mandag 24. mai 2010

Pinseproduksjoner

Jeg har gått lappeteppeberserk, jeg klarer ikke å slutte å sy dem. Jeg kjenner på kroppen at det blir flere også. Må bare sørge for å spre dem rundt i huset, sånn at jeg ikke blir "lappeteppedamen" i nabolaget. Du vet, en sånn lappeteppedame som tar helt av på lappetepper, akkurat som sånne kattedamer som har 49 katter. Litt freaky.
I tråd med dette sørger jeg for å produsere noe annet også, noen puter for eksempel. Her er en pute til en stol i stuen med en stor, glad, oransj retroblomst!
Slagbenken på kjøkkenet har fått sommerhabitt på i dag. Gult og grønt er sommerfarger for meg!

Ellers har vi tilbragt pinsen på hytta, hvor vi har kost oss i det deilige sommerværet. Det ble jobbing i pinsen, for vi holder på å gjøre om vedskjulet til anneks. Skal bli fint å få flere soveplasser, for det begynner å bli lovlig trangt der når alle er tilstede. Så det har vært en helg med mye hammer og spiker og takpapp, veggpapp, tapet.
Håper alle har hatt en kjempefin pinse!



2 kommentarer:

  1. Haha - ikke nok med at vi er svorske begge to. Vi er lappeteppedamer også. Her i huset ligger de strødd nærmest overalt. I ulike kulører. Det siste jeg sydde nå har jeg liksom tvunget på mannen. Påstår at det er hans. Han har liksom ikke vist noen stor iver for å eie et teppe, men nå gjør han faktisk det *ler*. Er han ikke heldig?

    Jeg begynte å sy barnetøy fordi lappeteppene begynt å hope seg litt opp - men jeg kjenner det klør i fingrene etter å nåle lapper igjen. Må prøve å finne en ok kombinasjon mellom tøy og tepper.

    Har man først havnet på lappekjøret, er det veldig vanskelig å komme seg ut av det ;). Med du og du så mye gode følelser det gir.

    SvarSlett
  2. Smukke ting du syer.
    Nyd dagen

    SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.