torsdag 14. oktober 2010

Bronkitt og Brodering

Næh! Er det ikke Andregasellen? Brodert på et flagg?
Først fikk jeg ny symaskin. Den var altfor fancy smancy for meg, for jeg er vant til en god gammal søttitallshusqvarna som jeg fikk av Admiralen da vi var studenter. Men i høst har jeg oppgradert. Nå har jeg kjøpt meg en... (trommevirvel) Husqvarna Designer Topaz. Bare navnet er fancy smancy!
Jeg ble nesten redd da jeg åpnet forpakningen. Men så ble det gøy. Den symaskinen kan nemlig ikke bare sy sånn vanlig rettframsøm som jeg er vant til, den kan sy sånne sømmer som det her også:

Hjerter og kruseduller og bokstaver til og med!
Men ikke nok med det, den Topazen kan jammen brodere også! Det første jeg prøvde å brodere var såklart meg selv, eller altså - aliaset mitt her i Bloggelandet:
Andregasellen, i lett sprang
på et prikkete lyseblått stoff fra Panduro.
Broderiet ble raskt til et flagg, som dere så øverst her. Etterpå kom jeg på at det var kanskje tegn på stormannsgalskap å lage flagg med bilde av aliaset sitt på, men da var det for sent. Flagget var et faktum. Nå tenker jeg at jeg kan ha det flagget på bilen, som et nesten hemmelig klubb-tegn. Hvis dere ser en svart Mitsubishi Outlander med et Andregaselleflagg festet på utsiden kan dere TUTE.

Innlegget er ikke ferdig enda. Jeg har tenkt at jeg bør bli flinkere til å vise frem sånne 'underveis-bilder' som Førstegasellen er så god på. Dette er et underveisbilde av et pågående prosjekt i Andregaselleheimen, nemlig en slags finèrplate-eventyrskog på toåringens rom, med pepperkakehus og alt (men uten heks foreløpig).


Jeg har vært ute med stikksaga igjen, og denne gangen er det altså pepperkakehus og trær og greier på menyen. 'Taksteinen' på pepperkakehuset er små smørefjøler, dekorert med 'melis' (akrylmasse og sikksakkbånd).
Halvferdig eventyrskogprosjekt. Gråpapirtreet skal bli et finèrplatetre.
Det kommer til å bli ugler og rever og skyer og sol også. Bare vent!
Andregasellen kan også slå i stykker vegger.
Sjekk hullet i lettveggen!
 Litt rart å vise frem halvferdige greier, men nå har jeg jammen gjort det. Jentene hever ikke så mye som et øyebryn når jeg drar frem stikksaga og sager hull i lettveggen på det ene barnerommet. De er vant til mine Demolition-tendenser. Når man går inn i pepperkakehuset kan man altså gå inn i neste rom, for der er det nå et stort hull i veggen.
Nå er imidlertid stikksagprosjektet satt på vent, for jeg har nemlig fått bronkitt! Jeg prøvde å si til legen at jeg ikke ville ha bronkitt, men han hørte ikke på meg. Isteden ga han meg to innhalatorer og sa at jeg måtte ta det med ro i tre uker. Niks stikksag, men desto mer brodering.

Host host host og hark fra Andregasellen

46 kommentarer:

 1. uffauffauffameg! Bronkitt, da! Nei, leger er ikke greie. Du får ha god bedring og lykke til med broderingen! Kjente at sånne sømmer så uhorvelig kjekt ut:)

  SvarSlett
 2. WOW - for et utrolig flott prosjekt på barnerommet! Må si du er utrolig flink og kreativ!! Veldig spennende å følge prosjektet videre :)

  God bedring...og sying ;)

  SvarSlett
 3. Kjempe-stilig pepperkake-hus!!
  God bedring...:-)
  Klem, Hege.

