torsdag 22. april 2010

Retro retro retro!!!!

Torsdag 22.april 2010
Oh happy day! Klarte ikke å motstå loppeverden i dag heller, men tok med meg lillesøster ut på en loppislangtur som ble til kupp på kupp på kupp!Jeg kommer aldri til å få tid til å sy noe av alle stoffene jeg finner, for jeg bruker all min tid i bruktbutikker istedenfor foran symaskinen. Jeg har loppisshoppet så mye de siste ukene at det er snart ikke plass til mann og barn i huset lenger. Men jeg er så glad for at jeg dro ut i dag! Denne fantastiske retroduken ble min for den svimlende sum av 5 kroner!Denne retro epleduken og den fantastiske blå lampen fant jeg på samme sted.


Men ikke nok med det, sjekk alt dette retro sengetøyet! Sy, sy - klippe, klippe!!


I tillegg fant jeg disse fiiiiine retrostoffene:


Jeg fant mye mye mer, men nå begynner det å se ut som denne bloggen bare handler om loppis - så nå skal jeg gi meg! På tide å sette seg ned ved symaskinen og produsere noe, det klør i fingrene mine etter å sy noe nå! Blir kanskje en sen kveld (natt?) ved symaskinen.... Hurra for loppis!
Ha en finfin torsdag!

4 kommentarer:

 1. åååååååååååå- jeg er missunelig;) ELSKER den eplebrikken- herlig!!

  Ha en flott kveld:) klemmer

  SvarSlett
 2. God formiddag, gasellene!
  Må fnise; får ikke tid til å sy for tiden spennes i bruktbutikker og ikke plass til mann og barn. JA;.. slik kan det gå med oss pasjonsfylte loppesamlere.
  Jeg elsket den første retrobrikken og det storblomstrete lilla stoffet og den fantastisk lampen har jeg maken til her hjemme. Den er sååå fin!
  Ha en lystig helg på lopperunder!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 3. Tusen takk for superkoselig kommentar om bloggen min. Det er veldig gøy at dere ville følge den. Og det er jo ikke så verst her inne heller. Jeg pleier å falle pladask for blogger som viser mye retro og loppefunn. Så jeg linker til dere jeg også i rollen min.

  Den blå vegglampen dere har funnet er helt herlig. Jeg har akkurat maken bare i bordmodell. Jeg spraylakkerte den hvit og er så fornøyd.

  Klem Minmill

  SvarSlett
 4. Så utrolig fine ting du har funnet! :) Elsker lampa og de to øverste dukene! Har ikke fått lagt link til dere på bloggen enda, men det skal jeg gjøre! :)

  Klem Elisabeth

  SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.