mandag 24. mai 2010

Pinseproduksjoner

Jeg har gått lappeteppeberserk, jeg klarer ikke å slutte å sy dem. Jeg kjenner på kroppen at det blir flere også. Må bare sørge for å spre dem rundt i huset, sånn at jeg ikke blir "lappeteppedamen" i nabolaget. Du vet, en sånn lappeteppedame som tar helt av på lappetepper, akkurat som sånne kattedamer som har 49 katter. Litt freaky.
I tråd med dette sørger jeg for å produsere noe annet også, noen puter for eksempel. Her er en pute til en stol i stuen med en stor, glad, oransj retroblomst!
Slagbenken på kjøkkenet har fått sommerhabitt på i dag. Gult og grønt er sommerfarger for meg!

Ellers har vi tilbragt pinsen på hytta, hvor vi har kost oss i det deilige sommerværet. Det ble jobbing i pinsen, for vi holder på å gjøre om vedskjulet til anneks. Skal bli fint å få flere soveplasser, for det begynner å bli lovlig trangt der når alle er tilstede. Så det har vært en helg med mye hammer og spiker og takpapp, veggpapp, tapet.
Håper alle har hatt en kjempefin pinse!2 kommentarer:

 1. Haha - ikke nok med at vi er svorske begge to. Vi er lappeteppedamer også. Her i huset ligger de strødd nærmest overalt. I ulike kulører. Det siste jeg sydde nå har jeg liksom tvunget på mannen. Påstår at det er hans. Han har liksom ikke vist noen stor iver for å eie et teppe, men nå gjør han faktisk det *ler*. Er han ikke heldig?

  Jeg begynte å sy barnetøy fordi lappeteppene begynt å hope seg litt opp - men jeg kjenner det klør i fingrene etter å nåle lapper igjen. Må prøve å finne en ok kombinasjon mellom tøy og tepper.

  Har man først havnet på lappekjøret, er det veldig vanskelig å komme seg ut av det ;). Med du og du så mye gode følelser det gir.

  SvarSlett
 2. Smukke ting du syer.
  Nyd dagen

  SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.