  SvarSlett
 4. Grattis med ny symaskin! Gøy å teste ut brodersømmer. -Men har din maskin usb-inngang (eller hva det heter..) sånn at du kan brodere alt mulig fra dataen? Det virker fantastisk..Kult flagg ihvertfall:)

  -Og det barnerommet!!! Jeg blir så imponert at jeg ikke har ord, nesten;) Det blir helt fantastisk, og jeg tenker stadig på prinsessesengen du har laget.

  God bedring!!

  SvarSlett
 5. Grattis med fænsi symaskin ;) Det må være gøy . Jeg må si jeg er imponert over dine ferdigheter med stikksaga jeg da ;) Guri malla så kult ! Gleder meg på ungenes vegne ;)

  God bedring og kos deg med symaskina :)
  Klem fra Janne :)

  SvarSlett
 6. Stormannsgalskap nei, skikkelig dritbrafint var det!!! Eeelske den logoen din altså, e jo te å bli i godt humør av :o)

  Grattis med ny maskin, ser skikkelig gøy ut! Kanskje det e sånn eg og må ha meg :o) Min 60-70-talls Husqvarna e jo særdeles lite samarbeidsvillig liksom.

  Og eventyrskogen!!! Kødde du elle??? Eg mistenke bildemanipulering, og trur det ikkje før eg får sjå det... Ingen kan værr så flinke så deg, så eg trur nesten eg må ta turen snart og avsløra deg ;o)

  Kroppen din e jo ikkje bygd for å ta det med ro da, så eg håpe nå den bronkitten snart har tenkt seg tebake der den kom fra!
  Fortsatt uhyre god bedring du bestaste Andregaselle :o)

  SvarSlett
 7. Helt utrolig! Du er bare rå! Elsker det du gjør for barna dine, blir kjempe spennende å se resultatet. Kan ikke være en liten jobb det her.
  Og ny heeerlig symaskin da. Heyhey! En slik en tror jeg jeg ønsker meg og. Er så mye krøll med min gamle at jeg har gitt opp. plutselig var det ikke gøy å sy lenger :(

  god bedring og hold ut. Det kommer til å bli bra igjen snart skal du se!

  mvh Med et lekent sinn

  SvarSlett
 8. I alle dager så god du er! Skulle ønske jeg hadde halvparten av pågangsmot og evner med stikksag.
  Blir helt imponert her....gleder meg til å se det ferdige resultatet.

  Og grattis med ny symaskin!

  SvarSlett
 9. For et innlegg!
  Jeg er stum av begeistring! Jeg, som jo vet hva som bor i deg både når det kommer til kreative ideer og handlingskraft!:)
  Fantastisk pepperkakehus!! Helt utrolig bra!
  Og den maskina da... Misunnelig nå!
  Neste gang jeg kommer så har jeg med meg en pose med stoff og stæsj som maskina di skal få brodere på for meg! Fantastisk å ha en sånn. Det åpner seg jo en haug av muligeheter til å lage personlige ting uten alfor store anstrengelser og tidsbruk:)
  Gratulerer med både hus og maskin for'n si!:)
  Fortsatt god bedring vennen:)

  SvarSlett
 10. Det var da en veldig fancy symaskin!! Likte flagget godt jeg, og jeg lover å tute når jeg ser bilen din suse ned gata! :p

  SvarSlett
 11. Uff, stakkars deg med bronkitt da, håper du snart blir i bedre form. Flagget var jo så søtt, og jeg lover å tute om jeg ser det;-))Ha en fin helg, hilsen Wilhelmine

  SvarSlett
 12. WOW! Hva skal man si da? Blir jo helt målløs her jeg sitter! For det første; for en fantastisk maskin, og for et flott flagg! Skulle gjerne sett deg råne rundt med det på bilen! Ikke bare hadde jeg tutet, men både plystret og vinket i tillegg! For det andre; Igjen, WOW! For et "massesuperlativer" pepperkakehus! Så utrolig moro det må være å ha noe sånt på rommet sitt! Jøss altså!

  SvarSlett
 13. Først: TØFT!!
  Så: WOW og dobbeltWOW!
  Til slutt: huff da...

