søndag 13. juni 2010

Admiralen begynner å lure

Og hva er det Admiralen egentlig lurer på? Han lurer nok på så mangt, men mest av alt lurer han på meg. Han er ikke en sånn ektemann som stiller mange spørsmål ved -eller er kritisk innstilt til mine underlige prosjekter og innkjøp. Men i det stille klør han seg nok i hodet og undrer seg litt. Han undrer seg nok litt på hvorfor jeg kommer hoppende glad inn døren når jeg har funnet et storblomstrete brunt BRUKT dynetrekk fra søttitallet på loppis.
Men han sier nesten aldri noen ting. Noen ganger rister han litt på hodet kanskje.
På lørdag begynte han å lure på hvor mange runde metallfat med kliss lik dekor vi egentlig trenger i dette huset. For jeg kom nemlig tilbake fra et bittelite garasjeloppis med fire nye (avbildet ovenfor).
 Altså, jeg er helt enig i at vi kanskje ikke trenger de fire fatene, spesielt fordi vi har tre sånne fra før. Men vi har jo ingen sånne fat i akkurat de fargene.
Den lille epleboksen har vi ikke fra før, så den var grei å forsvare.

"Er den ikke fin", spør jeg og viser frem de heklede blomstene på rekke som jeg fant på Lord Nelson. "Joa", sier Admiralen, men han har fått det der glassaktige blikket som betyr at han ikke følger med.


Da jeg kom løpende  ut fra Lord Nelsons loppis på fredag med to poser fulle av retrostoffer flirte han godt.


"Det var fint at du fikk kjøpt litt nytt stoff da" sa han. Han trodde kanskje jeg ikke skjønte ironien.
Heldigvis er Admiralen en snill mann. Han bryr seg ikke om at stuen er fylt til randen av kurver med retrostoffer, eller at han må brøyte seg vei gjennom retrosengetøy til tørk for å komme frem til dusjen på badet i kjelleren. Snille Admiralen.

Ha en glimrende søndagskveld!!

13 kommentarer:

 1. Så mange herlige stoffer!! Sukk.... her i strøket e det lite sånt å finna..men eg glede meg øve dei fine stoffene du har funne! :-)

  Ha ein fin søndagskveld!

  SvarSlett
 2. Ha ha ha jeg dævver, du skriver så jeg griner av latter :-) måtte vise innlegget til Molliemannen, han lo også godt. Spesielt av det der glassaktige blikket. Han får også sånn glassaktig blikk noen ganger....(ofte etter setningen "se, er den ikke fiiiiin?")Du kan få sagt det, du, Andregasellen :-D

  SvarSlett
 3. ha ha ha, morsomt! Synes du har fått tak i mange fine skatter!!

  SvarSlett
 4. Så mange fine skatter !!
  Kjenner meg veldig godt igjen i beskrivelsen din. Det er ikke alltid mannen her i huset blir så fornøyd heller med alle skatter jeg drar med hjem !!
  Ha en super dag !
  Cecilie

  SvarSlett
 5. Heisan og god formiddag!
  Herlig, herlig skrevet og snille, overbærende admiralen!!!!
  De tre nederste retrostoffene var jo fantastiske. Det er slike det begynner å bli vanskelig å finne.
  Har hatt en liten bit av det nederste en gang og det gjør seg kjemegodt i lappetepper osv.
  Admiralen her hjemme uttaler seg ikke om stoff, han har for lengst skjønt at jeg er stoffavhengig, men han har mange tanker om andre ting. Noen ganger setter han seg helt på bakbeina og jeg prøver i blant å være " litt samrbeidsvillig" og går slukøret ut av bruktbutikken. Tross alt er det jeg som legger flest føringer her på hjemmebane. Koselig var det at far i huset her elsket tivolilampen vi fant på fredag.
  Ha en super dag!
  Klemmer fra kaspara

  SvarSlett
 6. hahahahaha... SÅ utrolig bra :):)

  disse mennene er herlige :)

  ha en god dag:) gode klemmer

  SvarSlett
 7. He he Kjenner meg igjen der ja! Jeg får styre på, og mannen går nesten konstant rundt med det glassaktige blikket når det gjelder meg og mine planer...he he.

  fantastisk fine stoff de nederste der. Herlige!
  Takker også for kommentarer hos meg! Varmer alltid! ;)

  SvarSlett
 8. hehe..vittig:-)

  finfine stoff!!

  SvarSlett
 9. ÅÅå så fine stoff du fikk tak i! Heldiggris;)
  Når det gjelder den solhatten på bloggen min, så har jeg lånt mønster av min gode venninne miss handy..det mønsteret er vi veldig fornøyd med:) og de blåfargene ja.. er de ikke skjønne?
  Ha en strålende dag videre!

  SvarSlett
 10. Hihihi.. som om jeg skulle beskrevet min egen kjære samboer!!! symaskinen min har inntatt spisestua de siste ukene og det flyter av stoff og sytråd, men han klager ikke :)
  Fantastiske stoffer du fant også!!

  Klem fra Anette

  SvarSlett
 11. :-D De mennene våre må tåle litt av hvert... min mann har irriterende ofte meninger om interiøret, så jeg får ikke holde på helt som jeg vil. Men jeg er glad vi har meninger om det begge to, tror interiøret, og livet, blir bedre av å ha felles interesser. Og så liker vi å bruke enhver anledning til en liten eller stor feiring ;-)
  Supre stoffer du fant! Jeg skal gå på stoffjakt på hytta til svigermor i sommer, har høye forventninger!

  SvarSlett
 12. Hi hi, for en tålmodig mann du har ;) Kjempefine fat! Skjønner godt at du ikke kunne gå fra dem. Og forresten: takk for koselig kommentar på bloggen!

  SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.