torsdag 30. september 2010

Ikke en PC-dag

Dette bildet var tydeligvis godkjent. Og det kan man jo forstå, for jeg mener.....
Har dere sett noe så nydelig?Lillesøster med lille baby i slynge.
I dag har PC bestemt seg for å være lumpen  mot meg. Enda så snill jeg er mot PC. Hver dag får den så mye strøm den bare vil, og jeg legger den pent i en kurv hver gang jeg er ferdig med å bruke den. Masse oppmerksomhet får den også.
Allikevel får jeg ikke lov til å laste opp bilder i dag, bare visse utvalgte - og gjerne IKKE de bildene jeg gjerne vil laste opp.

Dette bildet av en loppis-stol som har fått lov til å bo i havestuen er også godkjent av PC. Vet ikke hvorfor. PC er uforutsigbar i sine bildevalg, og vil ikke på noen måte la meg bestemme i dag.
Jeg vurderte et øyeblikk å hive PC ut av vinduet, men slo det fort fra meg. PC vet at jeg er avhengig av ham, og han bruker det mot meg.
Dette vatt-teppet fikk også lov til å bli med. Det er jeg veldig fornøyd med, for det er mitt første vatt-teppe i retrostil, og jeg knuselsker det. PC ville ikke ha med et bilde av alle retrostoffene jeg har kuppet i det siste.

Men så var det også stopp. Etter å ha vært nøysom og sær i utvelgelsen av hvilke bilder jeg fikk lov til å legge ut bestemte plutselig PC seg for å streike fullstendig. Det var foten ned. Ingen flere bilder i dag. Bortsett fra dette da. Diverse loppisfunn samlet på et (loppis-)fat.

Dett var dett folkens! Eller som lillesøster bruker å si når sleskete mannfolk spanderer drinker på byen;  'Tack och adjö'.
Nå skal jeg og PC ha en seriøs samtale om hvem som egentlig er sjefen. Jeg kan i verste fall true med å ta batteriet hans. Da blir det kanskje andre boller.

Håper dere har en bedre PC-dag enn meg!

Analog hilsen fra Andregasellen:)

26 kommentarer:

 1. Flotte ting, som vanlig, med en fin blå-tråd ;)

  SvarSlett
 2. Åh, søte lille nurket...
  Og gratulerer med ditt første flotte retrovatteppe!
  Fin kveld til deg!
  Klem

  SvarSlett
 3. Håper pc'en kommer på bedre tanker snart, kanskje det bare er en kort høstdepresjon?

  SvarSlett
 4. Tror ikke det er Pcen der driller dig. Jeg har også haft problemer med at uploade billeder på blogger idag.

  hilsner Mette

  SvarSlett
 5. Heldige tante til et så søtt nurk ;) Elsker vatteppet ditt :) Jeg leter fortsatt etter et perfekt ;) Pc en har vært snill i det siste ;) Han tørr ikke kødde med meg ;) HI hi :)

  Ha en fin dag i morgen :)
  Klem fra Janne :)

  SvarSlett
 6. Nydelig vatteppe, heldige du! Sånne finner jeg aldri!! For et fint lite tantebarn :-) Bank i bordet og fortell PCen hvor skapet skal stå (!). Klem.

  SvarSlett
 7. stilige bilder pc har vakgt ut da, og fine ting også. Pc har god smak får en si:)

  Søtt bilde av lillesøster med baby:)

  nesten så man får lyst på baby igjen, men bare nesten. 16 år siden sist, men husker babytida sååå godt. Være nær det lille nurket:)

  Fin kveld til deg og pc. Si han må skjerpe seg:)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 8. Eg e fullstendig enig i PC sine utvalg; kjempefine bilder :-)
  Hadde problemer med bildeopplastning sjøl i dag! Frustrerande... men for deg må det verr null problem når du har verdens finaste vatt-teppe å se på!! :-) For ikkje å glømma epletallerkenen. Bjuuutifull!

  SvarSlett
 9. God smak den pc`en då! Men trøblete datmaskiner får meg til å#%"?)&%¤"§"%&..... :(

  SvarSlett
 10. Vakkert bilde av lillesøsteren din, med babyen! Fikk helt tårer i halsen! Noe så nydelig! Min pc har hatt samme hikken som din har hatt i dag. Lurer på om det kan være noe galt med blogspot. Brukte en evighet på å få lastet bildene mine. Men herlighet så mange fine gunn du har gjort! Nydelig vatteppe, og fin blå stol! Eplefatet var også innmari søtt!
  Alltid moro å se hva dere andre der ute finner. Snart er det helg! Hipp hurra! Ha det fint begge dere Gasellene! Torsdagsklem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 11. Heisann!!!Nydelig baby§!!!Kjedlig når pc ikke funker,er så en virkelig får lyst til å hive den ut vinduet:)Ha en fortsatt fin dag,,Klem Linda;)

  SvarSlett
 12. Kanskje det faktisk er blogspot? Selv har jeg vært Macbruker i 2,5 år - og det er på tide å evaluere sånn med tanke på hva man skal satse på videre. Jeg tror det blir Mac neste runde også.

  Uansett var de bildene du FIKK lastet opp kjempefine! En slyngebaby ;). Med en lillesøster på kjøpet. Det kan jeg jo kjenne meg igjen - så det blir nært. Og blå retroting - da er vi slogt vet du ;).

  Er forsatt litt i denne malehulen min - og nå begynner jeg å bli skikkelig lei - men ser heldigvis slutten på det nå. Fikk putta halvparten av møblene i stua på plass i kveld - etter å ha alt trykt sammen på midten i ca. en måned tenker jeg.

