søndag 8. august 2010

Må ha det, bare må ha det

Verdens søteste blusetunika fra Ninas Budeieshop
 Bloggverden er farlig for lommeboken. Før jeg begynte å blogge visste jeg ikke om alle fristelsene der ute, men nå! Nå ligger jeg våken på kveldene og tenker på alt det fine der ute. Produsert av fantastiske retrosengetøy som jeg aldri har fått kloa i, med en tålmodighet jeg aldri kommer til å få.
Og jeg har kommet til en erkjennelse som er farlig for lommeboken, nemlig den at jeg trenger ikke å kopiere alle de fantastiske ideène jeg kommer over i Blogglandia - jeg kan kjøpe dem av dere!
Admiralen blir blek om nebbet av denne erkjennelsen, men i følge femåringen vår så er det slettes ikke et problem. 'Mamma, det er ikke så farlig om du bruker opp alle pengene i lommeboka di. Pappa kan bare dra på jobb og hente mere penger' erklærte hun her om dagen.
Admiralen har 'hentet' penger til følgende innkjøp:

Toalettmappe fra Rekkehusets Epla-butikk
En toalettmappe til fra Rekkehuset

Liten veske, også fra Rekkehuset-damen
Jeg har oppdaget en annen bloggdame som også lager fantastiske ting, nemlig Maganda! Hun syr mange mange fine ting av retrostoffer. I dag har jeg vært på Blå i Oslo og besøkt standen hennes, og den skuffet ikke! Jeg klarte ikke å gå derfra uten å kjøpe dette:

En rape/gulpeklut til mitt nyeste tantebarn:)
En nydelig retrosmekk, også til bitte lille tantebarnet
Ikke bare har jeg handlet hos Maganda, jeg har også byttet tapet med henne! Jeg sendte avgårde noen tapeter hun ønsket seg fra tapetbutikken min, og tilbake fikk jeg syv fantastiske meter av denne bloggklassikeren. Oh happy day!


Denne tapeten dukker stadig opp på norske og danske blogger, og den faller definitivt inn i gruppen 'må ha'. På toppen av innlegget ser dere en blusetunika jeg strengt tatt har vist før her på bloggen, men jeg synes den er så fin at den fortjener visning nr. 2. Den har jeg kjøpt hos Nina, som jeg akkurat har sendt en ny bestilling til. Det er nå bare et spørsmål om tid før jeg shopper hos Kaspara, som også har en friiiiiiistende liten bloggshop med fantastiske kreasjoner:)

Ha en brilliant søndagskveld der ute!

24 kommentarer:

 1. Heisann:)
  Så flotte ting admiralen har hentet hjem!:) Og så bra å støtte oppunder alle de som bruker tid på å finne flotte gjenbruksstoffer og sy sånne nydelige ting selv! Her i huset har det vært en frustrerende helg pga impulsiv riving av kjøkkengulv men flere negative skjulte ting som rør og plater (nok en gammel nedgang til kjelleren). Men dette har du jo allerede hørt om. Og kankje kan jeg blogge litt om dette når det kommer mer på avstand for jeg kan snart le av det! For å toppe helgen prøvde vi i dag å få det store skapet fra Køben med speildør opp til andre etasje. Uten hell! Vi demonterte så mye som mulig men dette skapet er skikkelig håndtverk, snekret i store deler og boltret fast med treplugger. Så med mindre vi hadde saget av bena så må det bli stående nede. Trappegangen er for smal. Litt for fint skap til retrostoff på gjesterommet...Eller kanskje ikke:) Ha en fin kveld! I morgen begynner jeg på jobb igjen...Ikke helt klar for det kjenner jeg nå som finværet har kommet og det er så mye å ta tak i hjemme.. Klem

  SvarSlett
 2. Så mye fint! Helt rett at man kan jo bare kjøpe det en ikke får tid til å lage selv...ikke dumt! ;) Elsker den tunikaen...nydelig!

  SvarSlett
 3. Jam det er utrolig mange fristelser der ute - kjenner meg veldig igjen!
  Har selv handla både av Nina og Maganda - flinke damer med masse flott!

  SvarSlett
 4. Ha ha ! Kjenner meg så godt igjen ;) Skal fortelle deg hva som skjedde i går , vi var på RockHeim i Trondheim ( det nye rockemuseet ). Min sønn på 13 fikk ikke kortet sitt til å virke , jeg hadde jo 800 kr sa han , når da sa jeg ;)For 14 dager siden sa han ;)Mor lo og trakk kortet sitt ;)(
  Det blir ikke så mye ukepenger neste gang ;)
  Alt må læres ;)
  Ha en fin uke som kommer :)

  SvarSlett
 5. Hi hi, kan kjenne meg igjen i det, ja. Mange fristelser rundt omkring!
  Mye fint du har kjøpt!

  SvarSlett
 6. Hei, jeg så kommentaren på AnnaJohannas blogg om butikken vår, og måtte innom for å fortelle at vi sender tallerkenhyller, dersom du er interessert i det. Vi har flere på lager, og lager også på bestilling, etter kundens ønsker. Det tar ca to uker å lage en hylle, da vi har en del å gjøre, men da får du den som du vil.

  FIn blogg dere har, forresten. har vært her noen ganger tidligere.

