søndag 2. mai 2010

Barnebøker fra egen barndom!


Jeg fant disse barnebøkene på den lokale brukt- og loppegården her i byen. Grunnen til min begeistring for disse bøkene fra Donald Duck bokklubb skyldes at jeg husker dem fra jeg selv var liten. Som voksen synes jeg at bildene er nydelige og det er lite tekst noe som passer mine to små gutter veldig bra:) Noen av bildene er så fine at det kan tenkes at jeg klipper i bøkene etterhvert og bruker dem på kort, som tapet i små settekasser eller på små bokser. Foreløpig forblir bøkene hele da historien som minsten på snart 3 år kaller 'Hiata, ikke skyte haren' fasinerer nok til at boka skal få bli enda mer slitt:)


4 kommentarer:

 1. Jeg handler også ofte bøker brukt. Og de blir gjerne favoritter hos både liten og stor :-)

  SvarSlett
 2. Hei! Skulle egentlig legge igjen en kommentar til dere her, men så har jeg visst lagt den på salgsbloggen! :) Jaja... Sånn er det å være fersk :) Dere får titte innom der! :)

  Fant forresten en utrolig søt barnebok på bruktmarked i går jeg også! Og masse gamle knapper :) Får vel legge det ut på bloggen etterhvert...

  SvarSlett
 3. ååå- så spennende.. Tror jeg har MANGE av de hjemme hos mamma og pappa.. får ta de med meg til Wien tror jeg.. søte er de:)

  Ha en vakker mandag:) klemmer

  SvarSlett
 4. Kjempesøte!Jeg kjøper mange barnebøker på loppis, noen fordi de ser spennende ut for jentene - andre bare fordi coveret er fint...

  SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.