torsdag 9. september 2010

Kersopdekaart og Kasparatapet


Kers...- whatta?
Belgisk høres helt gresk ut, og skriftspråket er jammen ikke så verst kaudervelsk det heller. Men selv om de snakker helt uforståelig og burde lære seg engelsk så lager de fine ting. For eksempel sånne bokser:

Sjekk lille Rødhette på boksen a, er venner med ekorn og alle skogens dyr:

De lager så mye fint! Da vi var i København på den store 'bruk-resten-av-pengene-på-konto-turen' i sommer kjøpte jeg disse boksene på Notre Dame, som har litt Kersopdekaart. Noen kort ramlet også ned i handlekurvet, whoops:De kombinerer vintagemotiver med knallfarger og litt retropregede mønstre. Da rykker det i shoppefoten til Andregasellen. De har en kjempefin nettbutikk også.
Kortene får lov til å henge fremme på den nye oppslagstavla på kjøkkenet, egenhendig mekket av nyinnkjøpt Kasparatapet, samt litt tapet fra mitt eget 'varelager'.

Da jeg så tapeten i Kasparas nettbutikk ble jeg umiddelbart forelsket, og det ble fort bestemt at den måtte henge et sted i huset der den syntes godt.
Nederst på oppslagstavla har jeg laget en tapetlomme til sånne ting som ikke er så fint å henge opp på tavla. Takeaway-menyer for eksempel. Ikke at vi har sånt her i huset, vi lever bare på kokt torsk og råkostsalat. Da vi fikk gullkunde-kort fra Peppes Pizza i posten var det naturligvis en feil. Det var sikkert naboene som skulle hatt det kortet, jeg ser nok hvor ofte de bærer tomme pizzaesker ut i bilen. Noen folk altså.

Jeg har limt magneter på baksiden av tavla,
sånn at jeg kan henge opp ting med yndlingsmagnetene.

En gul fugleklype til tannlegetimelapper og sånt,
eller noe mer lystelig. Barnetegninger!


Nå skal jeg pakke den litle søte retrokofferten min og ta ferja over dammen til Førstegasellen. Det blir litt slitsomt, for hun skal naturligvis presse på meg masse vin og god mat og sånt, men det skal vel gå greit.
Hvis noen lurer så er Førstegasellen den besteste bestevenninna mi.

Vi blogges snart, ha en fin dag allihopa:)

19 kommentarer:

 1. Heisan!

  Det høres veldig koselig ut med tur til bestebestevenninnen!

  Og så ser jeg at dere har fått AWARD! Åh, så fortjent. Bloggen deres bugner jo over med inspirasjon og hjertevarme, og så er dere så flinke til å legge igjen søte hilsener. Ja, tror ikke dette blir den siste awarden deres altså.

  Heldige deg som fikk tak i Kaspara-tapet!! Jeg prøvde jeg også, men da var det utsolgt. Snufs. Men håper, håper at jeg får tak i ved en senere anledning.

  Og disse bildene var super-søte! Og så fin tavle, med lomme, magneter OG klyper. Drømmetavle!

  Da må dere kose dere masse med den ekle vinen og maten, da ;-)

  Klem fra Sølvi til dere begge to!

  SvarSlett
 2. Fin-fine sager du har købt, er vild med illustrationerne!

  Og rigtig god idé med den der lomme på opslagstavlen. Ikke at vi har takeout-menuer her heller....!

  SvarSlett
 3. Så flotte kort! Nesten sånn at kortene og tapeten skulle vært hver for seg slik at begge delene fikk vist seg frem alene.

  Ha det kjempehyggelig hos førstegasellen (noe jeg tror du vil)! Med tanke på de tingene du blir presset til så skal vel det gå bra ;o)

  SvarSlett
 4. Så søte kort & bokser!
  Elsker kombinasjonen av retromønster,søte figurer & knæsje farger :D!

  Den Kaspara tapeten har jeg også siklet på, men jeg har ingen plasser å
  klistre det opp før den fæle "dårlig"-miljøtapeten er revet ned..

