torsdag 29. juli 2010

On the road again


Førstegasellen har kommet med en bekymringsmelding. Hun lurer på om jeg kan la være å bruke sangtitler som overskrifter for innleggene mine, for hver gang jeg gjør det så går hun i tre uker og gnåler på sangen. Enten hun vil eller ikke.
Sorry Førstegaselle, no can do.
Hele veien til København i morgen håper jeg du sitter og gnåler 'on the road again, just can't wait to get on the road again'
Førstegasellen og førstegassellegubben har nemlig pakket koffertene og leid en svææær henger, og i morgen den dag setter de kursen mot København. Inspirert av våre Købenloppisfunn forrige uke har de nå klart å gire seg opp atten hakk og arrangere en spontantur til brukthallenes mekka. Jeg GLEDER meg til å se hva de finner!!!Hengeren er svær, brukthallene er snart plottet inn på GPS'en og the sky is the limit.
Mens jeg venter på mms'er av skap og stæsj fra Førstegasellens bruktkupp tapetserer jeg litt.
Litt vinyltapet på kjøkkenskapene:

Litt tapetrester slengt på om noen gamle knagger:


Og forresten, så koser jeg meg med en stoffbyttehandel jeg akkurat har fixet med Julia Runge. Jeg sendte henne litt stoff og litt tapet, og hun sendte meg dette:

Og dette:


Og dette, min favoritt. Herlig myk frottè:


Klippe klippe klippe. Herlig med stoffbytte når man får slike skatter!
God tur Førstegaselle, måtte loppisgudene være med dere på ferden. Jeg krysser fingre og tær i håp om at dere kommer hjem igjen med mange mange skatter:)
Nå pakker jeg sekken for å dra til familiehytta i de dype Østfoldskoger, med håp om mange skogturer med kilovis av kantarell klar til forvelling.

God helg!!

(Skålen på toppen av innlegget er en gave fra beste Førstegasellen som vet hva jeg liker. Herlige Turi-design)

17 kommentarer:

 1. Du har vel kanskje sett at jeg simpelthen elsker Clupea-serviset fra Figgjo. Har skapene fulle. Farmor og farfar hadde dette i kaffeservise - og jeg har lurt veldig de siste årene på hvem det var som hadde arvet det. Jeg fikk det ikke ut av hodet mitt. Så viste det seg at det var en tante - som hadde gitt bort alt - unntatt 3 asjetter. Så de fikk jeg - og så har jeg brukt en *host* liten penge (les: alt for mye penger) på å fylle opp med alskens deler. I LOVE IT! Og har sydd egne matchende spisebrikker til det.

  SvarSlett
 2. Herlige innlegg! Å ha mennene med seg, dele interessene og få en kjekk tur er jo bare helt fantastisk. Kan jo nesten ikke bli bedre. God tur til kjøben, takk for veldig flott kjøben loppis info og for at dere er så kule damer!

  mvh Med et lekent sinn

  SvarSlett
 3. Herlige stoffer , jeg mener å ha et sengesett ( fra ikea faktisk !)som er grønt med hvite blomster på . Alltid når familien vår er på tur ,må vi synge on the road again , før vi føler at vi er igang ;) Artig !

  SvarSlett
 4. Eg kunne og tenkt meg stor bil og GPS, men får nå visst med meg litt forskjellig likavel ;o)

  Enda nåken vellykka tapetprosjekt ser eg! Flinka jentå! :o)

  Og så kjekt med bytting og pakke i posten da! Har nå visst litt eg kan bytta med eg og nå, hihi :o)
  Tar nok med meg nåke på BlogPicnicen på søndag, for det ser ut så ein del har tenkt å gjørr det. Har visst hatt total mangel på sjøldisiplin i dag og eg faktisk. Handla nye stoffer denna gongen da...

  Blir ikkje så møkje tid å kikka innom andre bloggar i disse feriedagane ser eg, men må jo alltid innom dåkke ;o)
  Takke for koselige hilnser forresten!

  Og god tur og lykke til Førstegasellen!

  SvarSlett
 5. Hehe, det første jeg gjorde var å begynne å nynne på sangen da jeg så tittelen ;) Og den kommer nok til å bli gående noen dager denne sangen ja...

  Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min! Legger dere med en gang i min bloggliste, for her var det mye fint!

  SvarSlett
 6. Hvor dejligt I tager de ture til København, her er også bare skønt.. Hvor er det fint de forskellige tapeter som er på indslaget - dejlige farver.

  Tak for din kommentar på min blog, dejligt du kan lide dynebetrækket.

  Hilsner Vicki

  SvarSlett
 7. Å det er ikke bare Første gasellen som ble inspirert til en Køben tur - men må hente barn hos Besteforeldre denne helgen så vi må ta turen etter det.... Vi har henger, men trenger barnevakt!
  Gleder meg forresten til jeg får tapetene mine. Ble veldig lekkert med tapeten "min" på skapdørene. Er ikke helt sikker på hva jeg skal bruke min til enda.