  Da blir det broderiprosjekt på bloggen framover, da?!

  SvarSlett
 14. Herlighet ;)! Jeg er sykt imponert over handyman-ferdighetene dine! Og kreativiteten.

  Jeg sager gjerne - men bruker en av modellene jeg har arvet etter morfaren min som er uten strøm. Det går i juletrær og slikt for min del ;). MEN- når det er sagt. Jeg er jo skogeier - og jeg har som et lite mål å bli litt dronning med motorsag en vakker dag. Bygutten Thormod måtte ta tak i det der - for trær er det jo overalt her - og det har blitt diverse storyer. Heldigvis har ikke noe liv gått tapt. Bare at huset vi bodde i før omtrent kunne blitt delt på to av gatas største furu. Jaja.

  OG du - holder deg i bronkitt-ro! Lydbok er fint!

  SvarSlett
 15. Hei! Først må jeg takke for fine kommentarer på bloggen min. Jeg blir GLAD:)
  Jeg er virkelig imponert over ferdighetene dine med stikksag!!! Jeg går faktisk rundt og lurer på om jeg skal kjøpe meg ei stikksag, så jeg kan drive med litt småprosjekter. Er det å anbefale tror du? Hvis man skal skjære ut litt hjerter og den slags? God bedring:)

  SvarSlett
 16. Glømte å kommentera tutinga...
  Det hadde nå vore artig å prøvd ut :o)

  Og den der eplehagereferansen har eg heilt glømt ut kor eg fekk fra... ;o)

  Det var faktisk rett før eg skreiv at om ikkje du og Pafrika hadde vore sjuke, så rekna eg med at dåkke hadde fått "pussy pink" med dåkke, men det hadde vore å dra den litt for langt kanskje??? Tihi :o)
  Hærligenminhet altså; tippa dei som fant på fargen hadde det rasande festlig i den anledning! Lo for meg sjøl når eg såg det :o)

  SvarSlett
 17. Hallo Gasellene!
  Jeg har vel ikke lagt igjen noen ekte spor etter meg i det siste, men har vært innom dere både titt og ofte. Grunnen til at jeg ikke har kommentert er rett og slett fordi jeg har sluppet opp for ord. Jeg kan ikke bare skrive 'Wow!' og 'Fantastisk!' hele tiden. Jeg blir rett og slett målløs over alt dere finner på. For et team dere er!
  Men jeg kan jo si dette: Viss Michael Jackson kunne lage en gedigen statue av seg selv som ble tauet nedover Temsen på en flåte, så tror jeg du trygt kan sy et beskjedent lite flagg med logoet ditt på og vifte med det fra bilen av og til. En som kan snekre pepperkakehus til toåringen sin har faktisk lov til det.
  Og så, gratulerer med ny symaskin. Jeg vurderer også å kjøpe nye maskin for den jeg har (12 år gammel Singer) lager noen rare lyder...
  Bronkitt er noe herk! Man blir så sliten av all den hostingen. Masse god bedring!
  Klem fra Sølvi

  SvarSlett
 18. Hei Gasellen!

  Du er virkelig noe for deg selv. Et pepperkakehus!! Kan tenke meg at jentene er i ekstase. Syns du er litt gæern som sager hull i veggen da. Jeg får våkenetter av å skulle bestemme hvilken bredde panelen på kjøkkenet skal ha så tror ikke jeg skal ta frem stikksagen (?) og lage walk-in-closet av kottet. Du er full av GIRLPOWER, ass!! Digger deg!

  Kan forresten lett se for meg et helt 17. mai tog med vaiende andregasellenbroderte flagg. Får nesten tårer i øynene her jeg sitter ;)

  Du, kan du hilse Admiralen og si at det var så UTROLIG koselig at han har skrevet på bloggen min? Ble så glad!!

