lørdag 24. april 2010

On the road again!

Lørdag 24.april 2010
I dag ble det nok en turboloppistur gjennom Kornsjø og videre over til svenskeskogenes mange bortgjemte loppisskatter! Vi var ute og herjet veiene fra elleve til halv sju i dag! Selv om hovedfokus var på å finne en slagbenk til min loppisvenninne (som hadde med seg stooor henger), ble det noen småfunn på Andregasellen også:) Denne lille uglen sto og ropte på meg på et loppis i Skee:
Stoffene var heller ikke å forakte..I Hamburgsund var det dette lille rådyret som ba om oppmerksomhet. Det må nok finne seg i å bli tatt ut av rammen, klippet ut og sydd på en veske eller noe annet.

Dagens loppisjakt utpreget seg med å ha et dyretema, noe som var helt utilsiktet. Når det er sagt må jeg jo innrømme at jeg er svak for rådyr og ugler. Denne lille uglen er også fra et loppis i Hamburgsund. Den er en telysestake, og akkurat passe kitch. Gleder meg til å sette den på pianoet og putte et telys i den!

Denne søte lille muggen og det rosa fatet fant jeg i Munkedal, i en nyoppdaget bruktbutikk med mange skatter. Der var det veldig mye fint, blant annet en fantastisk stålampe som jeg angrer på at jeg ikke kjøpte....Hver gang vi er ute og kjører i disse traktene oppdager vi en ny bruktbutikk! Og så har vi oppdaget at svenskene liker å ha garasjesalg, de bruker gjerne en lørdag på å sitte i hagen og selge gammelt rask til spesielt interesserte (meg..).

Til slutt en stol fra loppis i Hamburgsund.

Ikke årets største loppisfangst, men jeg er veldig fornøyd! Tror mannen synes det er greit at jeg ikke kom hjem med et lass i dag også, det begynner å bli dårlig plass i heimen.
Ha en fin lørdagskveld!

2 kommentarer:

  1. Flotte funn! Likte spesielt godt ugle-lysestaken:) God helg!

    SvarSlett
  2. Wow, ikke verst! Du er jammen heldig som bor i nærheten av svenskegrensa, husker godt de fine fine loppisene vi fant da vi kjørt til Fjellbacka og Grebbestad!

    SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.