søndag 6. juni 2010

Syriner!


Vi har en stor syrin i hagen og akkurat nå er den bare fantastisk! Inne er det syriner i vaser overalt:) I helgen har jeg jobbet litt i hagen og malt videre på stakittgjerdet. Deilig når været er flott, selv om jeg egentlig har mer lyst til å male møbler eller sy noe av stoffene fra andregasellen... Å male et gjerde blir fort litt kjedelig... Kjøleskapet har streiket og har midlertidig bolig utenfor huset:) Fortsatt fin søndag!

4 kommentarer:

 1. Herlig!!Jeg har også huset fullt av syriner i juni, må benytte sjangsen og fylle vasene mens de blomstrer!Det gjerdet blir kjempefint, tenk på sluttresultatet!Er verdt alt slitet.Sy kan man jo gjøre en dag det regner:)

  SvarSlett
 2. Heisan!
  Så vakkert hus og idyllisk hage! Dette er vel et sveiserhus, ser det ut som.
  Det var så koselig med den hvite porten med syriner hengende over. Man må jo får en god følelse av å vandre inn der!
  Så koselig at du liker hjembyen min! Jeg er selv veldig glad i den og fornøyd for at jeg tilfeldigvis hadde foreldre som var bosatte her. Vi er bortskjemt med mange fine strender og nydelige plasser ved sjøen.
  Ha en formidabel uke!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 3. Heisann :))For et fantastisk nydelig og idyllisk hus! Drømmen er et sånt hus med en slik koselig hage!Syrinen hos oss blekner helt i forhold til deres som jo var helt helt skjønn! Heldige alle dere som bor i idylliske Sandefjord. Min mann er født og oppvokst der så jeg kjenner litt til byen jeg også, da vi har familie der fortsatt.
  Ha en fin uke videre! Mandagsklemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 4. Hei igjen Førstegasellen!
  Tusen takk for koselig hilsen fra deg. JA til flere bruktbutikker i byen vår!!! Kanskje vi skulle starte en aksjon!
  Det er i allefall godt vi har Slappen, som jeg er innom ukentlig. Det er så nære min gamle mamma og da er det lett å løpe innom.
  Jeg er sikker på at huset dere har funnet her i hjembyen din har et stort potensiale og er allerede sjarmfullt. Man får mye gratis med sjelfulle gamle hus. Det er en atmosfære det ikke er lett å gjenskape i nye hus i dem.
  Ha en fin tirdag!
  Klem fra kaspara

  SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.