onsdag 20. oktober 2010

Mens jeg venter på BesteGasellen

Nesten litt sånn tysk orden i sytrådene.Ordnung bitte!
Når gaseller har bronkitt så orker de nesten ingen ting. De orker i hvert fall ikke å svinge stikksaga eller legge ut på lange lappeteppeekskursjoner (jeg er ikke redd for lange ord, jeg er mer redd for ord .. deling)
Da Førstegasellen ringte og spurte om hun kunne komme på besøk fikk jeg ny energi. Jeg fikk i hvert fall nok energi til å rydde gjesterommet, aka sy-og hobbyrommet.
Jeg er en ordning och reda-frik.
Ordnung!
Tellekanter takk!
(Men bare på hobbyrommet altså. Jeg klarer nemlig ikke å være kreativ i rotete miljøer. På kjøkkenet kan det derimot være så rotete det bare vil...)
Mer ordning och reda på syrommet.
Finnes ikke en knappenål uten heim her.
 På Lord Nelson-loppiset i Strömstad har jeg kjøpt store trespoler til alle båndene mine. Det var en stor dag da jeg fant de spolene, jeg ble glad helt inn i sjelen. Jeg var nok ikke helt frisk da heller.
 
 
De fleste trespolene henger oppunder taket på en
lang stang.
DET er orden det. Ah.
 
Inspirasjonssettekassen. Yndlingssettekassen:)

Ordnung, men på en hyggelig måte.
Nå har jeg fortjent en pust i bakken, siden jeg har rullet bånd og brettet stoffer i over to timer mens det har pepet og surklet i bronkiene mine. Litt energi ble brukt på å være sint på den nye symaskinen også, siden den har vært så frekk å streike allerede. Bastard.
I morgen får jeg Førstegasellebesøk. Bestegasellebesøk! Jeg blir nesten helt frisk av bare glede:)

Ha en finfin kveld allihopa!!

Tellekanter på stoffene. Mmmm.

36 kommentarer:

 1. WOW!!!!
  DET e det eg drømme om ja ;o)
  E jo på vei da, hihi :o)
  Så masse fiiiiint du har! Ikkje misunnelig altså. KUN glad på dine vegne (nesten...)

  Gyseligt kjekt å sjå at det e liv i deg fortsatt, og kan jo godt forstå at et så staselig besøk kan føra te friskhet i rekordfart!

  Kooooosa dåkke snupper!!!!

  SvarSlett
 2. Elsker innleggene dine :)
  Kjempefint ble det!
  Kos deg med besøk og god bedring, igjen ;)

  SvarSlett
 3. Her var det orden i sakene, gitt. Det trådsnellestativet var genialt. Er der også hjemmesnekret? Ser litt ut som brødfjøler med tagger på.
  Jeg elsker sy-og hobbyrom innlegg. Og ditt var ikke noe unntak.
  Det er rart med denne energien. Jeg hadde 39 komma ett eller annet i feber en gang (for lenge side)men ble plutselig frisk samme dag da noen venner kom på besøk. Jeg visste de skulle komme. De kom med fly og det hadde vært planlagt lenge. Pussig!
  Ha en fin uke videre.
  Klem

  SvarSlett
 4. Veit du hva, jeg tror at det er veldig glad for bronkitt med luft fra vestlandet. Luften i mitt hus er av den aller høyeste kvalitet og hobbyrommet (les huset) mitt har veldig godt av litt ordnung bitte... :) See my point? :)

  SvarSlett
 5. Så ryddig og pent! For en settekasse du har, og herlig å ha spoler til å ha bånd på....jeg grubler litt på hva jeg selv skal finne på der...

