mandag 1. november 2010

Litt av hvert om gasellene


Gasellene liker kokeshi.
Og Nordahl.
Jeg har lånt bildet fra en nettbutikk, men kan
 for mitt liv ikke huske hvilken.
 Nå har vi gasellene fått noen awarder som vi tenkte vi skulle snakke litt om i et sånt oppsamlingsinnlegg. Awardene er alle sånne awarder der mottageren skal preike litt om seg selv og hvem hun (eller han, for all del!) er og liker å spise, lese, gjøre og snakke om og sånn. Siden vi er to gaseller, og jeg er den mest aktive bloggegasellen, tar jeg på  meg ansvaret og forteller litt om oss på en litt tilfeldig og punktvis måte.

*Vi er bestevenninner:)

*Førstegasellen kommer ofte på besøk til meg, da drikker vi masse rødvin og skravler høl i hue på hverandre. Admiralen påstår at vi skravler både på utpust og innpust.

*Mannen til Førstegasellen er fullstendig gal, han er helt unikt morsom. Jeg har alltid vondt i lattermusklene når vi har vært sammen med Førstegasellefamilien.

*Hvert år før jul drar Gasellene til København på julehopping sammen, det er en årelang tradisjon. Nå er det snart tid for å reise igjen, og denne gangen skal vi ha med oss en stor bil. Vi gleder oss SYKT til den turen.

*Førstegasellen synes Fleksnes er veldig morsom (Day'O!)

*Andregasellen ler bare når andre detter og slår seg eller blir veldig skremt og skvetter.

*Førstegasellen er lidenskapelig opptatt av faget og yrket sitt, det synes jeg er så kult!

*Førstegasellen og jeg har jobbet sammen også vi. En hel sommer, som vaskedamer. Da hadde vi knallrøde uniformer med shorts og knestrømper og vasket gulver med et smil (og latterkrampe).

*Både jeg og Førstegasellen er snekregaseller.
(Ett år fikk Førstegasellen faktisk en dyr og fin båndsag i bursdagsgave av mannen.)

*Før i tiden brukte jeg og Førstegasellen å se på skrekkfilm sammen, men nå har hun blitt pysete og vil ikke mer. Jeg derimot, elsker skumle filmer fremdeles.
Nordahl-skap. Gasellene gillar.
Der tenker jeg vi sier stopp. Det var en litt rotete men helt ærlig info-runde om Gasellene. Men før jeg gir meg så vil jeg gjerne si takk til dem som har gitt oss awarder i det siste. Tusen takk til jentene bak disse fine bloggene:

(som strengt tatt ville hedre Førstegasellen, mens jeg forsøkte å kapre hele prisen)

Kjempekoselig at dere har sendt awarder til gasellebloggen, vi takker og bukker og bukker og takker:)

Ha en strålende kveld allihopa!!!

20 kommentarer:

 1. Morsomt å lese om dere :)

  Ha en fin kveld og uke!!
  Klemmer fra Stine

  SvarSlett
 2. så koselig OG gøy å lese om dere:)

  Ha en strålende kveld!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 3. så gøy å få vite mere om dere Gaseller :)

  Ønsker deg en fin dag i morgen :)
  Hei og hopp :)

  SvarSlett
 4. Hei du, ja tenk så rart... jeg kjenner jo lillesøsteren din, hun er bare så søt og superflink i jobben sin. Håper hun koser seg masse med den lille søte gutten. Vi burde jo jaggu få til et Østfold bloggetreff en gang, det hadde jo vært koselig...også må jeg bare si at bloggen deres er sååå fin, jeg har liksom litt respekt for slike fine og kreative bloggere vettu...i så lang tid har jeg sittet og lest og blitt inspirert av bloggere på nettet...også nå er jeg liksom med selv...det er jo så gøy! Ha en fin uke videre, klem fra Wilhelmine

  SvarSlett
 5. Skriver godt og humoristisk som vanlig. Kjekt å lese litt om dere, og få følelsen av at en kjenner dere litt bedre, selv om vi egnentlig ikke kjenner hverandre i det hele tatt....tjihi..ja ja er jo lov å late som!

  SvarSlett
 6. Ja, det derre treffet må vi bare få til en gang asså...vi må keep in touch da...jeg baker boller helt klart! Østfolds bloggeklubb er herved opprettet...hi,hi...ciao!

  SvarSlett
 7. Så kjekt å få veta litt mærr om Gasellene da :o)

  Kokeshi dukker e jo barra vakre da! Like dei fargerike, men den eg var så heldige å vinna syns eg jammen meg e nåke for seg sjøl. GLEDE!

