søndag 22. august 2010

Realitetsblogging?


Når vi Gasellene leser alle innleggene med 'realitetsblogging' som publiseres rundt i bloggverden så ser vi på hverandre og lurer.Vi lurer på flere ting, men aller mest på følgende:
1.Vi lurer på om vi er helt unikt rotete gaseller, og ganske enkelt faller under kategorien 'white trash'
2.Vi lurer på om vi trenger hjelp.
(Hvis der er noen av dere som ikke vet hva realitetsblogging er, så er det når bloggerne viser bilder av livet på en litt mindre glanset og stylet måte)
For vi vet jo at bak de glansede bildene av Green Gate og nydelige stilleben i bloggverden, så finnes det en virkelighet med brødsmuler i sofaen og spaghettisaus i radiatoren. Det er bare det at den er jo ikke så morsom å ta bilde av! Det er ikke så veldig spennende og inspirerende å se bilder av leverposteibrødskiver som har funnet veien inn i DVD-spilleren eller biler som er blitt vasket med grus heller. Men det er jo sånn det er i virkeligheten. I alle fall hjemme hos gasellene.
Gasellene har ikke desto mindre rydding på hjernen, og vi forstår ikke at disse to ytterpunktene er umulig å forene. Men noen utvalgte steder i gasellehusene er allikevel ryddefrie soner, der alt mulig rart for lov til å ligge og slenge og samle støv i årevis. 
Dette innlegget er vårt bidrag til bølgen av realitetsbloggingen i Blogglandia!
 Dessverre hadde jeg ikke anledning til å ta bilder av Førstegasellens kjeller, for den hadde nemlig passet godt inn i dette innlegget.
Dere får ta til takke med Andregasellens garasje.
Garasjen, som egentlig skal fungere som Andregasellens 'snickerbod'.
Du kära lilla snickerbod, här kommer jag igen
Stakkars lille rosa telt, helt drept av papp og materialer. Hundre spenn til den som finner sykkelen på bildet.
Går ikke så ofte på tur kanskje Andregasellen? Fant en tvillingvogn innerst i garasjen. Der var det jammen VED også!Jøss.
Til slutt må jeg vise frem en fin boks jeg fant på frimarkedet i Fredrikstad i dag. Da er det kanskje en sjangs for at dere glemmer garasjen, og bare husker den fine boksen etterpå?
Den kitsche fuglen øverst er også loppiskupp fra dagens bruktrunde:)
Ha en knakandes fin søndag ya'll

25 kommentarer:

 1. Ya`ll ;) Ha ha !! du tar kaka :) Virkelig vittig skrevet . Koser meg ! He he . Du sender vell stafettpinnen videre nå da , så blir det skikkelig realitetsblogging her i bloggland ;) Vi får se om jeg tørr ;)

  Ha en knakandes fin søndag du og :)

  SvarSlett
 2. Hi, hi, nå fikk jeg meg en god latter! Herlig og befriende innlegg! Sikker på du ikke har vært i garasjen vår og tatt bilder? Et sånt rosa prinsessetelt dukket også opp innerst i en krok hos oss forleden, og badebassenget fant jeg på toppen av vedhaugen:-)

  Knallfin boks forresten! Men jeg innrømmer at garasjen nok gjorde et uslettelig inntrykk. Takk for herlig og morsom lesning!

  SvarSlett
 3. Fantastisk! Grunnen til at eg likte dette innlegget er nok at det ser litt slik ut i vår kjellar også... Var forresten nede der i dag og grov fram eit heilt likt prinsessetelt.:) Folk flest kjenner seg nok att i dette! men bilda vert nok ikkje gløymt så fort, uansett kor fin den raude boksa var.:o)
  Ha ei god veke!

  SvarSlett
 4. Ja, alle har vi vel et rom eller ti som er rotete ;)

  Har også vært på frimarkedet i Fredrikstad et par ganger, og fant som deg - bokser!! Kan dukke opp mye fint der tror jeg... Er en stand med leker der som er så innbydende, særlig for de små :)
  Bor du i nærheten av Fredrikstad eller???