  Vi snakkes, snupp. Krya på dej!!

  klemklemklem :)

  SvarSlett
 19. Først av alt: Masse sympatiklemmer (med munnbind må vite) for at bronkitten har lagt sin klamme hånd på deg. Jupp, jeg har lusket rundt her og vet du på din side lusket etter sympati. Det er herved avgitt (med nevnte munnbind). Høre på doktor`n og la medisinene gjøre jobben sin.

  Så må jeg si jeg er svært så snurt og furt (men glad på dine vegne likevel altså) for en så råflott symaskin! Dæven døtte, som det klør i pedalfoten når jeg ser en sånn lekkerbisken. Har ikke førerkort på verken bil eller symaskin, men fytti fy, som jeg skulle råkjørt. Synes det var helt riktig å lage alias flagg jeg, for det fortjener du. :)

  Ungene deres er knallheldige som har en sånn snekkerkyndig og kreativ mor, og du er like heldig som har Admiralen som tillater herlige krumspring. Jeg får jo lyst til å komme på besøk som barn hos deg hver gang jeg ser disse rommene. Krympe litt, og leke? Kanskje jeg i det minste kan gå for å være heks? Via en av de teite testene via Facebook er jeg dessverre ikke en smule skummel, men jeg er god på å late som.

  Det er forresten den lille alien deres også. Noen synes svarte katter er fryktelig skumle, men det er bare utenpå. Den er jo en glimrende statist i hekseleken. Skjønne lille vennen som har flyttet inn. Grattis så mye med lite familiemedlem! Smelter av sånne små jeg, så slipp meg ikke inn, for da knæbber jeg både katt og godishus og symaskin og..og.. Hmm.. Går inn og lukker døren bak meg og blir der tenker jeg, så kan vi se hvor teit den "du er ikke skummel" testen var. ;)

  Tror det er på tide å gå og legge seg her også ja.. God natt, og sove godt. :)

  SvarSlett
 20. si meg en ting: Kan du alt du?
  Det er helt utrolig hva du kommer på og utfører. Se bare på flagget, kan du mate inn en tegnig på symaskina?
  Og mest imponerende er pepperkakehuset på barnerommet med inngang til neste rom:-)
  Et eldorado for barn:-)

  Jeg bøyer meg i støvet for kreative, flinke og supermamma Andregasellen:-)
  God bedring med bronkitt. Been there, done that;-)

  GOD HELG med kjempeklem fra Trine:-)(som ikke er redd for å bli smitta)

  SvarSlett
 21. Hei Andregasellen !!

  Så herlig pepperkakehus, du er virkelig kreativ.
  God bedring og lykke til med prosjektet.

  Klem

  SvarSlett
 22. Åhh den symaskinen vill jag oxå ha! Det är just en sådan Topaz 30 som jag syr på när jag är på broderimaskinskurs ;-)

  Pepparkakshuset ser ljuvligt ut!

  SvarSlett
 23. WOW! Jeg må bare slenge meg med og komme med noen lovord: Det prosjektet ditt på barnerommet ser utrolig koselig, fint og artig ut! Jeg gleder meg til å se fortsettelsen. Det må vare utrolig artig for ungene! Jeg er imponert!

  Og grattis med ny maskin! Avanserte greier som kan lage sånne broderier da! Fint!

  God helg :-)

  SvarSlett
 24. He he! Jeg skal tute hvis jeg ser deg;-)
  Og HERLIGHET så stilig barnerom!!! Du har vel hele barnehagen stående i kø for å få komme på besøk og leke hos dere!

  God helg, og masse god-bedringe-ønsker!

  SvarSlett
 25. Uff bronkitt er ikke morro nei, nå må du passe på å slae av altså:) God bedring!
  Utrolig fint barneromsprosjekt, tenk å ha sitt eget pepperkakehus! Heldige barn:) Og for en fancy symaskin, kjempefint flagg du har laget.

  Ønsker deg en fin og rolig helg:)

  SvarSlett
 26. fysj, bronkitt er noe skikkelig dritt rett og slett!!! Håper du blir fort bra...det er til å bli støl både her og der av:)

  Jeg bøyer meg i støvet atter en gang over hvor himla flink du er!!!! Hvordan du klarer det skjønner jeg ikke, men det var råkult!!!!!!!!
  Det kommer jo bare til å bli super stilig:) Min toåring vil bli veldig misunnelig om jeg viser dette til henne... wow!