  SvarSlett
 8. Åhh en sådan tur till Köpenhamn skulle jag mer än gärna ta... men min gubbe är inte lika pigg på det, tyvärr ;-) Skålen på översta bilden var underbar!

  Kraam Lotten

  SvarSlett
 9. Heldige dere asså! Dere må da ha over gjennomsnittet tålmodige menn? Tipper førstegasellen kommer hjem med et LASS fabuløse ting.....må ta en prat med Molliemannen snart asså;-)

  SvarSlett
 10. Her var det mye pent å hvile øynene på! Godt med tålmodige menn! ;)

  SvarSlett
 11. Hei! Veldig kjekt at du stikk innom meg av og til.:) Så spennande med tur til København! Håper dei finn mykje når dei har reist nedover med ei sånn utrustning.:) Eg skal sjølv dit i slutten av august, men vi får sjå kva tid det blir til bruktbutikkar. Eg må vel kanskje orientere meg litt på førehand slik eg veit kvar eg bør gå..
  Ha ei fin sommarnatt.:)

  SvarSlett
 12. Kjære Andregasellen
  Nå synger jeg også,hi,hi..!!!
  Jeg tenkte at jeg skulle sende deg en kommentar og takke deg for det supergode tipset om "Husflid" i København som du så raust delte med oss lesere.
  Her kom vi hjem fra Danmark og Sjælland i natt og vi var på dagstur til Køben også og fant fram til dette himmerike på jord! Jeg hadde knallrøde kinn, pustebesvær, fektet med armer og bein og brukte så mange penger at den søte innhaveren ga meg to ekstra retrodynetrekk gratis. For et vidunderlig sted på jord! Jeg knipset en del bilder inne i butikken og mine to tålmodige sønner og husbond var riktig flinke og forståelsesfulle der inne.Da sønnene mine skjønte det ville være som å være inne i en butikk fullastet med fotballkort, skjønte de hvordan mamma`n hadde det. " Jeg trenger ikke gå i en enste butikk til!" sa jeg. ! Bruker alle pengene her!"
  Nå er jeg litt bekymret for at Førstegasellen ikke skal finne nok lekre retrodynetrekk i denne butikken. Nei da... det var da mange igjen.
  Nok en gang; tusen tusen takk for tipset!
  Det er det som er kjekt med bloggingen også; gi hverandre gode matnyttige tips!
  Ha glade dager og Førstegaselle; kos deg supermasse på tur!!!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 13. Hei igjen!
  Glemte jo helt kommenterer de nye stoffene dine!
  Jeg elsker det grønnne med hvite blomster som ble solgt på Ikea i sin tid. Nå har de dette mønsteret som fleecepledd så jeg på Ikea i Gøteborg.
  Jeg snublet over et dynetrekk med nettopp dette stoffet nå på danmarksturen. det var et lopemarked i en hage og jeg ble så glad da jeg fant det.
  Det ene stoffet på øverste bilde synes jeg minte meg om et stoooort putetrekk jeg kjøpte på Husflid.
  Herlig med nye stoffer!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 14. Tusen takk for alle flotte ord!!! Det varmer:)
  Herligheten så mye fint dere fant på loppisraidet, da!!! Er bare helt imponert! Det grønne skapet var knallfint!...de andre også.
  Så deilig å få litt tid sammen bare dere to og da. Det er medisin i en hektisk hverdag:)
  Jeg og noen venninner driver og planlegger Kjøben-tur i oktober....håper bare det blir noe av.....:)
  Ha en super søndagskveld!:)

  SvarSlett
 15. cool cool blog, her kommer jeg gerne igen. og sikke lækre loppefund du har fået med her fra kbh.
  kh sine

  SvarSlett
 16. Haha, syns du heller skal velge sangtitler med omhu enn å slutte helt med det. Især når de er så passende til selve innlegget.

  Om førstegasellen har dratt avgårde med samme mål og størrelse på bil(nå som jeg har forstått at der var snakk om en varebil!) som dere så må det jo bare bli en vellykket tur.

  Forøvrig så må du ikke la det bli nå bryderi det jeg spurte om i forbindelse med Sandefjord-turen. Vi skal ikke reise før etter den 9aug. Og jeg så ikke for meg at det var snakk om en slik avstand når det ble skrevet på den andre siden av fjorden...Hodet er ikke helt med vettu- feriemodus!

  SvarSlett
 17. Heisann! Flott innlegg:) Og som du vet hadde vi en knallbra tur! Har lagt inn fra ryddingen som er mer krevende enn jeg hadde tenkt på med barna som vil være med å rydde:) Legger inn mer i morgen! Sees snart:) Klem

  SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.