søndag 7. november 2010

Senga er på plass!


Senga fra loppemarkedet er på plass hos minstemann:) Han liker den godt men mener jeg bør male den... 'Den er jo gammel, mamma' sier han og sikter til at den er litt slitt i malingen. 'Fint det' sier jeg, 'fint at vi kan se at det er flere andre barn som har sovet i den før'. Han presiserer at jeg bør male den.... Men glemmer det sikkert om noen dager:)


Settekassa er malt og masse små motiver er limt på. Dette var en knallkoselig ting å holde på med og den ble jo så søt synes jeg:) Storebror (4 år) vil også ha. Han vil ha en i rød farge med masse bilder av Spiderman og Pokemon men også av Tassen:)


Det er et lite hjørne i det lille rommet til minstemann. Her sto sprinkelsenga da han var baby og nå har vi satt opp en borg der som han bruker flittig.

Veggene har fortsatt kaffe-latte farge, enn så lenge. De skal bli lysere. Takk for alle oppmuntrende kommentarer i innlegget om det kan forsvares å pusse opp et helt rom pga et loppismøbel:)I et lite veggskap med glassdører har minsten stilt ut noen av sine riddere og andre leker. Dvs mamma'n har gjort det:) I går kveld var den stappa full av alt mulig. Til og med en ball hadde han trykt inn på nederste hylle. Han er 3 år og skjønner nok ikke helt det der med å 'stille ut fine ting' enda:) Stas var det med skapet allikevel! Retrotapeten er fra butikken 13 i Tønsberg.

Ha en fin søndag!

33 kommentarer:

 1. så fint rom:) Ja, han glemmer det nok til i morgen, da får han andre ting å tenke på:) Smart den borgen du:)
  Søndagsklem fra Trine.)

  SvarSlett
 2. God morgen,
  Senga er jo veldig fin da. Nydelig farge. Hele rommet er jo så fint. Tror nok det er få barn - gutter kanskje spesiellt - som er like int. i interiør som sine mødre. Sånn er det hjemme hos oss også. Mine gutter på 11 og 13 vil ha det tøft og praktisk først og fremst...
  Fin søndag til deg.

  SvarSlett
 3. Hei, Holy Moses så fint det ble, settekassen er bare sååå fin, jeg har også to gamle nede i boden, spørs om ikke de må frem igjen, jeg trodde jo liksom at jeg skulle bli en slik minimalistisk dame, så boden er full av ting fra min bonderomantiske periode...men malingen må frem skjønner jeg, må bare skaffe meg litt retrotapetbiter da...hm..godt å ha litt planer vet du...klem fra W.

  SvarSlett
 4. Så lekkert!!Likte godt den borgen,er en liten gutt her også som kunne likt å ha en slik:)Ha en flott søndag!!Klem Linda:)

  SvarSlett
 5. Alt var så fint, senga og borgen og tapeten....takk for herlig inspirasjon på en snøfull søndag:-) Hilsen Anne Lise

  SvarSlett
 6. så fint et gutterom! du er virkelig flink til å få det både koselig og stilig. Imponerende!!

  SvarSlett
 7. Så flott det blei med senga!

  Herlig inspirerende gutterom med både tapet, settekasse og skikkelig herlige fargar. Og den borga var jo skikkelig lur da! Kjenner det er hakket før eg hiv ut dobbeltgjestesenga som er på mininen sitt rom slik at eg kan begynne med barnerominnredninga!

  Takk for inspirasjon i alle fall:)

  SvarSlett
 8. Åhh vad fint han har det på sitt rum! Sängen är helt underbar....

  SvarSlett
 9. Dåkke Gasellene altså!!!
  Hadde eg hatt hatt, så sku eg ha tatt den av ;o)

  Blei jo sååå fint!!! Og settehylla, og borgen te minstemann!
  Bøye meg i støvet, og ønske deg ei strålande nye veka.

  Og Andregasellen: Om du ikkje har fått kommentarer på mail ennå, så har eg altså kommentert ditt innlegg og ;o)

  SvarSlett
 10. Kjempefint rom, seng, settekasse... ja, alt!!! Digger!!!