  God tur!

  SvarSlett
 5. Hei!! svært som folk tar ferja i dag, da:DDDDDD Men vi som bor i Moss, er jo for så vidt vant til at folk bare reker forbi farten, for å rekke ferja:DDDDDD Sjelden vi sjøl tar båtene, for å si det sånn. Dere får koze dere glugg i hjel, og vin er ikke å forakte:DDDDD klemz

  SvarSlett
 6. For noen nydelige kort og bokser! Me like:-) Må visst inn og sjekke ut den nettsiden, eller kanskje like greit å la være for svake sjeler??:-)

  Nydelig Kasparatapet! Selv bestilte jeg et kjempefint stoff fra Kaspara nylig, som jeg nesten ikke har hjerte til å bruke. Superfin oppslagstavle du har laget av tapeten! Og veldig smart med den lommen nederst. Usj, take away og Mc Donalds holder vi oss laaangt unna her i huset og, så jeg fatter og begriper ikke hvordan en komplett leketøysamling fra sistnevnte sted har havnet på ungene sitt rom...

  Kos deg hos førstegasellen i kveld!

  Klem

  SvarSlett
 7. Ha ha ha - for et HERLIG innlegg! Du skriver utrolig morsomt! og for ei HERLIG oppslagstavle - sååå mye bedre enn min hvite fra Ikea... Hmmm... Så smart med den lomma - for ei oppslagstavle er jo ikke så særlig fin når du dynger den ned med bursdagsinvitasjoner og timeplaner og diverse regniger... ;-) Flott inspirasjon!

  SvarSlett
 8. Kjempefine kort å boksa du handla deg då! godt å se at andre og bruge pengane sine på sånne fornuftige ting, at d isje bare e meg:))
  å nydelige tavla du har lagd deg!! knallkule tapet:) har og ei "sjøllagde" magnettavla, mn isje m den lure lommen nederst, isje at eg hadde trengt ann helr då - m har jo helr ingen takeaway meny elr sånt - uff eg må le av hu naboen din altså;)
  Hb du å førstegasellen har ein fine kveld:))
  klem:)

  SvarSlett
 9. Hehe, morsomt innlegg!!

  Flotte bokser! Så ikke disse da jeg var på Notre Dame, men fant masse annet fint da :)

  Og for en flott tavle du har laget!! Veldig kreativt ;)

  Klemmer fra Stine

  SvarSlett
 10. For ei fin og nyttig tavle du har laget! Veldig smart - og tapetet var virkelig fint.
  De boksene er så fine. Jeg har og sett på dem, her i Trondheim byen - hos "Cornelias Hus"

  SvarSlett
 11. Merkelig fenomen det der altså at sånne ting bare ramle ned i handlevogna...

  Rusla inn i den nettbutikken, men styrta ut igjen. Puh!! Litt anpusten rett og slett, men det kunne blitt dyrt altså!!

  Så kjekt at du e sjå Førstegasellen da!
  Ska vel gå greit med vin og sånn ja ;o)

  Kooooos masse!!

  ♥´¨)

  ¸.·´¸.·*´¨) ¸.·*¨)
  (¸.·´

  SvarSlett
 12. Jepp, der kom det en ny nettbutikk blant favorittene, gitt!

  Minner meg om at jeg SAVNER en oppslagstavle! Kjøleskapet vårt nærmer seg bristepunktet av tegninger (heldigvis finnes det selvfølgelig ingen takeawaymenyer på vårt kjøleskap! :), mange gode idéer her!

  SvarSlett
 13. Ketchup og kart sa du..? ;P
  Boksene var superkule!

