onsdag 10. november 2010

Tiddelibom

Andregaselleheimen
Og huttemegtu. For det ER kaldt, selv om det er pent med snø. Admiralen, som er trønder og født med slalomstøvler på beina, er ikke her og får nytt synet av Østfoldvinter i november. Han befinner seg omtrent på den andre siden av jorden, nemlig i Indonesia. Der har de 30 grader i skyggen og turkis swimmingpool og svære drinker med paraplyer og sånt. Admiralen får imidlertid ikke tid til å svømme i det bassenget, for han jobber hele tiden. Sier han da.
Porten. Til himmerig? Neppe.
Skeptisk katt
Lillebror er meget skeptisk til hele snøopplegget. Den første gangen jeg slapp ham ut i snøen så han på meg med et dypt bebreidende blikk. Det var et sånt 'Hva for noe fanterier har du funnet på nå'-blikk.
Vinterstemning i hagen
Benken var en gang en gammel sovesofa, helt til jeg kjøpte den på loppis og rev den helt fra hverandre. Etter noen timer med stikksag og banning hadde den fått helt ny rygg med både buer og snirkelsnarkel, og jeg er ganske fornøyd med resultatet. Det som er så fint med blogging er at ingen av dere kan gå bak benken og se hvordan det ser ut der.

Ha en knakandes god onsdagskvell allihopa!

17 kommentarer:

 1. Hvit og kaldt - men alikevell kos ;)
  Koselig den benken du har ute der - har du virkelig laget ryggen sjøl! og hvem bryr seg om baksiden - det er da forran man sitter - flink asså:)

  SvarSlett
 2. Nå ble jeg veldig nysgjerrig på hvordan benken så ut bakfra da! hehe... Jeg vil se biiiilde :D
  Benken var veldig fin forfra da! :)

  SvarSlett
 3. Ja, men dei skjerfene lagde eg jo i fjor...
  Har ikkje tenkt å lage flærre i år. Et sjal kanskje, men det har eg jo ikkje så masse av... ;o) Dessuten e det viktig å ha for einkvar anledning vettu. Eg har altså IKKJE et problem, så du trenge ikkje å søka opp støttegrupper! ;o)

  Vinter og kaldt hos deg og ser eg. Og Admiralen seie at han kun jobbe i varmen ja...
  Nuvel...

  Hærlige vinterstemning i bildene her, og den benken var jo barra; OMFG!
  Flinke du altså! Såg din inngrippen hos miss Fjeldhus og. Eg sku budd nærmare ser eg :o)

  Du imponere stadig snuppa!
  Klem på klem

  SvarSlett
 4. Å d e fint m snø!! Sykt kaldt her og - mn ingen snø... syns at fysta d ska ver så kaldt så kan d jammen ver snø og. E jo så fint å kvitt å alt blir så lyst å reint:) Herlige vinterstemning fra deg:) Å benken va aldeles nydelige! Litt misunnelige på den ja;)
  Kosa dåkke masse i snøen nå når dåkke har ann!
  klem:)

  SvarSlett
 5. Oi, jeg ville ha vært i Indonesia jeg også, men ikke på jobb da ;) Ja vinteren kom litt brått på her i Trøndelag også, men det blir litt lysere av det. Kult bilde av en litt skeptisk katt :)

  Ha en fin kveld Andregasellen :)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 6. Kjempefine bilder fra hagen og huset og benken er nydelig sommer som vinter:)Og stakkars lille pus da som blir kald på potene sine:)
  Sorry for litt bang-info i går med rare følelser...Hm..Har tenkt på dette i dag og kjenner bare 'rart'...:) Du er god å ha vennen!!
  Stor klem

  SvarSlett
 7. Ja, fytterakker´n så kaldt det er! Jeg fryser meg jo halvt ihjel når gradestokken viser minusgrader, og ser ut som reneste Michelengmannen når jeg beveger meg utendørs... Så jeg føler med stakkars lille pusekatten. Men det er nå fint med snø da. Koselige vinterbilder du viser:-)

  Benken var superfin! Du er så UTROLIG flink! Blir så vannvittig imponert av damer som svinger seg med stikksag. Jeg er livredd alt sånt...

