mandag 19. juli 2010

Annekset i rød glans!

To innlegg på en dag er ikke dårlig fra meg som fungerer mest som en gjesteblogger her på gasellene:) Jeg har lovet andregasellen en stund nå å legge ut bilde av annekset som vi holder på å male. Det er bare malt et strøk og plastposen henger over utelampa enda... Dette pga mye dårlig vær i ferien så langt. Det lille koselige annekset var opprinnelig malt i gult med grønne vinduer og dør. Slik var også hovedhuset da vi kjøpte det, men det ble malt hvitt for 2 somre siden. Vi bestemte oss for å gå for rødt anneks for å gi litt farge i haven, spesielt på vinterstid når trærne mister løvet og fargene ute blir grått, brunt og trist! Vi er veldig fornøyd med fargen som ikke skulle bli for 'brannbil'. Men lurer på om døra skal få et nytt strøk med grønt eller om den også bør bli hvit? Trappa har jeg også lyst til å male. Hva synes dere?

Blomster fra hagen plukket av de to små gutta her i huset pynter opp ute:) Ha en fin kveld!

3 kommentarer:

 1. Å, så koselig! Så heldige dere er som har et slikt anneks i hagen! Månemannen drømmer om st vi en gang skal eie en tomt med hovedhus og anneks... ;-) Tror han hadde bitt blank i øynene om han hadde sett dette!
  Jeg tror både grønn og hvit dør vil passe kjempefint! Det grønne blir kankje mer "koselig og utpå landet", mens det med hvit dør ville blitt litt "finere".
  Ha en god sommer, og fortsatt god malejobb!

  SvarSlett
 2. WOW!Så fint det blir!Annerledes, det er kjemperart å se hvor annerledes det blir.Men KJEMPEfint altså.Ved siden av det hvite huset blir det så koselig!Den rødfargen var akkurat passe.Er enig med Miss Moon, grønn blir kjempefint og litt sånn 'på landet' mens hvit blir litt mer stilrent.Begge er gode alternativer!Det annekset er så herlig altså, en skatt.Spesielt siden det både er strøm og bad og kjøkken og alt.Vi gleder oss MAX til Førstegasellebesøk til uka!!!

  SvarSlett
 3. Så nydelig rett og slett! Sånn vil eg og ha! :o)

  Trur eg ville hatt døra grønn og malt trappa kvit. Kan uansett bare bli bra da ;o)

  Spent på å sjå kossen dørå di forandre seg te bord og (forrige innlegg ja... :o))

  SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.