  Klem fra Stine

  SvarSlett
 5. Herlig :) -Men du har helt rett, garasjebildene blir fort glemt, for den røde boksen var jo helt fantastisk! Nå kommer jeg til å lete med argusøyne når loppissesongen starter etter en sånn boks, ha ha..mon tro om jeg kan være like heldig ;)

  SvarSlett
 6. Ha ha ha:) Så bra skrevet og så virkelig! Me like!:) Vet jo om garasjen din og kjelleren min hadde jaggu gjort seg fotografert i dette innlegget! Her kunne endelig kjelleren min ha vist glanssida si! En hel etasje som vi har stooore planer for men som i mellomtiden rommer ved, masse materialer, babyutstyr, en haug med gamle malingsbokser med stive pensler oppi som vi en gang hadde planer om å kunne bruke igjen, gamle tepper, et gammelt dusjkabinett, en do, en vask, masse hageredskap og tomme brusflasker for å nevne noe.. Vi har ikke garasje og er helt enige om at vi ikke kommer til å få innredet kjelleren til bolig før vi får oss en garasje. For et sted må rotet være! Det støtter jeg deg i, og hos oss trenger for tiden rotet en hel etasje:)

  SvarSlett
 7. Ikke har jeg kjeller, og ikke har jeg garasje:DDDDD Og realitetsblogging, he-he. Joda, jeg gjorde en del sånne før og etter bilder i vinter. Altså før og etter kaoskontroll. I klesskap, og på rommene til mine sønner. Men de ble sure........ Og så kom det en meget suuuuur kommentar, fra en jeg absolutt vet hvem er, og da ble det liksom slutt:DDDD Men jeg har tenkt til og vise baksiden av medaljen, altså kjøkkenskapene mine. skapene ble bare malt på forsiden.... og mangler fremdeles knotter og håndtak:DDD Kanskje på tide og bli ferdig, he-he . Hjertedam/ grethe

  SvarSlett
 8. GU, no ble eg glad! For jeg er white thrash god som noen - et bilde av kjelleren vår hadde feid all tvil av banen. Taket er halvveis revet etter et leit gnagerdødsfall i vinter, og har merkelig nok ikke reparert seg selv enda.
  Nei, dette var oppløftende greier gitt!

  Og det var skikkelig lurt med den fine boksen til sist - lurer på om noe slikt kan fungere i virkeligheten? For eksempel om jeg setter noe KJEMPEFINT rett innenfor kjellerdøren - så er det det eneste som blir husket. Fantastisk plan, ingen rydding. Hurra!

  SvarSlett
 9. :) for en nydelig fugl! Og boksen! Boksen er så fin, har en make på hylla mi :)
  Jeg tror på avledning jeg, du husker det hvis du ser noe virkelig fint, og hvis du har en god "kupphistorie" inntil så glemmes nok rotet ;)
  Men jeg ser ikke rot jeg, vet ikke helt om det er en god egenskap? Så meg kan du godt ha på besøk hvor som helst!
  (lite minus ved den egenskapen, jeg ser mitt eget rot......)

  SvarSlett
 10. Godt noen viser frem det uskjønne også - det får oss andre til å puste lettet ut, iallefall jeg som for tiden strever med å få roterommet til å bli hobbyrom ;o)

  SvarSlett
 11. Så godt å se:)Nå følte jeg meg straks mye bedre;)Godt å se at andre også har litt "rot":)
  Ha en fin ny uke!:)

  SvarSlett
 12. Min kjære artige og søte hustru – e det her siste trekk for å minne meg om mine plikter hjemme?

  Æ e smertelig klar over at det e min jobb å holde garasjen rydding, ta ut resirken, vanne blomstene, vaske noen klær, skifte dekk på bilen etc – trenger egentlig ikke å bli minnet på det her for vikeligheten tar seg av det selv:

  - blomstene dør, klærne hoper seg opp – og kanskje det merkeligste/sløveste – vinterdekkene på bilen… Vi kjører rundt på et 1 sommerdekk og 3 vinterdekk (heldigvis piggfrie) – nå kommer kulda snart så da trenger jeg kun å sette tilbake et vinterdekk.

  Digge dæ - kyss på kyss ;))

  Admiralen

  SvarSlett
 13. Ha ha ha, dejligt kig ind i rodet ;)

  SvarSlett
 14. Fantastisk innlegg, jeg har en kjellerbod som ser omtrent slik ut - kanskje til og med hakket verre. Jeg puster lettet ut - ikke bare jeg som er white trash!