  SvarSlett
 6. Skal jammen si at HER var det system ja!
  Lekker den settekassen med alt av knapper og tråd i:)
  Heldig du som har et syrom:)Deilig å faktisk kunne ha et slikt fint system. Her er stua syrommet og sysaker har sin plass litt her og der - men alikevel i system:)hehehe.
  Ønsker deg en fin dag med besøk i morgen - og håper denne bronkitten slipper taket hos deg snart:)

  SvarSlett
 7. woooowwww... ingen ord...!!;o)

  SvarSlett
 8. Jaha, her var det ordnings, gett:DDDHelt impregnert, jeg. Får jo bare håpe at jeg også kan litt orden i sysakene mine, bare jeg får meg eget rom:DDDDD De spolene er jo bare nydelige:DDDD Det nevnte markedet i Strømstad,- når og hvor er det???? God bedring:DDD Klemz

  SvarSlett
 9. Ojoj, eg trur eg sa åååå inni meg for kvart bilde eg såg her!! Der vil eg gjerne flytte inn! Eg sit her på spisebordet vårt, og brukar mykje tid både før og etter på å rydde fram og tilbake... Det du har der er det eg ønskar meg over alt på jord (ja iallefall nesten). Eg skal visst få det ein dag seier mannen... Vi må berre pusseopp og utvide litt fyrst. Eg er også litt misunnelig på dei fine banda, den fine krydderhyllla? er det det det er? den i lys turkis, dei fine og ryddige stoffhaugane osv. Nydelig!
  God bedring du.:)
  klem frå meg

  SvarSlett
 10. Åhhh så fine bilder og som jeg gleder meg til å sove på 'rommet mitt' sammen med Sabeltann:) Det opphenget til sytrådene var nok en fantastisk god ide fra deg!! Så enkelt, dekorativt og praktisk! Og for en krydderhylle du har kuppet - den har jeg ikke sett før!
  Gleder oss nå til koselig kveld, en natt og en dag:) i god-huset med aller beste vennene!!
  Stor klem

  SvarSlett
 11. Det var dama si det, med orden i sysakene. Tøffe spolar og stilig settekasse med sytråd. Reine kunstverket.

  SvarSlett
 12. jeg vil og ha det sånn!! ahh..fiiint!

  God bedring kjære du. her er det snø i dag! Jeg fikk lyst ålage julepynt!ha en fin dag!

  SvarSlett
 13. Hei høpp!!!Ja her var det orden i sy sakene,slik ser ikke mitt hobby rom ut,men nå ble jeg faktisk inspirert til å rydde litt inn på der:)Så takk for innlegget ditt:)Kos dere og hver kreative,god bedring!!klem Linda:)

  SvarSlett
 14. Hei, Orden i sysakene må det bare være. Veldig fine oppbevaringsmuligheter du har.
  Likte godt den for trådsnellene. Please ikke si du har laget den selv, men at den kan kjøpes et sted?

  SvarSlett
 15. Kjære Andregaselle!
  Mannen min ville rammet deg inn i gullramme, opphøyet deg og forgyldt deg!!! Hans store drøm er at jeg en vakker dag blir et ryddig vesen.... Han elsker systemer og tellekanter, men har dessverre ikke funnet rett kone...
  Så flink du er og så fristende bilder!
  Veldig trivelig at Førstegasellen emigrerer Sandefjord og tar Bastøferja! Masse god bedring til bronkittsyke Andregaselle og hei hei til Førategasellen! Ha
  en fin dag begge to!
  Klem fra Kaspara, den friske

  SvarSlett
 16. Virkelig imponerenede og ikke minst INSPIRERENDE! Nå skal jeg se å få litt orden i sysakene her også. Stakkars deg da, som er syk. Håper du koser deg med besøket ditt i dag! Og god bedring til kroppen :-)

  SvarSlett
 17. takk for tips om orden! likte saerlig forslagene til orden for bandene!

  kos deg med besoket!

  SvarSlett
 18. Dette var imponerende orden,ja!

  SvarSlett
 19. Herlig innleg med herlige bilder av herlig orden! Jeg drømmer ennå om å få meg et syrom... Så heldig du er! Når jeg får meg et syrom, så må jeg visst innom her igjen og få noen ordning og redatips:-)

  God bedring!

