onsdag 7. juli 2010

Heaven is a place on earth

Før, da jeg var ung og dum, da skjønte jeg aldri hva Belinda Carlisle sang om når hun drev og maste om at heaven var 'a place on earth'. Nå forstår jeg hva det var hun mente. Hun mente naturligvis København, at det er København som er Heaven! Nærmere bestemt mente hun nok butikken Husflid, som selger brukt sengetøy fra søttitallet.

 For det må da alle forstå, at det er ingen ting som kan overgå en butikk som selger 40 år gammelt sengetøy!

Men noen skjønner ingen ting. Noen skjønner ikke at det er umulig å gå ut fra Husflid uten å ha svidd av mange hundrelapper, så mange hundrelapper at de faktisk har blitt til en hel tusenlapp. Admiralen for eksempel. Han forsøker å forstå, og tro du meg, han prøver virkelig å forstå. Han legger all mulig godvilje til. Men det er kanskje ikke så lettfattelig for alle andre det her.
Så det får meg til å tenke litt. At jeg kanskje skal forsøke å forstå andre bedre, forstå dem som tenker annerledes og faktisk ikke synes at førti år gammelt brukt sengetøy er noe å bruke feriepengene på. Men det blir ikke lett altså.
For faktum er at jeg gikk ør og blakk ut fra Husflid på fredag kveld med to svære poser fylt med alle disse fantastiske sengetøyene, og jeg har ikke landet helt enda.


For jeg mener, oh my god! Jeg kunne ha flyttet inn i den butikken der. Jeg kunne tatt med meg Admiralen og jentene og symaskinen og bodd der et par uker, minst.
Men først må vi bare bygge på huset, en retrosengetøyetasje kanskje.
Nå blir det stoffbiter på deg Førstegaselle!!!

God natt fra en retro-ør Andregaselle:)

(Husflid ligger på Blegdamsvej 124   2100 Kbh. Ø)

20 kommentarer:

 1. Der kan vist kun siges WAUW hvor en samlingen du har fået:)Håber I havde en fantastisk tur:)

  Hilsner Vicki

  SvarSlett
 2. Jeg forstår deg!
  Så mye fint.... Deilig. Takk f tipset også, skl t køben i høst. Gleder meg til å se hva du skl lage av de fine stoffene.

  SvarSlett
 3. Full forståelse herfra! Jeg hadde en liknende opplevelse i en knappebutikk en gang..pengene fløy, og resten av følget så på meg som om jeg var gal ;)
  Fantastisk mye fint du har kjøpt!

  SvarSlett
 4. Wow vilka underbara påslakan du har hittat. Den där affären låter verkligen som en guldgruva.... Jag skulle inte kunna gå därifrån tror jag ;-)

  SvarSlett
 5. Jeg forstår deg! Gud, så mye lekkert du har fått tak i *sikler*

  Kos deg med stoffene!

  SvarSlett
 6. Wow, sikke nogle fund du har gjort dig! Hvis du vil af med noget af det, siger du bare til ;)

  SvarSlett
 7. Hold fast hvor er du heldig! :D Ville ønske jeg snart skulle til København! Er meget interesseret i at bytte stof med dig, hvis du skulle få lyst til endnu mere nyt. Har lige nu et bytteindlæg på min blog. Du kan jo kigge forbi ;o)
  Mvh. Julia

  SvarSlett
 8. Så utrolig mye pent! Heldige! Jeg også vil til Køben!! ;)

  SvarSlett
 9. Heisan Andregaselle!
  Velkommen tilbake fra himmelriket! For et sted! Og tusen takk for du deler adressen til dette hjertebankstedet hvor du har funnet de fineste skatter.
  De var flotte alle sammen men skal jeg plukke ut to favoritter må det bli det første samt det rødlige på nestsiste bilde. De var outstanding!
  Jeg noterer meg adressen og drømmer om å stupe inn i denne butikken en gang i livet!
  Her har vi akkurat kommet hjem fra en uke i Bulgaria med masse sol og bading og unger som tester sine nyervervede svømmeferdigheter i
  leilighethotellets basseng.
  Så må jeg si tusen takk for awarden jeg så dere ville tildele meg i et innlegg under her.
  Det er alltid koselig med hilsener fra de to herlige gasellene med den finfine bloggen!
  Jeg er sikkert blogglandias kjedeligste, men da jeg startet med bloggingen fant jeg ut at jeg droppet ut dette med awarder. Er selvfølgelig livredd for å såre noen her og jeg blir superglad for koselige kommentarer og liker å gi det selv også. Kommentarer fra de spenstige gasellene er alltid stor stas!!!
  Nå må jeg fortsette utpakkingen. Vi har en data som kolapset her hjemme og vi har mistet en masse bilder og mapper og for tiden er det vrient å få laget innlegg. Håper jeg snart er på banen igjen.
  Ha nydelige sommerdager begge gasellene!!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 10. For en drøm!!
  Fantastiske stoffer! Helt utrolig fine alle sammen! Vet ikke hvilke jeg liker best... Kanskje nr 1,4,5,5,7,8...nei får ikke dette til..Nydelige alle sammen! Og båndene også! Spesielt likte jeg det til venstre. Gjett om vi skal til denne butikken i november! Gleder meg allerede!:)Her er vegg nr to på annekset ferdig med første strøk i dag men nå regner det så jeg må vente med å knipse bilder til innlegg.Ha en fin onsdag kveld! Klem

