! Det kaller jeg kreativitet!
  Ønsker deg en fin helg! Klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 5. Heisan på søndagskvelden!
  Så fine Rice-ting! Skulle gjerne byttet ut vår ensfarvede blå kjølebag med denne glade Rice-saken!
  Det er jo sesong for kjølebager nå. Her har vi vært på stranda, loppis, shopping og laaang sykkeltur i helgen, så det har vært en riktig aktivitetshelg kan man si.
  Ha en strålende ny uke!
  Klem fra kaspara

  SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.