søndag 24. oktober 2010

Pusse opp et helt rom pga et møbel?


Går det ann? Jeg er så glad for å ha funnet denne fantastiske senga på loppemarked i dag!! Så glad at jeg legger ut bilder selv om det er tatt inne på kvelden i dårlig lys... Fargen er helt fantastisk!
Lys mintgrønn:) Og akkurat passe slitt!
Og jeg som ikke har en baby lenger akkurat... Minsten er 3 år og har egentlig fått voksenseng... Men kan jeg bytte tro... Den er stor nok til han en stund enda... Hmm.


Men for at fargen på denne nydelige gamle senga skal komme til sin rett så bør veggene på rommet hans males... Hm.. Det hadde jeg jo tenkt til uansett så... For fargen som er der inne nå er kaffe latte og den 'stjeler farge' fra andre ting for den er for mørk... Hm...


Rommet hans er jo veldig lite da så... I en helt lys hvitfarge vil denne senga virkelig komme til sin rett...
Undelig hva man kan fundere over på en lørdagskveld egentlig. Mannen er ute med gutta så da popper nye prosjekter opp i hodet mitt! Jeg som egentlig holder på å pusse opp kjøkken.. Vel, jeg kan holde flere tanker i hodet samtidig men mannen kommer nok til å synes jeg er lovlig 'gal' igjen når jeg lufter disse tankene for han i morgen:)Medisinskap fra samme loppemarked. Herlig uhøytidelig synes jeg. Det skal få bo på badet i kjelleren når det er ferdig pusset opp:)
Håper dere har en deilig lørdagskveld og at deres bekymringer er minst like trivielle som mine:)

23 kommentarer:

 1. Det var trivelige, trivielle bekymringer ;o)

  Klart at soverommet bør pusses opp pga den flotte senga! Nåke aent ville ganske enkelt vore uhørt... :o)

  Lykke te med å overtala mannen, tihi :o)
  Håpe du har kost deg med Andregasellen og får ei finfine helg videre!

  SvarSlett
 2. Så artig med slike funn, ååå som det klør i loppemarkedfingrene mine! Håper du får rommet som du vil. Hihi, vi pleier vel stort sett det?;) Og dessuten er det ingenting som er så koselig som å sitte å pludre på slike interiørgleder. Så lenge man får sove da, litt ille å ligge hele natta lang!

  Nattvakt Maya

  SvarSlett
 3. Heisann!!!Nydelige funn,er så gøy når en er såååå heldig på loppis.Har en slik skyveseng til min sønn,denne har min mann hadt som liten,jeg malte den hvit,og limte på glansbilde engler med decopage lim,spray lakket etterpå.om du er interessert er det bilde av den på bloggen min.lykke til med overtalelse og prosjekt..Ha en flott og kreativ søndag..Klem Linda:)

  SvarSlett
 4. Jeg har to gamle skuvsenger i eie - som barna mine faktisk sov i da de var små. De kommer til å følge meg livet ut. Den ene fungerer i minste versjon som katteseng på dagtid (de er jo gårdskatter som gjør muselivet farlig på natterstid), mens den andre står lagret på låven. Den ene av de hadde også en utrolig fin mintgrønn farge med masse patina da jeg kjøpte den på en aution. Men vi snakker 90tallet - og da var det LUTING som gjaldt Få vekk de flassete restene ja ;/. Smaken er som baken - og alltid i endring. Jeg fascineres alltid av det. Hvordan jeg endrer holdninger til hva øyet liker og mener er best. Konklusjonen: Ja, jeg påvirkes av trender ;).

  Hele huset mitt er Caffe Latte - (ja, vi ferdigstilte huset vårt i 2004 da fargen sto på sitt sterkeste - også preget av trend der), men har begynt prosessen med å komme rundt i det store huset vårt med hvitfarge eller noe lysere i så fall. (Trendpåvirket? Ja, så absolutt!) Kjøkken og stue legger jeg siste hånd på i dag. Mannen nekter meg for øvrig å begynne med noe mer maling nå. Nå er det MALINGSPAUSE sier han.

