fredag 8. oktober 2010

Stakkarslig gaselle

Denne gasellen ser ikke stakkarslig ut. Fin gaselle hva?
Litt sånn majestetisk.

Nå sitter jeg i sofaen og synes synd på meg selv. Det er så synd på meg. Jeg har vært forkjølet i tre dager og nå har jeg fått nok. Nå må jeg ha litt sympati. Jeg har allerede fått sympati av Namaste på email, men jeg trenger litt mer. Noen flere som har sympati å gi?
Hvis noen blir mer fristet til å gi litt sympati dersom jeg viser frem et vindu jeg har tapetsert, så gjør jeg det. Prontissimo.
Et tapetsert vindu. Sympati anyone?
Noen som får sympatiske tanker. Ikke? Hvis jeg viser et bilde til kanskje. Her er bilde til av tapetvinduet. Det skal stå der i trappa, for jeg blir så glad av den blomstrete tapeten:) Nesten så glad at jeg glemmer hvor syyyyyyk jeg er.
Tapetsert vindu i trappa. Admiralen sier: ok, what else is new?
Kanskje det blir sympati hvis jeg viser frem et bilde av meg selv? Eller en bedre versjon av meg selv? Dette er en gaselle. Skulle ønske jeg var så langbeint og lekker, men det er jeg altså ikke.

Dette er ikke meg, men en liksomgaselle som jeg har fått i posten av Førstegasellen, som er Galegasellen men også Snillegasellen.
Nå står gasellen på postskapet i trappa og skuer stolt utover gangen vår.
Jeg derimot, skuer ikke stolt verken hit eller dit. Jeg ligger bare på sofaen og har feber og masse selvmedlidenhet.

Ha en fin kveld der ute i Bloggelandet!!!
33 kommentarer:

 1. Jeg vil være den første som sier: God bedring!
  Krya på deg!
  Og vinduet ble kjempefint :)

  SvarSlett
 2. Tapeten din er kjempefin :)
  Fikk lyst til å bestille tapet hos dere, men jeg får vel bruke opp den jeg har fått av mamma først. Klokka ti over ni i kveld så freste jeg ut på ikea og kjøpte en dukkeseng som jeg skal fikse opp i helga. Fin tid på ikea det. Nesten ingen andre der! Så rart....
  Bli bra snart da!
  :) Gode tanker fra meg!

  SvarSlett
 3. Sikke en gaselle, stanger den mon?
  Rigtig god bedring.
  Venligst Loppe.

  SvarSlett
 4. Masse god bedring:)
  Jeg tror jeg vet hvordan du har det- har selv hatt en fokjølelse som har vart i en mnd nå.
  Lekker tapet!
  klem fra meg til deg.

  SvarSlett
 5. God bedring og klem fra meg:) Alltid morsomt å lese det du skriver!

  SvarSlett
 6. Så det var ikkje nok med meg nei...

  Fekk veldig lyst te å ikkje skriva mærr egentlig, men må jo nesten sei fortsatt god bedring du aller godeste ;o)

  Eg og venninna e endå ikkje kommt igang med rydding, for me måtte jo ha den aller beste himalagte pizza fysst... og så litt rødvin... og den var god!!! Litt småsusen her nå, og sku barra visa na nåke. Då ditt desperate ønske om medlidenhet dukka opp, måtte eg jo ta meg tid te å senda litt ekstra medlidenhet og omtanke din vei :o)

  SvarSlett
 7. God bedring!!
  Og så utrolig kult med tapetsert vindu! Det står så fint i trappen deres. Jeg skulle ønske trappen vår hadde sving, for da er det lettere å ha noe stående der uten å snuble i det ;)

  Håper du er bedre i morgen!

  SvarSlett
 8. Kjipt å være syk. Tror jeg brygger på noe selv.
  Tapeten var herlig og gasellen likeså!

  Masse masse god bedring....Du kommer deg nok snart skal du se! :)

  SvarSlett
 9. Huff, GOD BEDRING! Hold on, be strong eller hva det heter. ☺

  SvarSlett
 10. Sender over ein masse ønsker om god betring. I morgen er det blanke ark og alt det der...