  Klemklem ;).

  SvarSlett
 13. Eller solgt - som jeg egentlig mente ;).

  SvarSlett
 14. *Smiler fra øre til øre*
  ... både av slem pc og morsom gaselle...
  ...og søte babyer og vattepper...

  Herlig!

  :-))

  SvarSlett
 15. Arg!! Er det mulig!! Leser gjennom kommentarene og nå forstår jeg at det var jo ikke pc'n min, mobilen min eller meg som kludret til innlegget mitt sent i går kveld. Jeg brukte sykt mye tid på å laste opp bilder og halvparten av de jeg skulle legge ut ville ikke 'se blogg-dagens lys'... Ble så irr i går at jeg holdt på å legge opp!
  Vel, så mange fine funn! Fantastisk stol og vatteppet da!! Endelig har du kuppet et! Det unner jeg deg men som jeg ønsker meg et selv også;) Men uten å ha vært på loppemarkeder denne høsten så kan man vel heller ikke forvente at det plutselig ligger et sånt et i sofaen;)
  Og fine lillesøster og lille gutten da-nydelig bilde må du hilse å si!:)
  Klem

  SvarSlett
 16. Ånei Førsegaselle, har du også hatt problemer?Får håpe at det løser seg, kanskje du prøver igjen i morgen eller noe?Hører at du jobber seint om dagen?Håper det roer seg snart da galegasellen?
  Lurer litt på hva Førstegasellemannen sa om kjøkkenprosjektet....he he he:)
  Stor klem!

  SvarSlett
 17. For et nydelig bilde av lillesøsteren din med baby tett på magen :)

  PC har valgt fine bilder av vakre, bå ting, da! -Selvom jeg godt forstår frustrasjonen når man ikke får lagt ut det man vil!

  SvarSlett
 18. Ikkje barra du så har problemer nei.
  Forbanna j.... drit!!! Har altså ikkje tålmodighet med sånt!! Eg må til og med logge meg på på nytt for kvar einaste kommentar eg ska legga igjen... :o(

  Eg har fått henta him møblene fra søppelfyllinga i dag ser du, men det får bli i mårå. Blodtrykk og alt aent trykk e faretruande høgt her nå ser du :o)

  Søtaste søster og tantebarn da
  *smelt*
  Og det teppet!!! OMG! Grattis seie eg altså!!

  Me satse på at pc og nett e på vår sida igjen i mårå då. Vel, det e jo uansett helg i mårå og då e jo alt barra velstand :o)

  God natt!

  SvarSlett
 19. Va nå jaffal fine bilder Pcen jekk m på å visa då:) Nyydelige baby <3 å tingå og altså, mn m ein gang der e baby m i bilde så havne alt annert i skyggen!
  Lykke t m pcen;) å go helg!:)
  klem:)

  SvarSlett
 20. Hei på deg.

  Ser ut som om det er flere som har data problemer, er nok ikke den stakkars pcen skyld, men blogger.com som hele tiden skifter biledopplastingsprogram. Holdt på å hive dataen ut av vinduet i går jeg også, men mannen stoppet meg, hihi.

  Håper det snart ordner seg.
  Elsker det blå vatteppet ditt og det øverste bilde er bare vakkert.

  Skal si i fra når jeg får tapetene.

  Ha en deilig helg.

  Klem fra Ann Kristin

  SvarSlett
 21. Jeg elsker teppet, nydelig farge. Er veldig på jakt etter flere av disse om dagen. Blir noen loppiser i løpet av helgen, så får håpe jeg har flaksen med meg.

  Kjipe pcer, eller macer, kjenner jeg litt for godt til. Håper det har fikset seg for deg nå:)

  Ha en flott, flott helg
  Tack och adjø :) Ifra Lahell

  SvarSlett
 22. Har også hatt problemer med opplastingen.

  Herlige bilder! Både av søster og alt det fine du har fått kloa i! Fint fint!

  SvarSlett
 23. PC'er har også en iboende faenskap - noe de deler med enkelte andre greier også. Vaskemaskiner som skjuler røde sokker inni seg før man setter på hvitvask osv. Men du, jeg har et prikk likt vatt-teppe som deg! Jeg også digger det. Det dumme er at det har flekker og huller. Så jeg skal sprette av stoffet og sy noe av det en vakker dag. Kanskje du da bare MÅ ha en pute som matcher teppet, f.eks.? Skal gi et pip den vakre dagen jeg ev har noe sånt klart, ev om det blir en stoffbit til overs :-)

  SvarSlett
 24. He he de PC'ene er jaggu ikke greie! Den stolen var innmari fin du! Og eplefatet var helt fantastisk, vatt-teppet likeså :-) Jeg skriver forresten dirkete inne fra Førstegasellehuset nå (som forøvrig er like fantastisk fint som alltid), hvor jeg er på besøk! Vi har vært på en liten runde i dag og funnet masse masse fint :-) Sandefjord er visst stedet for kupping asså! Yeii!

  SvarSlett
 25. Hei igjen, Andregasellen!
  Ta deg en tur inn på bloggen min, så får du deg en overraskelse ;)

  Klem fra Stine

  SvarSlett
 26. Godt å høre at det også er andre som merker at pc-en streiker. Jeg har faktisk trodd det var meg det var noe galt med.

  Min får også det beste stell, men det er tydeligvis ikke alltid nok.

  Klem

  SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.