søndag 25. april 2010

Et nytt (eller vintage) familiemedlem

I formiddag kom jeg hjem fra et lokalt loppemarked, nok en gang med favnen full av kupp og jublende av loppeglede. Mannen i huset satt i stuen og ristet stille på hodet over min barnslige glede over loppisfunnene, og undret seg muligens på hvor vi skulle få plass til de nylig innkjøpte bruktsaker. I dag kom jeg nemlig hjem fra loppis med et nytt familiemedlem....Enda et medlem av det kvinnelige kjønn - bare for å sikre overtaket kvinnene har i denne familien! Hun satt i en liten dukkevogn og bare ventet på at jeg skulle komme og kjøpe henne for 200 kr.

Jeg elsker den røde dukkevogna! Det gjør jentene mine også. Denne lille snuppa er heldigvis mye mer low maintenance enn de andre småsnuppene i dette huset, hun kom nemlig ferdig påkledd med full garderobe oppi vogna si. Minstejenta har gått og trillet med vognen helt siden jeg kom hjem med den i formiddag. Dukken har fått melk og mat, blitt kledd av og på utallige ganger, og siden trillet i søvn her på stuegulvet.
Hun hadde et nydelig heklet vognteppe også. Kanskje en mormor som har heklet til barnebarnet sitt? Dukken hadde en fantastisk garderobe gjemt under dyna i dukkevognen. Jeg oppdaget dem ikke før jeg kom hjem og gikk gjennom hele vogna. Under dyna lå det flere kjoler og jakker, mammelukker og sokker og vanter. Alt sammen nydelig håndarbeid! Her er noe av dukkegarderoben:

For et funn! Resten av loppiset var bare skrap, men det gjør jo ingen ting når man får med seg sånne funn som det her hjem! Loppissesongen er vel underbar?

God søndagskveld (er ikke mye igjen av den nå, men anyway!)

5 kommentarer:

 1. Herlighet for noen skjønne klær!

  SvarSlett
 2. Heisann:)
  Tusen takk for kommentaren!
  For et kupp!!! Kjempesøt dukke....og helt enig: vognen var knallstilig!!!
  Legger meg som følger:)
  Hilsen Siv

  SvarSlett
 3. oj for et funn! jeg er misunnelig:-)

  En ganske lik vogn har vi også. Lille frøken elsker den. og babyer. og alt som har med baby å gjøre. et slikt funn ville hun blitt helt overlykkelig over. Mor og;-)

  Fin header har du! kjempefin!

  SvarSlett
 4. Så flotte barneting og tøy. Veldig gøy når de små liker dem i tillegg.

  Ville bare si til deg at det ikke er mye klabb og babb å handle fra Nordhjem, alt går bra og det er et velfungerende maskineri av en nettbutikk. Det som er, er at det er veldig dyrt for oss som ikke bor i Danmark. Det er kortgebyr, dyr frakt, tollgebyr som drar opp. Jeg handlet der i fjor, men jeg forsvarte meg at jeg handlet for 5000 kroner, men likevel. Det er gøy å ha gjort det en gang, men aldri mer......

  SvarSlett
 5. Skjønner.Ikke så gøy med alle gebyrene nei...

  SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.