torsdag 5. august 2010

Survival of the fittest


Bloggtreff
Det er ikke ofte det blogges simultant i gaselleverden, men i kveld er vi jammen på banen begge gasellene:)
Hvis det skulle være noe lærdom jeg kunne trukket fra gårsdagen, så er det at det darwinistiske prinsipp om survival of the fittest i aller høyeste grad er overførbart til et såkalt 'bloggtreff' mellom tre taletrengte damer. Gasellene og Mollies var deltagerne på treffet, Andregasellens hus var åstedet og prat sto på agendaen.

Gasellene har svart belte i skravling, så på forhånd var jeg litt bekymret for hvordan det skulle gå for stakkars Mollie. Hun er jo ikke gaselle en gang, hvem vet hvilket dyr hun er og hvordan hun klarer seg ved vannhullet!
Men Mollie imponerte stort!
Hun viste seg å være en brilliant pratkvarn, og holdt følge og vel så det. Admiralen derimot, var innom stua et par ganger i løpet av kvelden og håpet på å få inn et ord eller tre - men måtte gå slukøret tilbake til kjøkkenet med uforettet sak hver gang.

Vi holdt det gående til over to i natt og startet friskt på igjen med det samme vi så hverandre igjen i dag morges. Vi rakk akkurat å hive Mollie inn på 11- toget før det gikk fra Halden stasjon, da hadde vi skravla oss bort og glemt klokken opp til flere ganger.
Bildene nedenfor er dagens bruktfunn. Førstegasellen og jeg tok bruktrunden i byen etter at Mollie var vel ombord på toget. Mollie var litt lang i maska for at hun gikk glipp av denne posten på programmet, men toget venter som kjent ikke på noen. Ikke en gang en superskravlete, morsom og kreativ blogger som Mollie:)

Takk for besøket damer, det var utomordentligt trevligt:)

Småtallerkner. Får aldri nok.
Herlige herlige bokser (jada, helt makne til Førstegasellens...)

Søte lille skålen
Lotto og puslespill til den lille skolestarteren min:)
Trygg Trafikk-kopp fra Figgjo


6 kommentarer:

 1. Ha ha!! Du får jaggu sagt det du!:)
  Akkurat sånn var det! Helt supert med tre jenter med så mye å snakke om og så god service som man alltid får i andregasellehuset! Takk admiralen for at du tok kokke-, kelner-, og anretningsjobben for oss!

  SvarSlett
 2. Ha ha ha pratkvarn :-D ja, du må hilse den fabelaktige serveringsmannen din og si at det hadde vært hyggelig å prate litt med han og....neste gang kanskje? og tenk så flaut det hadde vært hvis jeg ikke hadde rukket det toget? Passende bilde forresten :-) Takk for en glimrende kveld med dere søte gaseller og takk for fine ord!

  SvarSlett
 3. Lurer på hvordan portvin smaker egentlig? Kanskje det må testes - og dersom det er godt - er det et godt argument for å ta opp mer lån og bygge et victoriansk bygg ved siden av huset? Er det en fellesnevner hos bloggdamer i vår "gammel sengetøyavdeling" i bloggverden - at vi er snakkesalige i tillegg? Gud forby et stortreff *ler*. Eller kanskje man skal se hvor mange man kan samle i ett drivhus - MED portvin *S*. Kategoriserer kanskje under jackass? Huff - nå må jeg stoppe før fantasien min tar helt overhånd.

  Apropos. Jeg har alltid tenkt tanken om å skrive en barnebok. Før eller seinere. Tilpasset sånn ca. 6 år - for jeg elsker 6åringen. Sannsynligvis seinere - enn før. Går og venter på den gode idéen i grunnen. Kanskje basen skal legges til et drivhus - med portvindrikkende gamle tanter? Og et eller flere barn som må sove i storblomstrete dynetrekk? Som sagt - best jeg stopper NÅ ;)! (Men skal notere meg idéen og drodle litt).

  SvarSlett
 4. Hei hei gasellene:) Moro med et ekte Haldensbloggetreff! Østfold ER norges desidert mest undervurderte fylke:)

  Kanskje Fru Vims og jeg også får være med på et bloggetreff en gang, hihi:) Hørtes ut som dere hadde det knall!

  SvarSlett
 5. Det høyrdest utruleg kjekt ut! Nesten sånn at eg skulle ønske eg var der.:)
  Kor kjekt dokke hadde det her på bloggen. Mykje spennande å sjå på! Trur eg må ha meg litt tapet med dykk etterkvart, men fyrst må vi få ferdig byggeprosjektet vårt!! Det kan nok ta litt tid fryktar eg.. Legg i allefall bloggen her til i lista mi så eg får fylje med på kva som skjer her.:)
  Ha ein god laurdag!

  SvarSlett
 6. Hei te dåkke begge!
  Ser ut så dåkke har hatt et vellykka treff ja :o) Eg va jo så heldig å få med meg bloggtreff men seg va i Danmark, og fellesnevnerer e vel kanskje at me boble øve av snakkesalighet de fleste av oss ;o)

  Kom tilbake fra Danmark i går, men vil tilbake snart, helst med ein gong! Og då ska det planleggast endå bedre, hihi :o)

  Ser at du Førstegasellen klarte å få med deg him nåken skattar du og! Eg e fremdeles litt utlada itte turen him (me sov te kl 12 i dag...) men glede meg te å pakka ut alt, for eg har nok glømt ut nåke tenke eg :o)

  Og takk for kommentarer på turen Andregasellen! Va litt ekstra kjekt å føla at en ikkje e så aleina på tur faktisk ;o)

  SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.