  SvarSlett
 11. Veldig veldig fint!!
  Eg har fått mamma si gamle vokseseng som vente på litt ny farge før den blir lillegutt si seng.
  Skjønne at eg må nyta det nå, så lenge han ikkje bryr seg om ka han har på seg eller koss rommet ser ut :-)

  SvarSlett
 12. Hvor er det blevet fint. Fantastisk seng!

  SvarSlett
 13. Så utrolig fint det ble med ny seng! Veldig veldig fine farger, og et utrolig godt balansert rom har det blitt med den nye senga! Så gøy at du viser frem litt av barnerommene, de er jo så kule! Den borgen er jo så tøff :-) Fortsatt imponert over at gutta dine klatrer opp på klesskapet sitt uten å dette ned, men de har vel fått trent seg bra med den borgen :-)
  Ser at du har brukt litt tid på den settekassa, men det var nok time well spent, den ble helt super jo! Du er vel en god del mer tålmodig enn meg tror jeg, for det der ser ut som skikkelig fiklearbeid. Flink du :-) Ha en deilig søndagskveld da! Klem

  SvarSlett
 14. Kjempefin farge på sengen. Og sengen- også veldig fin.

  Mest imponert er jeg likevel over den borgen. Jeg lagde nemlig en borg til gutten vår for noen år siden... For å si det slik; jeg skrev tilslutt på den ene veggen; dette er en borg!

  Det var nemlig ikke like selvforklarende for alle. Sukk. ;-)

  SvarSlett
 15. For et kult gutterom du har laget! Både settetavle og borg er jo tydelig laget med kjærlighet - heldig gutt! Likte utseendet på senga godt; og slitt maling er jo bare sjarmerende! Tar vel ike lang tid før lillegutt også har lært det ;-) Hihi

  Ha en god start på den nye uka; til begge dere flotte gaseller!

  SvarSlett
 16. God kveld i stova og tusen takk for atter ein herleg kommentar frå deg :) Eg er verdas dårlegaste på å svare, men det betyr ikkje at eg ikkje er innom her og lar med inspirere og imponere over kor flink du er. Barnerommet er kanonfint, settekassen ultrakoseleg, nydeleg barneseng og dødskul borg. Ynskjer deg ei super veke, stor klem frå Linda

  SvarSlett
 17. Kjempebra Førstisen!!Den senga er bare rålekker!Og settekassa passet kjempefint inn på minsten sitt rom:)Det står en settekasse til og venter på deg...
  Håper minstemann føler seg bedre, det er liksom litt kjipt å være syk når man starter på en ny uke.Koselig å få hjem mannen igjen også tenker jeg!Jeg skal ta meg et glass vin og forsøke å lage litt scary stemning med Åndenes Makt.(ikke så lurt når jeg er alene, men what the heck)
  Klem til deg!!!!

  SvarSlett
 18. Det blei ei bra helg ja Andregasellen :o)
  Var vel litt fjortistendenser på meg og Rockefår (som e like gamle faktisk, akkurat som Pafrika :o)), men voksne Vilma på 50 kanskje var litt overvelda...?

  Møkje fnising, latter, kos og litt rødvin. Det værsta var at me helst glømte å drikka så masse, for skravla gjekk liksom på ein måte... ;o) Litt øre og latterlig festlige var me da (trur eg). Du sku vore med der. Prøve å værr litt mærr nøytral i innleggene mine, og det ser helste "konekoselig" ut ser eg nå i ittetid, men pyttsann.

  Fekk du med deg at me e åpne for masseproduksjon av prototypene dine? ;o)
  God natt te deg og snuppa!

  SvarSlett
 19. Det er jo blitt rene skjære slottet for en liten prins.

  Enig med deg:

  De små glemmer som regel fort, så om en ukes tid har han kanskje glemt hele malingen.

  Klem

  SvarSlett
 20. Elsker det. Lille mannen må være stolt nå ja! BRA jobbet mamma! Du er rå!

