lørdag 11. desember 2010

Good to be a nissemann?

Good to be a nisse
Nå kommer jeg vel til å få hatmail et helt år, siden jeg valgte å ta denne grusomme landeplagen frem fra glemselen. Hver gang den blir nevnt setter den seg umiddelbart på repeat i hjernen til alle i nærheten. Førstegasellen derimot, kommer ikke til å bli affektert, for hun var utaskjærs det året The Julekalender suste på TV2. Jeg, som er ett år yngre (og dermed ikke fullt så benskjør og giktisk som Førstegasellen) gikk og gnålte på nissesangene hele desember det året.
Denne nissen er imidlertid helt uskyldig, for han ble laget for bare et par uker siden. Det er Brenda som har brodert ansiktet, hun er i skikkelig julemodus om dagen.

I kveld blir det pinnekjøtt!

Flott laurdag til alle der ute

20 kommentarer:

 1. nå sitter den h.....sangen inni hodet mitt:) TAKK FOR DEN DU;)
  Nissen til Brenda er bare søt den:)

  Misunner deg pinnekjøttet:) Vi spiser pinnekjøtt julaften vi, og mannen i huset har nedlagt absolutt forbud mot pinnekjøtt før julaften:) Det går greit, for det er det eneste han får bestemme her i huset;) I tillegg har jeg spist pinnekjøtt hos mamma i oktober, så da så:)

  Kos deg du:) Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 2. Hun Brenda altså ;).

  Her er det stille og rolig lørdag. Tror ikke engang jeg er mottakelig for å få nissemann-sangen på hjernen Datteren kom seg omsider på konfirmasjonsdag - enda vi hadde glemt det - og måtte vekke hennen når venninnene begynte å etterlyse henne. Jaja. Ingen håndballkamper på ungene i helga - men en helg uten håndball for mannen er en helg uten mening tror jeg - så han tok med sønnen på en damekamp i nabobyen. Jeg suser rundt med støvsuger og baker litt lussekatter, vasker klær og slikt. Stille og rolig altså. And I like it.

  God helg fortsatt ;). Både første- og andregasellen ;).

  SvarSlett
 3. Måtte du!!!hehehe.Uff...;)
  Søt nisse!
  Pinnekjøtt ja, det er så godt det.Iår blir det faktisk pinnekjøtt på selveste julaften!!!Onkel har nemelig fått seg dame fra Haugesund og de skal jo holde jula.hehe.Meeeeen tror du ikke vi har klart å lure til osss å ha ribbe også da - blir ikke juaften uten den tradisjonelle ribba og pølsene. Så hos oss blir det nok av mat :)

  kos deg !

  SvarSlett
 4. Så søt den var :)
  Brenda er flink!!!
  Og du selvfølgelig ;)

  En fin lørdag ønskes til dere!
  Klem fra Stine

  SvarSlett
 5. Huff ja, merker at nissemannen snik seg fram, svak nynnande ...

  SvarSlett
 6. Det var den aldeles skjønneste nisse - og it's good to be a nissemann er da en skikkelig fin julesang :-)
  Fin blogg du har.
  Klem fra Eva

  SvarSlett
 7. Nå har den sangen satt seg fast ja.
  Men det gjør ikke noe. Den fenger faktisk litt, hehe.

  Nydelig nissemann det var!

  SvarSlett
 8. Det er kanskje ei lita nissejente det der...?
  Supersøt uansett!

  SvarSlett
 9. Naw, finaste nissejenta :o)
  *sukk*

  Du og Brenda e et bra team altså!