  SvarSlett
 11. Her kommer drøssevis med sympati til deg, ikke greit å være syk. Huff og huff! Så fint du har tapetsert!! Kjekkt å ha fine ting å se på da, når man likevel må sture inne. I morgen er du nok frisk som en fisk skal du se :-)

  SvarSlett
 12. Fantastisk med tapet i vindusfaga. Eg er storsamlar på slike gamle glas. Brukar dei til alt muleg. I det siste har det gått i hyller. Og deet var rått med kombinasjonen gammalt bord og retrostol. Veit du, eg fann dei råaste slike stolar i ei hytte vi tok over. Trekket var i grøn og brun fargar, i ekte 70-tallsmønster. Ga dei til svigerinne Alma-Palma, for dei passa best der. Sjlv beheldt eg dei raude som glei rett inn i lødekafèen.

  God helg!

  helsing Hakallegarden

  SvarSlett
 13. Nei huffameg så sjuk du er! Stakkars!

  *sender masse umiddelbarbedring-støv i retning Gaselleheimen*

  Sånn. Litt bedre?
  Viss det hjelper med litt skryt òg, så må eg berre sei at vinduet ditt er flottings! Kreativt og gøy blikkfang! Sjølv om ein ikkje kan sjå ut gjennom det lengre;-)

  Godnattklem

  SvarSlett
 14. Uffameg! Stakkars deg da! Du får hilse til Admiralen fra meg at han har med å servere godord, sugetabletter og varm te på fat til det hele er gått over. Sammen med et smil og velmenende medlidenhetsytringer.

  Det pleier nemlig å hjelpe på stygge forkjølelser!

  SvarSlett
 15. Stakkars deg da lille mor...håper du virkelig blir i bedre form snart. Kok deg masse varm solbærsaft med honning i, det hjelper kanskje litt. Takk for koselig hilsen på min blogg også. NB! Si også til admiralmannen at han rett og slett må behandle deg som en prinsesse...det er den beste medisin...sånn er det bare;-)) Wilhelmine

  SvarSlett
 16. Her strømmer sympatien ut i STRIE strømmer, etter det fantastiske innlegget ditt! Kjente tapeten fikk den igang, men det vinduet... ohlala! Er sikker på at du kjenner det helt der du ligger, sååå mye sympati føler jeg! ;-) Synes jo det er utrolig at det går an å være såå morsom og samtidig såå syk, da... Du klarer det utroligste!

  God bedring! Det kan bare bli bedre, vet du ;-)

  SvarSlett
 17. Hei og hopp , ta en galopp , du er jo en gasell ;) Du kan jo bare tenke det og syke deg opp ;) Eller som Jan Teigen synger : BLI FRISK ... Hvordan var den igjen ? Ja ja ;) Jeg ønsker bare at du skal bli bra ;) Ja sånn var den : Bli bra igjen , du må bli bra igjen !!!

  God bedring min bloggvenn :)
  God klem fra Janne :)

  SvarSlett
 18. Håper du er myyyyye bedre i dag, slik at du kan sprette grasiøst rundt som en helt ekte gaselle og spre dine positive kommentarer rundt i bloggverdenen. Riktig god bedring i grålysningen.

  SvarSlett
 19. Felles skjebne, felles trøst? Stå opp klokka 7 lørdag morgen fordi en ikke får puste gjennom all snørra er ugreit, men her sitter jeg med kaffen, Animal Planet og en god porsjon selvmedlidenhet :) Noen Kleenex å låne bort?

  God bedring, og god lørdag!

  SvarSlett
 20. Såå fint fönstret blev och gasellen är superfin den med! Hoppas att du snart står på benen och mår som en prinsessa!

  Kraam Lotten

  SvarSlett
 21. Hehe, jeg må le litt av deg :-) Men virkelig god bedring, og vinduet var fint!

  SvarSlett
 22. Man har sjeldent tid eller lyst til å være syk. Håper formen er bedre i dag :o) Stilig det du har gjort med det vinduet! Og ser ut til at Førstegasellen har mange gode egenskaper som er til fordel for deg også ;o)

  SvarSlett
 23. Hei Andregasellen!
  Uffa, stakkars, håper du er litt bedre i dag...
  Så fint tapetsert vindu :)
  Herlig tapet!

  Så fint at du, eller barna dine mest kanskje, likte give away-gaven!