  SvarSlett
 11. E det MUUUULIG!!!!? Dåååån..... Har ikkje aent å sei enn at eg e KJEMPEmisunnelig... Noen av de stoffene va bare drømmestoffer!

  Kos deg med synet, det kan nok holda humøret oppe i vekesvis ;-)

  SvarSlett
 12. Åh, Andreagasellen, du er så utrolig flink til å finne de retrostoffene dine asså! Makan til samling da du! Det der må være en helt magisk butikk...:-)Så herlig for en retrofantast! Jeg høret også ryktene om et bloggtreff og sier bare: Jepp, I´m there og det blir sabla koselig :-D

  Strålende kveld til deg!

  SvarSlett
 13. Hej Igen

  Ej jeg kan ikke glemme det fine stof du har samlet dig:)
  Hvis du vil bytte noget af billede 6+8+9
  Må du endelig sige til og så kan jeg sende nogle billeder af mit stof. Hvis du havde lyst:)

  Mange hilsner Vicki

  SvarSlett
 14. Hei Andregasellen ). Så godt du er hjemme igjen da. Har savnet innleggene dine - og har jo visst at du har vært på sengetøyjakt - så jammen har jeg vært litt spent også - på hva du har dratt hjem til gamlelandet ;).

  Jeg har et maken i hvert fall - det med blå blomster med stilker og mye hvitt i. Har vært veldig glad i det, med nå er det bare en liten minnelapp igjen tror jeg ;). Brukt med kjærlighet har det i så fall blitt. Det var jo mange, mange andre nesten til å drepe for der også ;). Way to go! Og ja - høres virkelig ut som "Heaven is a place on earth-sted".

  Angående husbønder og forståelse: "Jeg ber mannen se på øynene mine når et nytt retrodynetrekk ligger nyvasket i hendene mine. Se på øynene mine! De glitrer gjør de ikke? Billig lykke spør du meg - selv om jeg har betalt mange hundrelapper for ett og samme dynetrekk ved flere anledninger ;)". Har har innfunnet seg med å leve i stoffkaoset mitt. Og dersom man smisker med et flygel i ny og ne - har man han i sin hule hånd.

  Vi skrives snart ;) Klem fra Nina

  SvarSlett
 15. Hei! Full forståelse for kjøpet der, ja! Jeg klarer heller ikke å gå fra sånt, selvom jeg er ubrukelig på symaskinen og stoffene stort sett blir liggende i hauger. Men EN dag kommer de HELT sikker til nytte!
  Takk for kommentaren din, veldig hyggelig at Førstegasellen har nevnt på meg tidligere:) Og tusen takk for awarden under her. Siden jeg allerede har slengt ut 7 om meg selv, så legger jeg dere bare inn i det innlegget, jeg..:D Hils hun første fra meg!

  SvarSlett
 16. ååååå så utrolig mye fint! Jeg vil også!!! Jeg ble helt ør av forelskelse jeg!! Heldige du!!
  Ha en fin sommerkveld!

  SvarSlett
 17. Så mykje fint!! Eg har også ein sånn flott kar som prøver å forstå.. Synest han gjer ein veldig bra jobb med det sjølv om han lurer på kvifor eg får fylle huset med stoff og han må tenke nøye gjennom det han kjøper..;) Skal til København om ein månad og har notert meg adressa!
  God sommar til deg.:)

  SvarSlett
 18. *Award

  Nå oppdaget jeg akkurat at dere nylig har fått en award, men synes likevel dere fortjener en til! ;)

  God sommer til begge to! :D

  SvarSlett
 19. Tack för att Du hittade mig och gav mig en härlig kommentar. Nu har jag hittat till Dig och Din underbara blogg. Jag blev helt såld på Dina bambisar i Din header & Din post med ljuvliga mönster som jag skulle kunna dö för idag, men hatade på på 90 talet ;)

  Agneta

  SvarSlett
 20. Heisann. Ser du har vært en tur i himmelen. For noen fantastiske stoffer du har funnet tak i. Dit må jeg dra en gang, uten tvil. Møblene du har funnet er også fantastiske. Lykke til på videre loppejakt.

  Hilsen Mia

  SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.