  SvarSlett
 21. Hvor ser det bare skønt ud:) ja godt arbejdet

  SvarSlett
 22. For et fantastisk rom!! Nydelig seng, og fin settekasse, ja alt var fint! :)

  Marit

  SvarSlett
 23. Så stilig det ble! Senga var knallfin! :D

  Ha en super dag! :)

  SvarSlett
 24. Hei på deg.

  Så koselig det ble med den nye/gamle sengen. Hihi, morsomt at han vil du skal male den, men skjønner godt at du vil beholde den slik som den er. Synes borgen på rommet var genial, den dagen jeg blir mor kommer jeg til å stjele ideen. Super gøy for barna.

  klem fra ann kristin

  SvarSlett
 25. Her tror jeg ikke jeg har vært inne før. Fin fin blogg. Likte så godt blåfargen som er brukt på barnerommet. Og senga var veldig fin. Jeg hadde også ønsket å beholde den som den er :)

  SvarSlett
 26. Åååå! Så utrolig fint rommet til minsten din er! For en fantastisk settekasse! Flotteste jeg har sett, og så lurt å lime inn bilder av ting også, ikke bare tapetbiter. Den settekassa var stor - er fra loppis? Jammen er gutta dine heldige.

  Får håpe minsten min får gleden av en mer kreativ mor enn det førstemann har hatt. Uff, rommet til storebror er ikke akkurat noe lekeparadis, og snart er han for stor.

  SvarSlett
 27. Hei kjære Førstegaselle!
  Så utrolig utrolig nydelig rommet ble med den fantastiske Runar-senga!!! Den er jo helt perfekt i fargen og lillegutt glemmer nok snart at den har spor av levd liv.
  Tinghylla passet så godt der sammen med senga også. Litt av en jobb (men tydeligvis kosejobb for deg) å fylle alle de rommene!
  Her blåser det i vika i dag og jeg skal en tur til fastlegen og sjekke litt mer ut av dette viruset mitt som ikke vil forlate kroppen.
  Hei, hei andregaselle også!
  Ha en flott dag til dere begge to!!!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 28. Hei! Så fint d blei m sengå:) superkule SVÆRE settekasse og! hehe, m har bare sånne små m...syns igrunnen d holde og då for d kjekkaste m di småtingå e tydeligvis å ta di udac hyllå;) Fine borg han hadde og, du e så goe! Glede meg t å få huse ferdigt så eg og kan laga t sånn kjekt på rommå t ungane:) Du e ein goe inspirasjon!:)
  klem:)

  SvarSlett
 29. Dere gaseller altså, jeg er stum av beundring! En borg her, en pepperkakeby der, og sånn går no dagan! Ikke overraskende ble loppissengen kjemepfin på det loppisseng-tilpassede rommet. Med nylaget settekasse! Jeg må opp av sofaen og inn på syrommet, det er det jeg må. Snart, snart.... ;)

  SvarSlett
 30. Senga blei kjempefin i det herlege gutterommet!
  Nydelege fargar!

  Hm..kaffe latte, ja! Godt i koppen, men på veggen? Me har òg kaffefarge i opptil fleire rom, og eg lengtar etter lysare farge. Men enn så lenge...

  Fin vinterkveld til deg!

  SvarSlett
 31. Hei Førstegasellen!
  Så kjekt å titte inn på minstemann sitt rom. Og for et rom. Så hjemmekoselig med søte detaljer, og et rom som får lov til å være et koselig barnerom liksom. Settekassen ble nydelig, og så kjekt at du koser deg med slike prosjekter. Jeg har også nettopp blitt ferdig med en settekasse, grudde meg litt til å begynne på den med alle de romma, men hygget meg veldig med prosessen i å velge ut papir og bilder som passet til hvert rom.
  Ønsker deg en riktig fin helg.
  Klem fra Sølvi

  SvarSlett
 32. for ei fin send du har vært heldig å finne!
  pittelitt misunnelig.
  og den borgen dere har laga er kjempefin
  greit at jeg viser den i et innlegg hos meg om ei stund?

  fortsatt god helg til dere
  hilsen Åpent hus

  SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.