  Rådet mitt - med en revnet superkvinnedrakt - som i og for seg stemmer overens med Sinnasnekker´n sitt: Bli ferdig med kjøkkenet først ;).

  Have a Happy Day ;)!

  SvarSlett
 5. Å så herlig seng du har funnet!! Leter etter noe lignende til min datter. Har fortsatt god tid da hun skal bruke sprinkelsenga i ca et år til, tenker jeg :)
  Tror det nesten bare er vi damene som får sånne idéer pga et møbel ;) Ser i hverfall ikke for meg at min mann hadde fått en slik idé!!
  For en fantastisk blogg du har forresten, veldig mye inspirasjon å få her!! :)

  SvarSlett
 6. åh, kjempefin var den! Er så moro å finne sånne skatter. Fargen er nydelig så selvfølgelig må rommet tilpasses sengen!!

  Lykke til med overtalelsene :)

  SvarSlett
 7. Den var utrolig søt!!! Male et rom pga av en fin seng? -JA!!! Selvsagt. Alt er lov når vi snakker om slike herlige funn! Kjør på:)

  SvarSlett
 8. For noen kupp a Førstisen!!!Helt herlig!Senga er helt utrolig, FOR et loppekupp!Der har du grunnen til at vi går på loppis altså, en sjelden sjelden gang kommer vi hjem med sånne ting i bagasjerommet...Den er dritfin!!!
  Og medisinskapet er helt fantastisk!Så fint!
  Og du må jo bare male det rommet altså, you go girl:)Men som Nina påpeker, Sinnasnekkern (og han har alltid rett vet du) ville nok sagt 'en ting om gangen'...Hmja.
  Uansett, nyt de fantastiske loppisfunnene dine!!Bedre kan det ikke bli altså.Bortsett fra i Køben da, oooooooh jeg gleder meg!
  Ha en finfin søndag!!!

  SvarSlett
 9. Både säng och medicinskåp var ljuvliga! Såå fina.... Klart du kan byta säng och måla om ;-)

  SvarSlett
 10. Hei, så fin seng! Kjenner meg rimelig godt igjen når det gjelder det derre "er du gal" greiene vedr menn og forandring. Men bare mal i vei, tenk så fint det blir;-)) Gleder meg til å se resultatet. Selv bor jeg i et nytt hus, men ANGRER villt på tapetvalg i to rom, lurer bare på når og hvordan jeg skal få sagt det til Brannmann sam, uff...ha en fin søndag videre.

  SvarSlett
 11. Fantastiske ting du har fått tak i.

  Jeg måtte le da jeg leste innlegget, for jeg har en ganske så ny erfaring.

  Det begynte med at skapdører og skuffer på kjøkkenet skulle få seg et strøk maling eller to.

  Og dette endte med oppussing av stue, entre og delvis badet. Dette leide jeg folk til, og det er godt at det var penger som skulle rett i lomma på arbeideren. Eller mer presist: Svart arbeid.

  Håper skattefuten ikke leser blogger.

  Klem

  SvarSlett
 12. Hehe! Det er vel ofte sånn at ein berre må pusse opp slik at det passar til noko ein har kjøpt!

  SvarSlett
 13. Så utrolig flott!!! Klart du må male om rommet slik at dte matcher senga :-)
  Den kan jo brukes til daybed/sofa når han blir for stor eller????

  SvarSlett
 14. Nydelig seng! Slikt er det ikke ofte man kommer over nei. Lykke til med oppussingen som jeg regner med kommer : )

  SvarSlett
 15. Knakanes fin!!! Maaaal sier nå jeg :-) og senga holder jo en god stund til den, eventuelt får du lære minstemannen å sove litt sånn sammenkrøpet så den varer enda litt ;-) Et annet alternativ er jo å skaffe en baby til, men det blir vel kanskje litt drastisk. Gratulerer med skikkelig bra funn! Vi har også vært på en loppisrunde i dag, hele familien denne gangen faktisk :-) Håper du hadde et koselig besøk hos Andregasellen. Stor klem

  SvarSlett
 16. NYDELIG seng!!!
  Og utrolig kult medisinskap!

  Pusse opp er gøy, og ordne så en seng passer er moro, hehe..

