søndag 27. juni 2010

Det er sommer, det er sol og det er søndag

I dag har vi ligget slengt i hagen og nytt sommerdagen. Små og store badebasseng ble fylt med vann og solkrem smurt på mer eller mindre likbleke kropper.


Det blir ikke en skikkelig sommerdag uten at det er vann inne i bildet. Om det er i bøtter eller basseng eller vannekanner spiller ikke så stor rolle. Lillesøster på to hyler av fryd bare av å få disponere en bøtte kaldt vann på egen hånd. Hadde vært ålreit å ha så enkle gleder...

Mer eller mindre temperert vann i det lille eplebassenget....Ooooh - freezing! Det stopper ikke de gale jentene våre, de hopper oppi og plasker rundt helt til de har blålilla lepper og hakker tenner. Har ikke tid til å vente på at solen varmer vannet.
 Sommer!!!!
Ha en fantastisk sommerkveld!

6 kommentarer:

 1. Kos kos kos!! :-) Perfekt søndag.

  SvarSlett
 2. Vi har også hatt en vann- og soldag i dag. Hyl og hvin og plask i bassenget på verandaen. Herlig at sommeren er her!

  SvarSlett
 3. Jeg har droppet vann i dag - ettersom jeg har vært litt 40årslag-sliten etter i gårkveld/natt ;). Mer sånn skygge og søvn-varianten på meg ;). Uansett er det fantastisk deilig med en sommerdag. Fine bilder.

  SvarSlett
 4. Så koselige sommerbilder da :))Vann og barn hører sammen! Husker godt hvordan datteren min holdt på i evifgheter i badekaret hvor hun laget cafe og vi måtte komme og kjøpe badeskumkaker hihi!!Men jeg er ikke helt borte jeg heller. Elsker å slange meg på stranda i Danmark og er vannet varmt nok er jeg uti nesten hele tiden..Så gøy å se lampeinnlegget ditt! Jeg har maken til lampe til din gule som du kjøpte på Tanum.Min ble kjøpt inn for en femmer på bruktlåven vår i vinter. Da var den messingfarget, men jeg har spraylakket den svart.Jeg synes formen på lampen er utrolig stilig! Ha en fin mandag! Klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 5. Deilige bilder! Og fargene kommer virkelig til sin rett ute! Gleder med til innlegg om 'pipeområdet' nå:))

  SvarSlett
 6. Fantastiske bilder du tar! Skikkelig stemningskapende og en fryd for øyet med de herlige fargene! Sånt blir man glad av :o)

  SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.