  Ha en super fin helg.
  Klem

  SvarSlett
 27. Huff så kjedelig å ha fått bronkitt! Hosting er så slitsomt! Særlig hvis man ligger der og hoster om natta og ikke får sove. Huset blit heeelt FANTASTISK altså! Så moro! Er sikker på at barna dine er helt henrykt over å få et så fint pepperkakehus. Ikke mange barn som har pepperkakehus man kan gå inn i hihi!!
  Bekleger treg tilbakemedling på kommentaren din hos meg i går. Vi var helt KNUST da veslepus forsvant. De færste nettene sov vi nesten ikke noen av oss. Vi våknet stadig og var ute og så etter henne og ropte. Hver ettermiddag syklet vi rundt i nabolaget og ropte. Vi hang opp plakater med bilder på lysstolpene og kontaktet vetrinæren på stedet for å høre om de hadde funnet en lite pus som lignet på MY. Annonser i avisen ble bestilt og naboene hjalp oss også med å lete. Vi har helt deppa alle sammen. Jeg så for meg hvor redd og fortvilet hun sikkert var over å ikke finne veien hjem..Man blir helt forstyrret altså.
  Gjett om vi var lykkelige da hun plutselig dukket opp. Hun kom mjauende og ulende ned innkjørselen til huset. Tydelig at hun akkurat hadde kommet på hvor hun bodde. Mager og utsultet var hun stakkar. Hun slapp meg ikke av syne det neste døgnet, men klamret seg til meg stakkar. Nå har det gått et par år og hun husker det nok enda, for hun går aldri langt vekk. Håper inderlig dere slipper slike bekymringer..huff! Oi, dette ble visst langt.Du får ta deg en pause mens du leser hihi!! Ha en fin fredag begge dere gaselledamene :))Klem fra bekken :))

  SvarSlett
 28. Fy fillern for ei flink dame du er!Herremin - et pepperkakehuuuus!Fantastisk stilig og utrolig kreativt:)
  Den symaskinen, den likte jeg - så den skal jeg undersøke litt mer om:)
  God bedring- bronkit er dr...!Det vet jeg alt om. Fin fredag og god helg.
  klem fra Anette

  SvarSlett
 29. Oj, du er flink altså! Alt du gir deg i kast med - imponerende! Hvor tar du det fra?? Gleder meg veldig til å se eventyrskogen ferdig! Du er bare fantastisk kreativ! Nydelig pepperkakehus!

  Kjempekul symaskin du har fått deg! Jeg vil også ha sånn som kan brodere! Heldiggris:-)

  Håper du snart blir frisk! Driftige damer som deg har ikke tid til å bli syk. Ønsker deg en riktig god bedring!

  Klem

  SvarSlett
 30. Hei begge Gasellene!

  Til Andregaselle: For et fantastisk pepperkakehus på barnerommet! Tenk å ha en så gøyal og ellevill mamma!!! Tar av meg hatten.
  Jeg må innrømme at jeg har satt meg lite inn i min nye symaskins finesser, men du gjør tydeligvis det.
  Jeg ønsker bronkitten langt avgårde og krysser fingrene for en snart frisk Andregaselle!!!

  Til Førstegasellen:
  Tenk at våre veier møttes!! selv om vi ikke fikk utvekslet et ord. Jeg var veldig kort tid på Gjennestad for jeg skulle i 5 årsdag. MEN.. du gikk ikke glipp av så mye og i hvertfall ikke på stoff-fronten. Så et par ok lamper.
  Ha en super helg!Neste helg er det Runarhallen.