  Tippa du e glad for at du ikkje e så gammale så Førstisen altså! Puh!!!
  Forresten... eg trur eg e litt gamlare enn dåkke begge 2 (sånn reint kroppslig jaffal...).
  Lide imidlertid ikkje av overnevnte plager ;o)

  Hærliga skiltet du viste i forrige innlegg og da! Fekk meg te å tenka på Pafrika sitt skilt i øverste trappetrinn. Det i huset e det faktisk ikkje lov å spytta i trappa... Hørrt sånt??? Nuvel, det e greit å veta ka for nåken husregler en har å forholda seg te syns nå eg ;o)

  Takke for hilsner og ønske om god tur te "rehab". Eg må dog innrømma at det vekke litt andre assosiasjoner hos meg, men det e nå så... Eg ser at Pia fekk flærre på den tanken der, så hvis eg får et tvilsomt rykte på meg, så vett eg kim eg ska ta... ;o)

  Goood adventsklem på dåkke begge 2!

  SvarSlett
 10. Hahaha... Den hadde jeg gjemt i en skuff og fortrengt for alltid håpet jeg;) tihi... Men den søte nissen din veier opp for gamle svisker på hjernen... Ha ein fin søndagskveld

  SvarSlett
 11. Och sååå fin blogg du har och vad fina saker du gör! Tack för att du lämnade en hälsning hos mig så att jag hittade hit! Jag följer dig!

  SvarSlett
 12. Hahaha, jamen The Julekalender kører på dansk tv her i år, så vi har den vist altid i hovedet til jul ;)
  Jeg synes nu at det er en hyggelig julesang.

  SvarSlett
 13. Jeg var også uttaskjers det året, så det er ikke noe problem for meg.
  Herlig nisse!!!

  Hilsen Sol

  SvarSlett
 14. Helt ok den sangen-men kanskje jeg er inhabil siden jeg liker alt som har med jul å gøre?..
  Nydelig nissejente.
  Og masse andre ting her ser jeg..
  Må kikke litt.
  :)
  (og ♥lig velkommen hos meg)

  SvarSlett
 15. Ah...der fikk jeg den på hjerne gitt!
  Herlig liten nisse da. Beundrer maskinen for alt den kan...og deg selvfølgelig ;)

  SvarSlett
 16. Tøff nissekar! Likte sangen jeg, så om den surrer og går litt i hodet i dag gjør det ingenting. Kan jo pøse på med litt mer tankegnål, med frasen:
  Oooolaf! Jeg står under mistelteeein!

  God førjulsstemning! :)

  SvarSlett
 17. En liten kommentar fra meg som ikke på noen måte må misforstås; Er du klar over at Johan Golden gikk til sak mot Banana Airlines fordi han mente at sangen deres "Yes, we have no bananas.." ødela en ferie for han- da dagene i solen var bortkastet og ødelagt av den evig reperterende sangen..?

  Jeg bare sier det- aner ikke hvorfor! ;-)
  (men har et lite håp om at du nå nynner "..no bananas to dayayay" slik jeg nynner "Gudd to bi a nissemann" (ond, ond latter!!)

  Ha en suuuper fin kveld! :-)

  SvarSlett
 18. Jepp, rett på repeat. Og takk til Eple for at jeg nå kan alternere med no bananas todayayayay. Hm, hva kan jeg bidra med i denne onskapens sørpe, tro? Jo, bare hør: bom-bom-bom-bombombadilla life, yeah yeah yeah yeah, bom-bom-bom bombombadilla life, ah ah ah ah. Eller noe sånt, men jeg håper da virkelig den sitter!

  Akk, det er godt å kunne dele! Og det er faktisk veldig godt å føle seg pittelitt savnt også, når man har vært tvunget i verdens kjedeligste eksameneksil i ukesvis. Så takk for fine hilsener, du langbente! (Jeg har forresten et par snaisne gasellebilder fra junaiten, som jeg hadde tenkt å blogge ene og alene til ære for dere! Det er noen fine, og så et ganske vittig med to snerte gasellestusser, hehe. Blir nok begge variantene, tenker jeg)

  ....to be a nissemann. Sukk!

  SvarSlett
 19. Hehe...den begynte å spinne før jeg hadde begynt å lese innlegget! Men det var en kjempesøt liten nisse! Supert at du er med på oppfordringen min, håper mange flere også blir med:)

  SvarSlett
 20. Du må kikke innom bloggen min, en liten gave ligger og venter på deg!

  Ü

  SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.