torsdag 27. mai 2010

Noe nytt, noe brukt, noe blått og noe merI dag fikk jeg en pakke i posten jeg har ventet på! Jeg har jo lenge fulgt med på hva selveste Budeia holder på med på bloggen sin Dill og dall og sånt , og til slutt ble bare fristelsen for stor. Hun lager så mye fint! Jeg måtte bare kjøpe en blusetunika i blåtoner, naturligvis produsert av herlige retrostoffer i Budeias hjemmeverksted. Jeg har virkelig forsøkt å få til noen blinkskudd av tunikaen sånn at dere får se hvor fin den er, men modellen er noe uvillig.... Det er nesten så jeg lurer på om hun kan lukte det på avstand når jeg kommer snikende med kameraet, for vips så er hun under stuebordet eller bak en stol. Femåringen er sladrehank og illojal, så gjemmestedet blir fort avslørt.
Men det blir ikke noe enklere å ta bilde av den grunn! Jeg har ikke tall på hvor mange bilder jeg har av bakhodet på den jenta!
Under følger noen loppisfunn fra en liten torsdagsloppisrunde med lillesøster. Merk den lille foten som ble med på bildet av den søte dukkesengen fra Frelsesarmeèn...Sengen var så populær at jentene knapt klarte å holde fingrene av fatet mens jeg tok to bilder av den! Hyggelig at mine loppisfunn blir mottatt med samme entusiasme som de blir handlet inn med:)
Digger spesielt det siste funnet her, en keramikkboks med trelokk og fantastisk dekor...
Ha en brilliant torsdag:)

6 kommentarer:

 1. Å helledussen. Nå ble jeg SUPERINSPIRERT til å sy mer til små frøkner. SÅ innmari søt. Har kalt inn hele familien for å se bildene ;). Nåhh - sukker alle ;).

  Retrostoff heldig har du vært ser jeg også. - Og dukkeseng - kan nesten fornemme hvordan det føltes å få dukkestæsj. Klem fra en smilende Nina ;). Lager en link til dette innlegget i neste blogginnlegg jeg - om det er greit ;).

  SvarSlett
 2. Så fin kjole! Og de stoffene i blåtoner var supre! Og kermikkboksen var utrolig fin! Om du ikke har vinnerlykke i blogglotteriene har du hvertfall teft og finnerlykke på loppis! ;-)

  SvarSlett
 3. Hei. Fant veien hit via "dilldall". Kjempesøt snuppe i ny tunika og masse koselige, gøye bilder her:) Legger meg til her, håper det er greit.
  Hilsen Lill

  SvarSlett
 4. Hei hei en fredagsmorgen :))Så nydelige ting du har handlet hos Nina!Jeg har sett på disse små plaggen inne hos henne og ønsket at jeg hadde yngre barn slik at jeg kunne handlet der jeg også! Så fine kupp du gjorde på Fretex!!
  Flotte stoffer, kjempefin kreamikkboks og så den nyyydelige dukkesengen da. Jeg ble sittende og smile av den søte lille foten i hjørnet på bildet hihi! Skjønner jo godt at det var vanskelig å holde seg unna :))
  Du blir medlem på NIB veldig greit. Klikk deg inn på siden og så vil du se en fane på øverste linje som heter "Bli medlem".
  Lett som en plett :)))Ha en fin fredag! Klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 5. Så kjempefine stoffer! Og den boksen var helt super, liker veldig godt tredetaljer sammen med retrobokser. Det må jaggu være en bra Fretex du bor i nærheten av du! Evt er du sabla god til å finne ting, og det kan jo være meget sannsynlig det og ;-)

  SvarSlett
 6. Henger meg på i rekken av rosende ord:) Nydelig kjole til minsten! Har sett på dem og tenkt at tantebarnet burde fått en slik av tanten sin:) De er knallfine! Bra stoffangst igjen og fint en bit allerede har flyttet inn hos meg:)

  SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.