  SvarSlett
 17. Fantastiske seng altså! har ei nesten lige den sengå eg og, funnen på loppis, står å vente på pussing å maling, å d friste isje! men minsten min ligge ennå i sprinkelseng så d haste isje sånn helr, å stysten har gammale skuvseng allerede;) mye lettare å mala veggene då ja! så kjør på seie bare eg!:)) Å superkult medisinskap! heldige m di loppisfunnå ja:)
  Ligge ein lidn utfordring t dåkke inne hos meg;)
  store klem:)

  SvarSlett
 18. Ja, sjølsagt måtte eg senda Awarden videre te dåkke aller skjønnaste damer!!!!
  Dåkke e jo barra best!
  Eg føle nesten eg har skrøte for møkje av dåkke ittekvart, kan jo værr det går heilt te håve på dåkke meine eg ;o)
  Blei derfor korte skrytings i dag, og nevnte deg spesielt Førstegasellen, for sjøl om det e deg godeste Andregasellen eg har hatt mest med å gjørr, så syns eg at du Førstegasellen har det lille ekstra du og ser du ;o)

  Og Mims fant eg faktisk gjennom ein kommentar her hos dåkke :o) Hu e jo barra superskjønne og skrive de hærligaste innlegg. Fortjene litt ekstra oppmerksomhet. Hjelpe på når en e ny veta at andre like det en gjørr :o)

  Håpe bronkitten har bestemt seg for å forlata kroppen din Andregasellen!

  SvarSlett
 19. Moahaha!!!
  Ler meg ihjel godeste Andrisen :o)
  Det var te dåkke begge altså, men syns liksom det var på sin plass å trekka fram Førstisen litt ekstra denna gongen ;o)

  Kos deg videre med vinen din du snuppa!

  SvarSlett
 20. For et flott medisinskap! Og senga var bare super! Gamle senger er flott å ha og bruke. Så er det sånn med loppiser da, at de blir liksom litt tidkrevende og pittelitt fordyrende, siden andre ting må justeres for å passe til..... Lykke til! :)

  SvarSlett
 21. Andregasellen, no ler eg både høyt og lenge her!! Pokker, der ble vi avslørt, Admiralen og jeg. Skjønner godt at du er litt avmålt. Eg kan trøste deg med at nakken min fortsatt er ganske vond...? Og bedre blir den vel ikke heller, nå når jeg må klare meg uten Admiralens kyndige hender! Håhåhå, no må eg gje meg, for no bare bobler det opp her! Trøst deg med at jeg har litt vondt når jeg ler... ;)

  Førstegasellen: det er bare å gratulerer med aldeles fantastiske loppiskupp! Synes kanskje dere gaseller skal vurdere å gi ut deres eget bolig- og interiørmagasin - dere må da ha stoff til flere årganger etterhvert! Kult medisinskap. Kansskje det inneholder noe du kan trøste den forsmådde Andregasellen med? ;)

  Fin kveld til dere begge! Og hils for all del Admiralen! ;)

  SvarSlett
 22. Jisses..! Gå inn og se på siste beskjed hos Pafrika er du snill. Skal jo ikke lage liv og røre i heimen for at Huldra er fullstendig svimelagt i hjernen sin. Fytti katta som det brenner i kinnene.. =O
  Ler så jeg griner her jeg sitter for meg selv! Både hundene og katten ser rart på meg her jeg hikster febrilsk.. Oi oi! *intens blushing på gang*

  Hjelp!

  SvarSlett
 23. Kjære Førstegaselle
  Fantastisk seng og utrolig stilig medisinskap!! Herlig at du fikk med deg dette etter å ha kommet litt senere!!!
  Jeg var leeeenge i stoffene først, så til lampene og en superrask runde rundt før jeg fartet videre til Haukerød hvor jeg ikke gant noe i det hele tatt. Medidinskapet så jeg ikke på min kjappe ferd.
  og selvfølgelig MÅ man pusse opp et helt rom på grunn av et nytt staselig møbel. DET er da opplagt!!!
  Ha en fin dag i regneruskeværet i vår by!
  Hilsen til Andregasellen også.
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.