fredag 28. mai 2010

En kjærlighetserklæring til min aller beste venn!

Nå har fredagsroen senket seg her hos oss i Sandefjord. Mine innlegg på bloggen har vært fraværende en periode og det blir nok slik en stund. Lite overskudd og sykdom i huset gjør at førstegasellen har en pause, noe jeg skjønner på andre bloggere at ikke er så uvanlig her i blogglandia. Inspirasjon og produksjon er jo avhengig av overskudd.
I slike perioder er venner så ekstra betydningsfulle. Mannen til andregasellen var innom i går med disse fantastiske stoffene (og i tillegg til disse var det masse mindre biter med flott stoff i en nydelig forundringspose!). I dag kom han igjen med to poser med deilig vin som vi nå nyter:)
Takk! Takk! Takk! For deres omsorg og raushet! Vi er så heldig å ha verdens beste venner!
Ha en deilig helg på hytta og vit at vi er så uendelig glad i dere!!

6 kommentarer:

 1. For noen fantastiske herlige stoff! Heldige! Veldig snilt!

  SvarSlett
 2. Heisan Førstegasellen!
  Pauser er helt normalt i bloggverden og taes i ny og ne.Håper du sol og sommer gir en vitamininnsprøytning og at overskuddet trylles fram igjen!
  Fantastisk herlig pakke du fikk av din makker!!! Kjempelekre var stoffene fra Andregasellen og herlig omtanke bak! Nydelig med slike venner.
  Ha en fin helg i byen vår! Nå sender vi bort de mørke skyene og håper på sol igjen!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 3. Åh, Førstegasellen, du er vel den beste gasellen i verden også!Ingen over, ingen ved siden!Vi er heldige vi også, for det er så herlig å ha bestevenner å være raus mot!!Vi elsker dere nest mest over alt på jord;)Stor kjempekjempeklem!!!

  SvarSlett
 4. Ååå så heldig! Håper energien kommer sammen med sola!

  SvarSlett
 5. Så fin og inspirerande blogg! Nydelige retrostoffer med herlige fargar! :-)
  Bloggpause eller ikkje; bloggen havne på listå mi :-) Ha ein fin kveld!

  SvarSlett
 6. Hei du :))Ta dere så mange pauser dere trenger!
  Vi er her når du finner tid og overskudd igjen! Bloggingen skal jo være en hyggelig hobby som man har lyst til å finne fram når man har tid og overskudd! Så moro at du også bor i Sandefjord! Det visste jeg ikke..Da bor alle yndlingsbloggerne mine i den byen da hihi! Jeg er jo godt kjent der fordi mannen min kommer derfra og vi har familie der :))
  Det var noen nydelige stoffer du fikk av venninnen din! Slike stoffer er den gjeveste gaven av alle og det er sånt man gir bort til den man er aller mest glad i! Ha det godt sålenge, så blogges vi snart igjen forhåpentligvis :))Stor klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.