  Klem

  SvarSlett
 8. Ta nå bilde av baksiden av benken da!!! Ok? Brrr. Kalde tilstander, men jeg er i Lofoten om dagen og her er det også helt hvitt. Fantastisk sted på denne tiden av året mens det enda er sollys. Sola er lav og det er nesten magiske motiver å se hele tiden! Så da nyter vi sneen sammen. Ha en herlig kveld og takk for alle kommentarer. Hjertelig hilsen meg :-) Signe

  SvarSlett
 9. Legg ut bilde av baksiden på benken så skal jeg legge ut et av bulken i sømmen på brødposen, hi hi.

  SvarSlett
 10. Joa, fint med snø, men sabla kaldt!!
  Jeg angrer kanskje bittelitt på at mannen ikke fikk overtalt meg til å kjøpe varmepumpe (eller STOR stygg dings til å henge på veggen) i fjor, men vi får bare fyre som fy!;)
  Hørtes ikke så dumt ut med paraplydrinker heller, åja, stemmer det, er jo bare to uker til vi drar på 'sommerferie', he he...;)
  God onsdagskveld! Klem B:)
  PS. Loppesenga var forresten nydelig!!!

  SvarSlett
 11. Så gøy med snø! Hos dere var det jo kommet litt, her er det bare en og annen fjon som daler. Men kaldt og surt er det.
  Hyggelig stemmning i hagen!

  SvarSlett
 12. Ååå, ja, det er VAKKERT med snø, men hvorfor skal det være så forbanna kaldt :P
  Liker ikke å fryse...men med denne snøen kom også en anelse julesteming, så det var litt koselig!
  Utrolig flott benk!!!
  Klemmer fra Stine

  SvarSlett
 13. Hei!
  For en sjarmerende hage! Snøen ligger så fint her hos oss også, men ooops, den kom litt før enn forventet og har ikke fått ryddet i hagen og tatt bort visne løv og blomster, så hagen vår er ikke noe sjarmerende selv under et lag med snø.
  Ønsker deg en riktig fin helg!
  Klem, Sølvi

  SvarSlett
 14. Hei, tilbake fra London...der var det sol og superfin høststemning. Jeg er bare så lei av å komme hjem til Rimi og Rema butikker, hvorfor skal Norge være så kjedelige da...Men snø er fint, det blir jo så pent ute, får i allefall helt klart julestemning av det. Nydelig den benken i hagen din asså...for ikke å snakke om huset ditt, ser jo sååå koselig ut. Ha en fin helg, hils lillesøs om dere sees. Bloggklem fra W.

  SvarSlett
 15. Har du stikksaget en hel benkerygg?? OMG! Det er søren meg ikke grenser for hva du kan utrette med en sag, tydeligvis.
  Gammelt nytt, jada, men likevel: jeg er imponert! Atter en gang!

  Så Admiralen er i Indonesia, altså. Hmmm. Men skulderen min er veldig god for tiden! ;)

  SvarSlett
 16. Vil se baksiden! Er det ikke noe med at når man har sagt A så må man også si B?? Om ikke så må jeg kanskje vurdere å snike meg inn i hagen din midt på natten og risse inn initialene mine, ugudelige motiver og peace-merke!!

  SvarSlett
 17. Heisann på deisann Førstis!

  Så kjekt at du blei inspirert av skjerfene mine da! Det blei eg jo glad for :o)

  Blir spennande å sjå om det blir ett på din hals og då. Men e du som meg, så har du vel flust av andre ting som står i kø på "har lyst te å lage" lista ;o)

  Goooood helg te dåkke begge favorittgasellene mine!

  SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.