tirsdag 29. juni 2010

Gasellene har dårlig tid

Vi Gaseller har bestandig dårlig tid. Jeg og Førstegasellen har mange mange ting til felles, og dette er en av dem. Vi har bare ikke tid til at ting tar tid! I det hele tatt.
 Vi vil at ting skal skje raskt, på sekundet, i går!
Vi har ikke tid til å vente på at malingen skal tørke, eller på at butikkene skal åpne sånn at vi kan kjøpe sytråd som faktisk matcher stoffet vi syr med.
Når vi syr på symaskinene våre lurer gubbene på om det er et helikopter i stuen, så fort syr vi. Det går ikke alltid så bra. En gang sydde Førstegasellen syprosjektet sitt fast i bordduken, for hun hadde ikke tid til  å flytte duken før hun begynte. Jeg har ødelagt flere fine bluser og tunikaer fordi jeg ikke har tid til å bytte klær før jeg begynner å male. Enda familien min har kjøpt malefrakker og arbeidsklær til meg både til bursdag og jul, fordi de synes det er så dumt at jeg ødelegger alt tøyet mitt.
Jeg er verst. Førstegasellen tar seg i hvert fall tid til å bruke maskeringsteip og pusse møblene før hun maler. Jeg feier i vei uten å lese manualer eller sikre stigen.

Nå har jeg begynt å male gangen og trappa. Det har det vært et innlegg om for en stund siden. Men jeg har ikke tid til å gjøre det ferdig, for jeg vil heller begynne å tapetsere med oransj og rosa tapet. Det er jo mye mer gøy enn å male og male og male.
(Fikk inspirasjon til å tapetsere gangen av Sølvi på En Støvel og En sko!)
Men før jeg er helt ferdig med å tapetsere må jeg bare henge opp denne lampa som jeg fant på loppis i går, for den synes jeg er så fin. Den passer veldig bra til tapeten også, når den er ferdig oppklistret.


I mellomtiden så måtte jeg bare dra på Lord Nelson og kjøpe denne bakerikassen i oransj plast sånn at vannekannen og lavendelen på verandaen skulle ha et sted å bo.Hva var det jeg egentlig skulle gjøre igjen? Jo, jeg skulle male gangen.
Jeg har visst ikke bare dårlig tid, jeg har dårlig hukommelse også...

Ha en fiiiiiin tirsdag:)

19 kommentarer:

 1. Hihihi..! kjenner meg så grååådig (herlig bergensuttrykk!) igjen her i det du skriver! som jeg skulle ha skrevet det selv!

  SvarSlett
 2. Sikke et smukt tapet! Kender godt det der med, at man gerne vil have, at tingene går hurtigt!

  SvarSlett
 3. Åhh dåån!
  Fantastisk!Det ble utrolig bra!! Både grønnfargen på panelet og den fantastiske tapeten!! Jeg må ha litt av den!! Bare litt, litt til gangen! Og lampa er fantastisk kul! Skjønner godt at du bare må innom Lorder'n for kuppene ligger jo bare og venter! Likte så godt den pynten rundt av-på knappen:)
  Som jeg gleder med til å besøke deg nå!
  Og artig skriver du om oss, og takk for troen du har på meg! At jeg tør å bestige høyder og bruker maskeringstape:) Men nå er kosebuksa mi ødelagt og jeg må ha ny igjen for igjen har det kommet maling på den fordi jeg ikke har tid...Ikke tid til å skifte bukse før kosten svinges!
  Vi kan det å reagere på akutt kreativ impuls!
  God tur til K og stor klem

  SvarSlett
 4. Haha - lyder småkjent ut dette. Har du forresten klart å lage grøt uten å svi den? Jeg er straks 40 år - og begynner å lage grøt - og før jeg aner lukten av vidd grøt har jeg begynt på minst tre nye prosjekt. Det handler litt om denne egenskapen her.

  Ungene mine nektet å bli med meg hjem tidlig fra SFO på fredager da de gikk på småskoletrinnet . Fredag er grøtdag - og dagen da alle lærere ikke har bunden tid etter avsluttet undervisning. "Mamma - vi VIL IKKE ha grøten din". Denne mammaen måtte sitte og rette bøker og forberede timer til grøten var fortært.

  SvarSlett
 5. Kjenner meg litt igjen her *ler*. Tapeten var lekker, kommer til å bli knallfint når det er ferdig!

  SvarSlett
 6. Hi hi, dette kjenner jeg meg igjen i, ja! Morsomt skrevet :)
  Det ser ut som det blir veldig fint med tapeten, og lampen er jo bare nydelig!