  Nei det hadde jammen meg vært kjedelig med en helt ren og hvit mann. Liker han litt sånn gråstenkt jeg, og muligens litt mer slepen med årene. ;)

  Gratulerer så mye med award! Skjønner godt at du har fått den, for du er som Namaste; Bare helt ekte, herlig, sprell levende og hjelpsom. Kos deg masse med Førstegasellen, spis som en fugl, drikk som en kamel, og prat som en ugle (klokt og langsomt). Hehe..
  Have fun! =D

  SvarSlett
 14. Hihi, artig innlegg! Skulle gjerne ha lånt det gullkortet litt (siden det kom feil uansett liksom..). Bor hos svigers for tiden og har fått en overdose med kokt torsk i det siste :) Kjempefin tavle! Tro om jeg har hjerte til å bruke noen av de flotte tapetene fra shop'en din til et sånt prosjekt..

  SvarSlett
 15. Heisan torskespisende Andregaselle!
  Kan du skjønne hvor de roter i Posten... Gi dere gullkundekort på Peppes... Nei, nå går det for langt!
  Nei, JA TIL GULROTENS OG TORSKENS FREMME! Jeg melder meg også inn i klubben og vennligst ikke spør hva vi skal ha å putte i ganene våres når vi overværer X-factor i kveld.
  Så artig å se hvor det ble av den fine blågrønne tapeten! Jeg elsker slike oppslagstavler med retrotapet! En veldig praktisk og fantastisk måte å bruke en liten bit av en glad retrotapet på!
  Ha en formidabel helg og det gjelder også deg Førstegaselle!
  Klemmer fra kaspara

  SvarSlett
 16. Herlig oppslagstavle med lekker Kaspara-tapet :))
  Jeg er også så heldig å ha litt av denne tapeten og går fortsatt rundt og lurer på hva jeg skal bruke den til. Kommer på omtrent en million ting, men så er jeg så redd for å sette saksa i den at jeg må vente til jeg er HELT sikker! Må ikke skusle bort slike gullkorn. Det samme gjelder den lyseblå tapeten jeg kjøpte av dere. Den ligger der og gjør dagen min glad uten at jeg klarer å ta et endelig valg på hvor den skal få være. Nydelige ting fra dette firmaet som jeg aldri har hørt om..
  Håper jeg skal klare å lære meg å huske-og ikke minst uttale det hihi!! Ha en flott helg begge dere flotte gaseller :))

  SvarSlett
 17. Kum Ba Yah!
  Å, der har du et uttrykk jeg kommer til å benyttet meg av relativt ofte fremover, kjenner jeg! Det får sagt så mye, på en måte! ;) Jeg hadde rent glemt det jeg, sammen med resten av sangen, som streng tatt kanskje ikke er all verdens.
  Slit' an med stailige bokser! Det skal de ha, belgikerene (nei? Kanksje ikke helt riktig?), bokser kan de! I tillegg til sjokolade, selvsagt.
  Vin og mat hos bestis høres ut som en sann prøvelse, håper du kom fra det med helsen og livsgleden i behold. Kanskje det i ettertid ble produsert flere rødhettekapper også, hm? ;)

  Her sitter jeg på lesikken, og skulle bare ha en liiiten pc pause... I kjent stil. Noen mener at dårlig samvittighet er et utbredt jentefenomen, og det kan kanskje stemme på mange - men her er nå en det fenomenet glatt har hoppet bukk over, iallefall når det gjelder ting som skal gjøres på en lesesal!

  Fin dag til deg og Admiralen - FORRESTEN, er det virkelig din Admiral som har lagt seg til som følger hos meg? Da må du overbringe en stooor, takk, det ble jeg så glad for. Skal be Mr. Pafrika tove noe riktig fint til ham!

  Synes du skal feire de nye boksene med en enkel middag. Peppes er jo grådig godt! ;)

  SvarSlett
 18. en knakende god ide med oppslagstavle av retrotapet. Det er ei stor utfordring for meg å sile ut noen av de fantastiske ideene som "popper" mot meg i Blogglandia. Får så lyst til å gjøre alt. God helg med god mat og drikke:)))

  Fra Trine

  SvarSlett
 19. Hei!
  tusen takk for kommentaren jeg fikk av deg!
  jeg gleder meg til og følge deg videre!
  klem belkini.♥♥♥♥♥♥♥♥

  SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.