  Klem

  SvarSlett
 20. Hei,

  for en orden! Tid/lyst til å rydde i klesskapet mitt?? Får nesten lyst på syrom selv :)

  kos deg med bestebesøk og fortsatt god bedring <3

  SvarSlett
 21. Herlig å se sånn orden i tingene. Jeg klarer heller ikke være kreativ når det er rot i perlene, men NOE kommer jeg ikke utenom - enten jeg vil eller ikke.

  Skulle gjerne vært eier av slike store, store flotte trådsneller.

  Klem

  SvarSlett
 22. NYDELIG, så fine bilder og inspirasjon. Nå vet jeg hva de gammle settekassene skal brukes til;-) Håper virkelig du blir frisk snart da, høres ikke så greit ut det derre. I kveld snør det jo her nede i Østfold også...gleder meg til jul jeg nå asså;)

  SvarSlett
 23. Oj, her var det virkelig orden. Det var noe å ta til ettertanke:-)

  SvarSlett
 24. wow!! Et slikt rom ønsker jeg meg også!!!

  Klem fra johanna i annajohanna.no

  SvarSlett
 25. O, sånn settekasse har jeg også. Men har aldri skjønt at den kan brukes til annet enn de små nipstingene jeg elsket da jeg var liten (og ikke vet helt hvordan jeg skal bli kvitt nå). Fiiine bilder du viser.

  Klem

  SvarSlett
 26. Åh, fantastisk! Jeg skulle ønske jeg kunne flytte inn på ditt syrom:) Håper du snart blir frisk som en fisk og kan nyte ditt vakre, inspirerende rom og skape noe gøy! Klem fra Lill

  SvarSlett
 27. Oj, det var skikkelig orden. De spolene var virkelig flotte. God bedring.

  SvarSlett
 28. Hei igjen,
  Tenk at jeg glemte å ønske deg god bedring!

  SvarSlett
 29. Så kjekt m besøg då! om du e syge... ingenting e som ett kjekt besøg nei for å friska opp litt:)) Yndlingssettekassen va virkeligt ett syn! Såg ud så du hadde ein del fint oppi der ja;) å elrs og:) Nydelige bånd på herlige spoler:) Fortsatt go bedring! å kos deg m besøge:)
  store klem:)

  SvarSlett
 30. Det var ordning och reda på et meget høyt nivå, må eg si! Du verden, syrommet mitt står oppe og skammer seg grenseløst i dette øyeblikk. Og med all grunn! Der er verken spoler eller tellekanter, eller noen som helst orden overhodet. Derimot er der to bunader, en åpnet, men u-utpakket amerikakoffert fylt av skittentøy og insekt-snop, som Belkinien har kjøpt, i tillegg til et ukjent antall uåpnede, og dermed ubetalte, regninger. Kunne byttet med ditt syrom any day, som du skjønner! Kunne til og med sagt med villig til å ta litt av bronkitten, hvis denne fantastsike ordenssansen følger med på kjøpet...

  God, god bedring til Sykegasellen! Nå synes jeg bronkitten overdriver, altså. Det vil jeg bare ha sagt.

  SvarSlett
 31. Herlig orden du har asså, det er jo rett og slett en nytelse å se på :-) Håper dere koser dere masse, tipper det er litt god mat på gang også ;-) Hils da!

  Mollieklem

  SvarSlett
 32. En sånn spoleholder vil jeg også ha! Da hadde det blitt orden i sysakene, harr-harr. Og for en herlig settekasse, kan tenke meg at det er herlig inspirerende å sette seg ned foran den!

  SvarSlett
 33. For en deilig orden og for en deilig blogg! Jeg gleder meg til å følge gasellene videre;-))

  SvarSlett
 34. Så flink du er til å rydde og holde orden da! Jeg blir imponert!!
  Du har fått en award! Sjekk den ut på bloggen min ;)

  SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.