  SvarSlett
 7. Ho ho, som jeg skulle sagt det selv!

  SvarSlett
 8. Du store min, nå fikk jeg meg en riktig god latter på morgenkvisten!
  Og snakk om dårlig tid: i går skrev jeg en laaaang kommentar til innlegget ditt under her, men så klikket jeg meg ut av bloggen før jeg hadde klikket på 'legg inn kommentar'. Ble så lei, og orket ikke å skrive ny...
  Men tilbake til tapeten og gangen din, dette blir grådig bra! Gler meg til å se flere bilder.
  Ha en fin dag!
  Klem

  SvarSlett
 9. Og så skrev jeg i går litt om det fine bildet av deg til høyre på siden her. Veldig fint. Ja, skal tro om det kommer bilde av Førstegasellen etterhvert? Håper det...

  SvarSlett
 10. Hei

  Morsomt innlegg, dere skriver så bra! Her vil jeg tilbake, følger 29 - det er meg.

  Gode sommer dager ønskes dere og deres

  mvh Mumsi - Med et lekent sinn

  SvarSlett
 11. Hihi! Det er som om jeg skulle ha sagt det selv! Jeg fyker rundt og gjør hundre ting på en gang :)Det med å skifte før jeg kaster meg over malerrullen kjenner jeg veldig godt igjen hihi!! Titter som snarest innom for å si at tapeten på den lille kommoden inne hos meg kommer fra deres herlige nettbutikk. Og den tapeten er intet mindre enn HERLIG!! Har ikke rukket å bruke den noe sted enda, men det kommer..Tapeten på det øverst bildet i innlegget her var FANTASTISK!!! Jeg er visst helt hekta på tapeter hihi!!
  Ha en fin sommerdag alle sammen! Klemmer fra Kardemomme :)))

  SvarSlett
 12. Hahahaha! Kjenner meg veldig godt igjen i det du har skrevet!! Fantastiske ting du viser frem også!! Jeg MÅ ha en retrotapet i huset mitt også! Det er så fint!

  Ha en fiiin lørdag!

  SvarSlett
 13. He he, kjenner meg litt igjen her altså :-) Tålmodighet og fokus er nok ikke av mine fremste egenskaper heller. Men den tapeten var helt nydelig og så absolutt gøyere ut enn å male trapp, enig med deg der! Lykke til videre med alle prosjektene!!

  SvarSlett
 14. Herlig tapet! Selvfølgelig måtte både det og lampå opp i rakettfart!
  Eg tror eg har det genet, eg òg. E som regel i gang med neste prosjekt i hodet, før eg e ferdig med det eg holde på med.

  Det e alltid inspirerande og morsomt å lesa gasellenes blogg, og derfor ligge det ein award og vente hos meg. :)

  God helg!

  SvarSlett
 15. så sant så sant!
  jeg maler hus utvendig, men vil heller sy... så har også sydd opp gardiner i dag. hihi.
  og laget blogginnlegg.

  jeg elsker tapeten. kanskje det er slik jeg bør ha oppe i gangen?
  skal ta en titt igjen på shopen.
  elsker den blomsterkassa di også!

  ha en finfin natt.

  SvarSlett
 16. Jeg kjenner meg så igjen i dette. Jeg er også super utålmodig og har virkelig fått testet den nå i flytteprosessen. Jeg teller ikke til ti men til hundre:)
  Tapeten var lekker og jeg er sikker på at gangen blir super når den blir ferdig, noe den kanskje allerede er med ditt tempo, hehe.
  Blomsterkassen var super kul.

  Ha en deilig søndag.

  SvarSlett
 17. Heisann!

  Ramla inn her sånn tilfeldigvis... og ble værende. Jeg er selv lampefreak, så jeg forstår godt at den røde godbiten ble med deg hjem.
  Jeg kommer nok tilbake hit :-)

  Ha en fortsatt strålende dag!!

  SvarSlett
 18. Sååå bra det blei da!
  Kjenne meg igjen eg og ja. Måtte sei litt høgt te meg sjøl at eg måtte roa meg ner og ta ein ting om gongen, for en får jo lyst te å gjørr alt så en komme på med ein gong, og det går jo ikkje nei...

  Vinnerlykke på deg forresten!
  Eg linka te bloggen dåkkas og, håpe det e greit.
  Du får senda meg adressa di, så blir det pakke i posten :o)

  SvarSlett
 19. Sikke et fint arrangement :)

  SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.