  SvarSlett
 15. Eg har stor tru på distrahering (og boksen var for all del heilt nyyydelige) men i denna sammenhengen hjalp det nok dessverre ikkje... ;o)

  Godt å sjå at det ikkje barra e meg ja, og du får jo sagt det på den beste måte!

  Og Admiralen: Må sei at du virka akkurat lika harlige så kona di :o)

  Kos dåkke begge 2 og ha ein superfin kveld, med eller uten rot :o)

  SvarSlett
 16. Kanskje ikke spennende og inspirerende å se bilder av leverposteibrødskiver som har funnet veien inn i DVD-spilleren, men morsomt hadde det vært, he he. Sånn fin boks har modern også, så da husker jeg best den, ja. Velkommen som følger hos meg, andregasellen. ☺

  SvarSlett
 17. Hahaha, for noen morsomme innlegg dere har hatt de siste gangene her! Børdskive inni dvd-spilleren altså?! Barn er gøy! Dette innlegget viser realiteten, tror jeg. Et eksempel på menneskelighet, faktisk! Man kan gjerne drømme seg bort i vakre bilder m.m, men det er da godt å vite at ikke alle har det strøkent til en hver tid.

  SvarSlett
 18. Kjempe morsomt å se at allle kjenner seg igjen!!! Vi er alle like når alt kommer til alt. Har mann små barn og ikke finne leverpostei på flatskjermen eller andre elektriske artikler, da syntes jeg synd på de barna:-) man skL vel leve også, skal man ikke?!

  SvarSlett
 19. Falt pladaske for fuglen, så jeg fikk ikke med meg resten. Eller jo, det var da en søt, prikkete boks der også? ;-) Hehe, søt du er!

  SvarSlett
 20. Hei igjen!!! hils Admiralen og si at vi kjører fremdeles med vinterdekk, piggfire en dog. og 4 (fire) dekk:DDDD Om ikke så lenge er vinteren her:DDDDD Og joda, det blir en tradisjon hver sommer og ta med barnebarna på Kaptein Rødskjegg. I og med at våre sønner er så snille og greie og skaffer oss stadig nye barnebarn, så antar jeg at ho Bestemor og han Bestefar har gyldig grunn til og dra på forestillingen i mange år fremover. For barnebarna er jo bare skalkeskjul, he-he. Oldisser som oss kan jo ikke dra på barneforestilling med Kaptein Rødskjegg uten noen barnebarn, he-he. Og nå skal de opprette kaptein Rødskjegg-land her i byen, og det syntes bestemor og Bestefar er sååååå kult:DDDDD Klemz Hjertedama/ Grethe

  SvarSlett
 21. Fantastisk innlegg!!! Rett og slett herlig!!

  SvarSlett
 22. "Realitetsblogging" - herligt nyt ord til mit ordforråd! Engang så jeg et teaterstykke hvor en af replikkerne lød nogenlunde sådan her: "I virkeligheden er virkeligheden virkelig, og hvad er i virkelighed virkeligheden, for når man i virkeligheden virkelig..."
  Jeg følger med glad forventning med i din blog fra dags dato.

  SvarSlett
 23. Jovisst sitter jeg med den røde matboksen på netthinnen. Jeg har en selv nemlig, og den pakket mamma med niste da vi skulle på tur. Gode minner med prikker på. :)

  Rot og skrot er det godt å se hos flere av oss ja. Kom gjerne en tur på besøk i et ryddig hjem, men tråkk ikke opp i annen etasje.. Gå heller ikke ut i stallen/fjøset/garasjen, for der kommer du nesten ikke frem.
  -Og du; Jeg fant sykkelen. Hehe.. ;P

  SvarSlett
 24. He he, herlig! Garasjen vår er nesten like ille - dit ut bærer vi alt skrot som vi ikke helt vet hva vi skal gjøre med.

  SvarSlett
 25. Absolutt helt fantastisk, det er jo nettopp dette man skulle ha blogget om. Jeg har selv i lang tid vært inspirert av blogger og har nå tatt skrittet og laget min egen blogg. Tipset om realitetsblogging skal jeg love å herme etter...mangler ikke på innlegg fra den fronten her i heimen i allefall. Kikk gjerne innom min blogg og legger du igjen en kommentar så blir jeg hoppende glad. Wilhelmine. Også må jeg ikke å glemme å si at dere er en av mine favo blogger ;-))

  SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.