  Og ja; helgebesøket blei særdeles vellykka!
  Eg følte meg uhyre vel i dærras selskap, og det blei ein merkverdigt avslappa stemning.

  Det glede meg å sjå at hu opplyse om at eg hverken e ukrainsk elle lanfingra og tør å anbefale meg videre da ;o) Du var med oss i tankene.

  SvarSlett
 8. Morsomme og koselege, dokke gaseller :))

  SvarSlett
 9. Hadde jeg hatt en tidsreisemaskin skulle jeg reist tilbake så jeg kunne sett dere i de knallrøde uniformene med shorts, hihi :) *Visualiserer for harde livet*

  Ha en nydelig dag godeste greieste gaselle, sees om 10 dager.

  klem :)

  ps bloggetreff i Østfold? I'm in!!!

  SvarSlett
 10. vurderer å begynne å samle på Kokeshi:) Nordahl skapene er superfine:)

  Misunner dere København- turen, også med bil da:)
  Må vel flytte sørover, da blir alt så mye enklere å komme seg utomlands:)

  Ha en hiva tirsdag:) Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 11. Alltid morsomt å lese bloggen deres:-) Og artig å få vite litt mer om dere. Ofte pleier jo sånne awardinnlegg å bli fryktelig kjedelige, men selv det klarer du å gjøre festlig:-) Herlig!

  Og jeg kan også skrive under på at Namaste hverken er ukrainsk eller langfingret, men rett og slett en særedeles hyggelig dame:-) Det samme gjelder forresten også Pafrika og Giraffmamma. Og jammen viste det seg ikke at jeg faktisk kjente Giraffmamma fra før:-)

  Klem

  SvarSlett
 12. Grattis m award!:)) awarder - hette d vel sidn dåkke har fått så mange;) Velfortjent å kjekt å få litt insideinformasjon om dåkke begge to:))
  klem fra meg:)

  SvarSlett
 13. Heisan!
  Jeg har forstått at dere er bestevenninner, ja, og det er superkoselig. Det er (nesten) ingenting som er bedre enn å ha en bestevenn. Jeg skulle også egentlig blogge sammen med bestevennen min, men så trakk hun seg...uhu! hun er ikke en sånn dataperson og nekter til og med å være på Facebook. Hun har et fantastisk fint hus, og nå skal de til og med begynne å bygge vinterhage. Hadde ikke det vært noe å blogge om? Men neida, hun står på sitt. Vel, vel... nok om det.
  Tenk at dere skal til København igjen, heldiggrisene. Så fint med sånne tradisjoner. Min ambisjon for i år er å lage mesteparten av gavene. Får prestasjonsangs allerede.
  Ha en fin dag!
  Klem

  SvarSlett
 14. Det var gøy å lese om dere! Det virker ikke som dere er i mangel av blogginnlegg heller. Det har jo skjedd masse her inne siden sist jeg var å kikket!

  SvarSlett
 15. skal hilse tilbake fra mannen - hilse admiralen du da :) Hadde håpet dere ville komme hit på skrekkfilmkveld, kan lage pizza til oss (eller bestille) :)

  SvarSlett
 16. Den Købenturen, oh la la, det høres superfinfint ut! Morsomt å lese om dere :)
  Vi har hatt koselig bloggtreff her i Bergen i helga, jeg stilte med giraff i knapphullet jeg, men kjente jo Barbro litt da, hun visste bare ikke at det var meg ;) Men bloggere er som de er på bloggen, veldig greie!

  SvarSlett
 17. Hvorfor går dere ikke i de uniformene nå lenger??? Hadde vært en kjekk oppkvikker i hverdagen:)

  SvarSlett
 18. En flott presentasjon av dere to gaseller. Nå kjenner jeg dere liksom.

  Jeg ler også av Fleksnes. Synes mye av det som er laget med lagersjefen og modern treffer lattermusklene den dag i dag.

  Klem

  SvarSlett
 19. Hei,
  Kikker innom deg for å fortelle at du har fått en award av meg.
  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 20. For et Gaselle liv! I like. Er det med forbehold det også ?? hehe. Artig lesing som forklarer mer. Takk for kommentar. ALLTID like hyggelig! Ikke så aktiv på tilbakemeldingsfronten. MEn skal forsøke bli flinkere på det! God torsdag, snart helg!!! HURRA! Signe

  SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.