  Klemmer til begge fra kaspara

  SvarSlett
 31. Herlighed du e jo bare heilt fantastiske!!!!! m den stikksagå meine eg!!! gurimalla altså!!! ¨¨ å dette e lixom bare "underveis" bildene.... eg jer meg øve! ennå mer enn før!!
  Eg komme plutseligt ei helg åså må du lera meg alt du kan! heheh,neida, mn åerh! eg og vil kunna laga sånt!
  lykke t m bronkitten, d passe aldri å ver syge så isje tenk på d, plutseligt e du friske ijenn:)
  store klem:)

  SvarSlett
 32. Du verden for en kreativ og kul mamma!! Dette slår jo det meste. Fantastisk!!

  SvarSlett
 33. Hei på dæi!
  Graulere så masse med en så fancy symaskin! Ønske mæi også en som kan brodere!
  Pepperkakehuset va jo bare helt herlig. Så utrulig flink og kreativ du e!
  Æi fikk pakke i posten i dag av dæi! Blei kjæmpeglad når tapeta kom hjem til mæi, og glede mæi masse til å begynne å tapetsere litt småstæsj med de:)
  Tusen takk for kjemperask levering!.
  Klæm fra tøvsjura Kristine

  SvarSlett
 34. For en fantastisk fancy maskin. Jeg har jo akkurat kjøpt meg symaskin og trodde jeg skulle klare meg med 12 sømmer. Men så har jeg vært på sykurs sammen med en dame med en maskin som bare kosta en tusenlapp eller noe mer enn min og den maskina hadde noen fine, enkle broderisømmer....og jeg ble SÅ misunnelig. ☺
  Eventyrskogen og pepperkakehuset er jo bare utrolig kult, for en kreativitet.
  God bedring.

  SvarSlett
 35. Herlighet! Først vil jeg si: God bedring! Bli bra så raskt som det går an! Forresten så hadde jeg hylleskruepause i kveld og så på Fleksnes, som var syk, og jeg lo og lo, mannen min kikka rart på meg... Enten så var jeg veldig trøtt eller så var det en morsom episode he he....Så håper ikke du har fått australsk kengurufeber! (Som Fleksnes..)
  Og så, grattis med symaskin! For et vidunder av en maskin! Jeg ønsker meg en sånn! Lurer på hvor mange høvdinger som må svies av for en sånn... Fint å drømme ihvertfall :)
  Og så: For et byggeprosjekt, du er mange ligaer over meg! Jeg digger damer med sag! Kuuult! Jeg er imponert!
  Det så knalltøft ut!
  Med en hemmelig gang fra et rom til et annet, for en barnedrøm!
  Stå på! Og bli frisk!

  SvarSlett
 36. Fy soeren, er ikke du superhandywoman over alle, saa vet ikke jeg! Foerst; fantastisk symaskin! Er du sikker paa at den ikke gaar paa trolldom?? Det ser slik ut for meg, nemlig. Hvordan fikk du den til aa brodere aliaset ditt da? Dette overgaar min forstand helt aldeles. Men gjett om jeg skal tute naar jeg ser en svart bil med gaselleflagg! Jeg er hun som staar i veikanten med Falcken og en groenn saab. Ser ut som en bil, men er egentlig en kalket grav, forkledd som en bil. Verdens daarligste bilkjoep ever, check.
  Nujaa. Jeg maa ogsaa boeye meg i stoevet (begynner aa bli en vanlig oevelse her inne hos Gasellene) for snekkerprosjektet ditt. Boeye, boeye. De er noen heldie smaa jenter du har, som faar vokse opp i eventyrland. En velholdt eplehage i tillegg, DET ville vaert for mye.