  Ha en fin helg og god bedring!!
  Klemmer fra Stine

  SvarSlett
 24. å d e så gørr å slidsomt å ver forkjølte! syns veldi synn på deg - så sende deg mye av min herlige sympati!:) GO BEDRING!! hb forkjølelsen snart jer seg:)
  Likte sinnsykt godt d tapetserta vindue!!! Genialt:))
  store klem!:)

  SvarSlett
 25. Uff! Eg veit akkurat korleis du har det, ikkje særleg bra!! Eg har akkurat vorte frisk etter å ha hatt det slik sjølv i TO veker... Det einaste positive er at eg har hatt ein fantastisk energi i etterkant og har vore som ein virvelvind både på symaskina og i hagen (massevis av hagearbeid som har venta på meg lenge). God bedring! Håper du snart føler deg bedre.:) klem frå meg

  SvarSlett
 26. maaaaasse sympati coming your way ;-) Usjda, ikke noe trivelig å være syk gaselle da. Takk og pris at du har krefter nok til å retrotapetsere bittelitt. God bedring :-D

  SvarSlett
 27. Men lille GasELLEN - her skal du få en god porsjon medlidenhet!!!! Er tilbake fra Oslo - og kortet har gått varmt i fjortis-shopping - men det er slik vi gjør det vi som bor på bondelandet. Shoppingraid ;).

  Og så tenker jeg litt på å få gjennomført dette Østfoldraidet mitt. Sender en mail snart jeg ;). Trøsteklem!!!!

  SvarSlett
 28. Masse sympati sendes deg over havet! Sa! Na ble du vel liiiiiittt bedre? ;-)
  klem Mette

  SvarSlett
 29. ntåå, dakar gasellen!! Kan det være det uvante klimaet? Krya på dej, her kommer en godbedringklem fra meg *klemmmmmmmmmmm*

  kjempefine bilder, som vanlig :)

  SvarSlett
 30. Heisann på deisann kjære Førstegaselle! :o)

  Takker for koselig kommentar, og eg måtte smila av grunnen te at du lo litt mærr enn mannen, for eg hadde nåken glas vin innabords då eg laga innlegget, og syns det var rasende fetlig, tihi :o)

  Angående spraylakk, så har eg bestilt de her:

  http://www.kunstmateriell.no/index.php?page=shop.browse&category_id=3&option=com_virtuemart&Itemid=17

  Frakta e ganske dyr, så det kan kanskje værr lurt å slå seg samen med nåken andre, men boksane i seg sjøl e billige, i ALLE slags fargevarianter og varer til ganske masse syns eg. Den blå e: "dark crystalblue". Kanskje eg sku begynne å skrive fargene på dei eg bruke, så kan det kanskje gjørr valget lettare for andre så vurdere å kjøpa?

  Fargen brukt på matboksen e feks "Pussy Pink" ;o) Flirte eg då, for det e sikkert nåken så har hatt det rasande festlig når de kom på det navnet :o)

  Fortsatt god bedring te Andregasellen!

  SvarSlett
 31. En flott og kreativ løsning. Skjønner godt at det passer akkurat der det er plassert.

  Tror du det hjelper hvis jeg sender noen bøtter med syns synd på ting? Masse akk og ve over din feber og forkjølelse?

  Klem

  SvarSlett
 32. Masse, masse sympati til stakkars Andregasellen, fra en like stakkarslig Pafrika! Jeg er ogsaa saa inderlig drita forbannet forkjoelet nemlig, og det er Texas sin feil! De gaar jo helt totalt bananas med airconditioningen her nede, 35 grader ute og 17 grader inne, nordavind med is i kastene. E det rart man blir syk???
  Nuja, det hjelper aa faa det ut. Dessuten aapner elendigheten for litt kvalitetstid i Blogglandia, og det er lenge siden sist, kjenner jeg. Ryktet forteller ogsaa at de har masse goey forkjoelsesesmedisin reseptfritt paa supermarkedene her nede, og det gir jo lyse utsikter. Naa skal Belkinien og resten av gjengen henge ved pool'en, mens mor og kleenexen holder seg paa sofaen, tenker jeg.

  God, god bedring til deg, fra lidelsesfellen i Texas!

  SvarSlett
 33. Åh stakkars stakkars! Ikke lett når det setter seg virus på humor-nerven:) God bedring vennen!!! Og så fint det gamle vinduet ble! Den tapeten er så fin!!

  SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.