  Klem fra Laila

  SvarSlett
 7. Åh ja, det er så mange flotte bloggbutikker og på eple finnes såå mye fint. Jeg har ikke benyttet meg så ye av det enda, men det kommer det kommer.. da skal det shoppes til jeg ikke har noe mat å spise.. Hehe.
  Ønsker deg en fin uke :-)

  SvarSlett
 8. :) Jeg er helt enig, det er farlig for lommeboka å blogge... har selv kjøpt en del tøy fra Tyskland + vært på Blå (Maganda + HandmadeVibeke) men min ønskeliste har ikke minket en smule.... Har begynt å tenke julegaver nå så får jeg ikke så dårlig samvittighet når jeg finner fine ting jeg bare må ha :9

  SvarSlett
 9. Flotte ting du har kjøpt !!
  Det finnes så mange fine håndlagde ting der ute.
  Ting som er laget av gamle stoffer er jo mer miljøvennlig og man får helt klart noe ikke alle andre har !!
  Ha en super dag !!
  Cecilie

  SvarSlett
 10. Akk, så mye fint! Fargar te å bli i skikkelig godt humør av! :-) Og eg e enig med førstegasellen, det e bra å støtta dei som lage de fine tingene rundt i bloggland!
  Og ekstra fint å ha ein admiral te å hjelpa seg... ;-)

  SvarSlett
 11. Man kan jo kjøpe seg fra gård og grunn på nettet hihi!!! Nydelig kjole du har kjøpt i Budeieshopen! Nina har fantastiske stoffer og syr de skjønneste ting! Nå må jeg kneppe igjen lommeboka noen uker. Etter ferien er det fornuften som får råde..Dessverre :))
  Men ha en fin uke dere begge! klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 12. Ta gjerne en titt i nettbutikken min for barn :-)
  Hvis du vil :-)

  SvarSlett
 13. Hei på deg.

  Bloggverden kan være veldig farlig, i tillegg til alt det fine man kan kjøpe i bloggbutikkene er det jo alltid noe som inspirer ekstra og man bare må kjøpe seg DEN vasen selv.
  Mannen i huset er veldig tålmodig og grei, men avogtil rister han bare på hode. Prøver å bli bedre til å bruke det jeg allerede har. Det hjelper faktisk å bytte rom på tingene slik at man kan se det i et nytt lys.

  Du har kjøpt deg noen flotte blogg-varer.
  Takk for koselig kommentar hos med.

  Klem fra Ann Kristin.

  SvarSlett
 14. Hei! Så fin blogg dere har, gasellene! Nå ser jeg for meg to ekstremt langbente damer som pusler rundt i hver sine nydelige interiøromgivelser. Akkurat som hjemme hos meg... ;) Eller ikke! Men her var mye fint å se på, og mye kjekt å lese!

  SvarSlett
 15. hei hei
  Her er noe til dere :)
  http://giraffmamma.blogspot.com/2010/08/gjenbruksliv-og-en-utfordring.html

  SvarSlett
 16. Tusen takk for kommentar, du langbente! Jeg vil gjerne legge meg til som følger jeg også, men som blodfersk blogger med dårlig kjennskap til normal bloggfolkeskikk, så var jeg faktisk litt usikker på om man bare kunne gjøre slikt sånn helt uten videre?... Da tar jeg meg rett og slett frekt og freidig til rette, og legger meg til følgerlisten din! Og nå må jeg sende meg selv rett i seng, ellers blir morgendagen unødig tråkig!

  SvarSlett
 17. Herlige ting! Det er jo bare å kjøpe i vei når man har en mann som henter penger hver dag ;-) Tunikaen er jo bare så søt. Og på en veldig søt lita frøken da :-D

  SvarSlett
 18. Der var den søte jenta i blått igjen ;). Det er flere som har vært ute etter en maken - men denne her blir nok unik ;). Man blir litt stoffsnål når noen av stoffene nærmer seg slutten. Det er jo nesten en liten sorgprosess i seg selv - å ikke ha mer av et fint stoff. Snakk om koko-tilværelse! Bloggriket er et farlig sted. Man blir så preget!!! Men - det som er fint - er at de tingene man kjøper har en historie, et ansikt bak. En vakker måte å shoppe litt på, synes jeg ;).

  Jeg har likt grønt stoff som i den smekka ;).

  Jeg har egentlig aldri tapesert....men det må jo komme. Metervaren jeg kjøpte av deg ligger andektig på syrommet mitt i andre etasje, mens kjøperen manner seg opp.

  Hei og hopp til vi ses rundt neste sving.

  SvarSlett
 19. ååå det er så mye fristende! Og så er det jo litt sånn at en blir så påvirket av ting som en ser igjen og igjen, bare må ha det til slutt....Litt sånn har jeg det med å høre på P3 også hi hi....
  Og hele tiden er det flinke folk som lager helt unike ting.
  Happy day er forresten et av min manns favorittuttrykk, gøy å lese det her :)

  SvarSlett
 20. Hei
  For en hyggelig og inspirerende blogg, skriver godt gjør du også. Fant deg ved en tilfeldighet og det er jeg glad for.

  SvarSlett
 21. Åååå, så fine ting! Sånne tapeter får jeg hjertestopp av! ♥♥♥

  SvarSlett
 22. Heisann, titter innom for å ønske deg/dere en riktig god helg!! Hvordan går det med snuppa som har brukker armen? Artig at du viser den tapeten, den har jeg nettopp tapetsert med på 5 åringen sitt nye rom :-) Ble kjempe fornøyd :-)

  Johanna

  SvarSlett
 23. Hei,

  Tusen takk for hyggelig "skryt" av mine ting. Jeg har nå lagt meg inn som "offisiell" følger av bloggen din. Jeg er også glad i gjenbrukstoffer men synes det er litt vanskelig å få tak i. Kjøper noe fra USA via Etsy. Jeg er veldig begeistret for de fine tapetene dine og vimplene du lager.
  Ha en fin dag.

  SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.