fredag 23. april 2010

Fredagsproduksjoner!

Fredag 23.april 2010
Endelig fikk jeg satt meg ned ved symaskinen og sparket i gang noen syprosjekter.Måtte slå til og få noe gjort i dag, for i morgen braker det løs igjen med loppis og bruktbutikker!Det tok en liten stund før jeg kom i gang i dag, jeg ble bare stående og stirre på alle de nye loppisstoffene uten å klare å bestemme meg for hvilket jeg ville begynne med.Til slutt overlot jeg saken til småjentene, og de gikk på oppgaven med stor begeistring. Femåringen plukket ut det rosa stoffet, mens vesla på to gikk og hentet frem det gule. Alle var enige, og det var bare å sette i gang å sy. Loppissengetøyet ble dermed transformert til følgende:
En veske:
Og en pute til slagbenken:
Nå legger jeg bort saks og målbånd frem til i morgen, og tapper meg et glass vin.
Ha en kjempefin fredagskveld


2 kommentarer:

  1. Hei endelig:)
    Litt misunnelig nå kjenner jeg på det fantastiske stoffutvalget du har samlet inn på kun få dager! Veska og puta ble kjempefine og den søte fuglen da:) Lykke til med ny jakt i morgen, god helg og så gleder jeg meg til tirsdag!

    SvarSlett
  2. Din første kommentar!Va bra!Du er førstegasellen du, det er ingen over og ingen ved siden;)Du kan bytte bilde på profilen din altså, jeg bare valgte et bilde for moro skyld.Håper alt er bra med deg!Kjenner at jeg er litt bekymret for deg fordi du jobber så mye om dagen...Håper du får slappet av litt over helgen i hvert fall.Kjempefint at du tar deg tid til å komme hit på tirsdag, det blir veldig koselig!
    God helg til deg og gutta dine!

    SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.