onsdag 21. april 2010

Jeg kupper, derfor er jeg....

Fynda fynda fynda!!
Jeg måtte bare ta en bruktrunde i morges, for jeg drømte om retrostoffer i natt og våknet med seriøse loppeabstinenser. Dessuten får noen av bruktbutikkene i området inn nye ting på onsdager, så det er en finfin dag å dra på spaning! Og jeg hadde hellet med meg, sjekk denne herlige retromuggen:
Fant en skål med lokk i samme mønster, jeg måtte jo ha den også!Oj oj oj...Begge to skal få en hedersplass på kjøkkenet pronto!


Og så ble det litt stoff såklart. I dag fikk jeg lov til å bla igjennom stoffbunken på bakrommet i en av bruktbutikkene. Bare for at jeg ba så pent. Damene i butikken undrer seg nok en smule over hva jeg velger å ta med meg. Ingen av dem skjønte noen ting da jeg begeistret dro dette ut av kurven:

De forsto seg vel ikke helt på valget av stoffene under heller.

Jeg fikk nesten pustevansker da jeg fant dette fantastiske stoffet. Det er et stort stykke også, nå sitter jeg og lurer på hva jeg skal sy av det.....

På neste bruktbutikk fant jeg denne lampa:
Fin va?Den er akkurat maken til en jeg hadde på jenterommet hjemme hos mamma og pappa. Fantastisk rødfarge. Denne skal få bli sengelampe på minstejentas soverom. Jeg gleder meg til å henge den opp etterpå! Puh, blir helt utslitt av å fynda sånn jeg....Men så glad, så glad, så glad!
Ha en fabuløs onsdag!!


5 kommentarer:

 1. Nei nå måtte jeg le her! Har aldri tenkt at noen skulle føle seg beæret over at jeg legger igjen kommentarer hihi! Må innrømme at jeg ikke alltid rekker å titte innom alle jeg gjerne skulle sendt hilsener til men jeg forsøker i hvertfall alltid å ønske nye bloggere velkommen..Husker godt den gang jeg selv var ny og ikke kjente en levende sjel her ute :)Ha en fin dag begge to :))

  SvarSlett
 2. Heisan!
  Stort velkommen til Blogglandia og tusen takk for virkelig varmende, søt og inspirerende kommentar, Andregaselle!
  Kjenner igjen det å drømme om retrostoffer om natten, ganske villt egentlig! Men er man hektet på retrostoffer så er man hektet.
  Kjenner også igjen abstinensene av å MÅ ta et bruktbutikk-raid. Likte så supergodt den glade røde lampen. Dessuten var jo både den lille muggen og skålen og spesielt det ene stoffet gode funn. Det er en underlig følelse å gå ut av en bruktbutikk uten en eneste ting, og en stor hverdagsglede å finne en liten gjenstand man faller for.
  Ha en glad vårdag begge gaseller!
  Stor hilsen fra Kaspara

  SvarSlett
 3. Hei hei, og tusen takk for så fin kommentar:)OG velkommen til bloggland! Så fint at du/dere synes det ikke gjør så mye med nettbilder istedet for bilder fra hjemmet, hihi. Det er jo fort gjort at vi bloggere lager innlegg med de samme bildene, så jeg er redd andre skal synes det blir for kjedelig. Man rekker jo ikke å titte innom til alle og se innleggene, så man vet aldri. Men jeg synes det er godt med variasjon selv også da, det er jo ikke alltid de bildene man legger ut fra eget hjem blir så inspirerende heller, hihi. Men jeg må si jeg blir litt misunnelig på bruktfunnene dine! Og så vite når bruktbutikkene får inn noe nytt da...her i Oslo er jo alt så utplukket at det er nesten litt kjedelig. Helgen som var var jo vårens loppehelg, men siden jeg satt med eksamen så ble det ikke noe på meg. Jeg forsøker derimot til helgen, gleder meg alerede:) Den lampa du viser har jeg faktisk makan til, også kjøpt brukt. Jeg fant en lik i hvit samtidig, så de skal få henge over sengen vår når vi har funnet noe nytt. Juhu, gleder meg!
  Nå har jeg levert hjemmeeksamen og skal kose meg resten av dagen. Søt blogg dere har!!

  Maya

  SvarSlett
 4. Næh! Så moro at dere har fått dere blogg! Det var jaggu på tide at almennheten får se alt det utrolig fine dere to finner og lager :-) Legger meg seff til som følger sporenstreks. Juhu!

  SvarSlett
 5. Flott mugge og skål :) har en tekanne i samme selv, og hadde en kopp men den klarte jeg knuse :S Flott blogg :)

  SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.