tirsdag 18. mai 2010

Pipip hurra!

Pipip hurra!!!roper minstejenta på to år og vifter med flagget. Hun har lært det av storesøsteren på fem. Egentlig er storesøsteren gammel nok til å klare et skikkelig helhjertet Hipp Hipp Hurra helt på egen hånd. Men mammaen hennes synes det er så koselig med Pipip Hurra....Så koselig at jeg venter litt til med å korrigere henne. Ett år til kanskje? Akkurat som da hun var tre år og sa Petterkopp istedenfor edderkopp, og vi ikke sa noen ting men bare smilte lurt til hverandre. Sentimentalt? Jepp. Men femåringen kommer aldri til å si Petterkopp igjen. Så vi håper på en liten stund til med Pipip Hurra, bare en liten stund...Gratulerer med dagen og vel blåst:)
Femåringen, læremester og instigator:
Toåringen, hermegås og medsammensvoren:

8 kommentarer:

 1. Til Andregasellen: Haha. Jeg elsket uttrykket Pipip hurra! Jeg tror jeg aldri hadde korrigert det jeg - haha. Sikkert en eller annen lærer som meg selv som kommer til å gjøre det når man øver til "søtte mai" som vi kaller 17. mai - etter min datter. Hun har også innført familieuttrykkene tøppers (ketchup), Prease a (Please a) og Slappe seg (hvile litt). Alle familier utvikler sitt eget lille språk. Sønnen min ventet så lenge med å snakke, at når han først begynte, snakket han irriterende korrekt ;).

  To døtre ja - det er bare å begynne å øve i hodet på å velge kamper ;). Dette minner meg litt og meg seg og søsteren min som er 2,5 år yngre. Jeg var liksom sjefsgåsa - og hun kom diltende og hermende etter. Så søte de var i bunadene sine *smelt*.

  SvarSlett
 2. Hei! Så utrolig søte, da! Gleder meg til Sofia begynner å prate, det blir moro :)Vi hadde en veldig fin 17.mai, håper dere også hadde det! Sender nok snart en mail, må jo se å få bestemt meg angående tapeter, og klør i fingrene etter å begynne å lage litt nye ting igjen. Er veldig klar for litt bytting som vi også snakket om :)

  SvarSlett
 3. Hej och tack för din rara kommentar! Blomman heter vitsippa på svenska:)
  Vilken fin blogg du har! Kreativ!
  Önskar dig en härlig somrig vecka.

  SvarSlett
 4. Hei Andregasellen, og TUSEN TAKK for koselige kommentarer inne hos meg, det VARMER!! Og ja, jeg fikk den første kommentarer din og, det ble ikke rot.
  Men snakk om fin blogg! Jeg har sporenstreks lagt meg til som følger. Har sittet her og kost meg med de mange fine innleggene deres, og føler nå akutt behov for en aldri så liten tur til Edinburgh.
  Og så mange fine retrostoffer dere har fått tak i!!!! Faktisk så har jeg det samme grønne stoffet som Førstegasellen viser litt lengre nede i bloggen her. Jeg fikk det av mamma og jeg flytter det rundt om i huset, surrer det rundt en pute her og en pute der, det gjør meg så glad.
  Vel, nå må jeg se å få gjort noe... Ha en fortsatt fin onsdag.
  Klem fra Sølvi

  SvarSlett
 5. Nei uff, jeg glemte det viktigste (jeg skulle skynde meg å skrive...): Så fine jenter du har, i nydelige bunader. Helt enig med deg, ikke korriger! Min lille gutt på 5 år sier fortsatt marsma-yellows (marshmellows) mens storesøstrene blinker lurt til hverandre...

  SvarSlett
 6. Hei!
  Så koselig innlegg fra både Edinburgh og 17.mai! Også jentene da....) Fine er dem!!
  Stor klem

  SvarSlett
 7. Hei og god formiddag!
  Så skjønne festkledde jenter! Helt enig; pippip hurra høres da veldig sjarmerende ut, la det gå et år til! Min minste sønn hadde en periode da han lo og kalte alle "din tulletopp" . Det var nesten trist da han skjønte det het tullkopp.
  Her striregner det og jeg som trodde dagen skulle bli en skikkelig reprise på gårsdagens sommervær... Ha en finfin dag!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 8. Så skjønne jentene dine er! Her har vi også valgt å la oss sjarmere av sånt som karamelli (makrell i tomat) og løvepostei (leverpostei)....knis!

  SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.