  Fortsatt god bedring med bronkitten! Blogging hjelper, det er jeg overbevist om. I tillegg til masse TLC (hint til Admiralen)

  See ya! (miljoeskadd)

  SvarSlett
 37. HEi på dere. God bedring! Aj. Drikk varmt og kle på ulltrøya! Kom over en superdigg ingefær te de selger på disse utenlandske sjappene. Den er i pulverform og får fart på sirkulasjonen. Kankje den hjelper?? Vel. håper formen får fart på seg! men bronkitt er ikke over på en fei desverre. Sitter her og kjenner at jeg så absolutt kunne ønske meg en helt ny symaksin nå. Kjenner jeg er noe misunnelig, men UNNER dre den! HELT KLART! Og ser veldig frem til denne eventyrlandsbyen. Kan ikke skjønne annet enn at dette blir veldig veldig bra. Da jeg jobbe t i Christiania Glasmagasin en tid tilbake laget vi pepperkakehus vinduer. STORT! som du forstår. Kanskje jeg dinner bilder av det en dag. HM. Hvor har jeg gjort av dem??? Klem fra meg. Signe

  SvarSlett
 38. Hei!!! For en fantastisk blogg!!!! Så dyktlig du er. Er helt fasinert av den eventyrskogen din! For eventyr er nemlig min lidenskap! Utrolig flott pepperkakehus.

  Ha kjempemasse god bedring til deg.

  SvarSlett
 39. PS: KLart du skal ha eget flagg. Ha ha!

  SvarSlett
 40. Huttemegtu for ein kjip doktor du har!
  - Kunne vel ha velsigna stikksagbruken din, så me kunne fått sjå ferdig resultat av det fantastiske prosjektet!! - utruleg kreativt! Eg gir meg ende over(eller noko slikt?), sjølv om eg har sett kva du er god for med maskinpark før...

  God bedring iallefall(igjen:-)) Og slit'an med ny og fancy symaskin! Eg svergar til low-tech Elna, men kan sjølvsagt ikkje la vere å sugle litt på tastaturet når eg ser broderifantasten din..;-)

  Snakkast!
  Klem

  SvarSlett
 41. Oh my! Jeg bøyer meg i støvet...du er rå asså! Makan til kult pepperkakehus. For noen heldige små jenter som får noe sånt på rommet ditt da!
  Og den symaskina var jo bare helt imponerende. For en med relativt lav teknologisk IQ blir jeg jo blown away av sånne innretninger! Tenk at den kan brodere sånt a?! Jeg ser for meg hauger på hauger med broderte flagg, puter, tepper, alt mulig...hehe sikkert vanskelig å stoppe med en sånn maskin i hus. God bedring, bronkitt er dritt :-(

  SvarSlett
 42. Hei
  For et pepperkakehus!Wow,det var kjempefint:)
  Du er så kreativ,kjempegøy å titte innom her hos deg.Den sysmaskinen hørtes flott ut.Jeg har en sysmaskin som ikke har sett dagens lys på mange år,men nå ble jeg litt inspirert til å ta den frem igjen;)
  Håper bronkitten slipper taket snart.Trasig det der,når en er syk.
  God bedring og ha en fortsatt fin uke:)

  SvarSlett
 43. Heisann :))Sånn symaskin vil jeg også ha!! Men det spørs om julenissen har lyst til å spandere så fin julegave på meg.Men det er kjekt å ha noe å drømme om også. Angående funn av Wiinblad her i Norge må jeg si at det er overveldende mye.Let godt i alle esker er min anbefaling. jeg har funnet Wiinblad i en eller annen form nesten hver eneste helg faktisk..
  Har til og med satt igjen ting som jeg har hatt maken til fra før..Nå er det slik at jeg kjenner igjen en Wiinblad på mils avstand. Trenger bare en liten flik for å se, eller tro at det er B.W hihi!! Kanskje jeg er litt gal hihi!! Men det hadde vært rart om det kun skulle være de markedene som jeg går på som har disse godbitene. Så mitt råd er å lete overalt og titte gjennom alle bilder som står i stablene. Er sikker på at dere også lykkes :))Ha en fin tirsdagskveld alle sammen! klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 44. Er det mulig å lage så tøffe ting? Jeg ønsker meg også et sånt pepperkake-hus. Men ikke bronkitt..

  God bedring :-)

  SvarSlett
 45. jeg dauer av den pepperkakehuset, herreGUD for en fantastisk ide!

  SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.