tirsdag 3. august 2010

Nytt gammelt inventar!

Her er innholdet i hengeren etter en helgetur til København hvor målet var å kjøpe skap og slagbenk... Kanskje for spesielt interesserte dette men flere med meg er jo veldig interessert i gamle møbler og retrolamper:)
Bildet over er fra Gamle B&W. For de som ikke kjenner til stedet så er dette en veldig stor hall full av brukte møbler og alt mulig annet. Dette er stedet for skattejakt! De to skapene på bildet står nå i huset vårt her hjemme. Det til venstre skal fylles med stoff på hoppyrommet og skapet med speildør skal på soverommet. Det er så tungt at vi må samle krefter noen dager til før vi bærer det opp i andre etasje:)

Bildet over er av spisestuebordet som vi kjøpte på samme sted. Det er stort og massivt med to ileggsplater. Tiltenkt kjøkkenet men da måtte vi ha bygd ut, så det gamle spisestuebordet er byttet ut i steden:)

Dette skapet kjøpte vi også på samme sted, samt hjørneskapet under. Alle disse møblene er kjøpt av en kremmer (en stand). Og som dere ser er stilen litt 'gammeldags' noe som passer til det gamle huset vårt. Andre stander har mer moderne møbler og det er masse teak, mahogni og skinn også for å nevne noe.Dette lille skapet ble også med og skal bo på badet i kjelleren (når det er ferdig pusset opp). Som dere ser er møblene skitne så vaskejobben tar tid!

Til slutt ble dette lille bordet også stroppet fast i hengeren. Tror det skal bo på et av barnerommene:)


Så gikk turen videre til Valby, til butikken Quriosa hvor andregasellen hadde peilet inn den blå slagbenken på bildet under! Det var egentlig hovedmålet med turen:)
Dette bildet er tatt inni butikken som hadde utrolig mye fint, retro stil.


Blant annet kunne man kjøpe denne herlige barnesykkelen
som med en kjærlig hånd vil bli utrolig tøff etter min smak!
Slagbenken
I tillegg kjøpte vi denne gule lampen (mannens favoritt:), en grønn lampe og en brødboks på Quriosa. Bildet av brødboksen og den grønne lampen glapp ut av dette innlegget... (har ikke helt styringa enda på å lage så store innlegg:)
Vi var også innom Antik Pjot som hadde masse møbler men ikke så mye aktuelt for oss. Og siden hengeren var full nok så sluttet shoppingen her. Dette var en kjempetur og en opplevelse.

Nå gleder vi oss over nytt innventar og skal spare penger til nok en Københavntur før jul. Denne gangen uten tilhenger men stoffene på Husflid skal jaggu få bein å gå på!!:)
Tusen takk for alle koselige kommentarer fra dere alle i forbindelse med turen!

11 kommentarer:

 1. Sweet mama, så mye fint!!!Digger alt sammen, skapene er bare råfine!For et kick å dra på en sånn tur, adrenalinet bare koker helt over:)Er kjent med å vaske Købenloppismøbler, må bytte vann 3 ganger for å få bort alt jo!Synd dere ikke rakk Husflid, men vi tar det igjen i november ja:)Ser for meg overskriftene i Aftenposten: 'Norske turister gikk berserk i Københavnbutikk, innehaveren søkte dekning bak disken'.

  SvarSlett
 2. Jeg hadde vurdert å vente til vi ble ferdig med oppussingen før vi tok turen, men etter disse fantastiske bildene tror jeg mannen må pleies litt ekstra slik at det blir en tur med henger og ikke bare pr. fly :-)

  SvarSlett
 3. Ha ha :)Morsom kommentar fra Andregasellen ;)
  Ja dere har fått med dere masse fint :)Fine bord og skap , men den lampa , den tar kaka !

  Lykke til med bæring og vasking :)

  SvarSlett
 4. Unnskyld meg, har du rukket å male slagbenken allerede? Makan, det var kjapt! Da rakk du vel kanskje ikke å skifte til malingsklær? (knis)
  Jeg syns forresten fargen på bordet til barnerommene var innmari fin!

  SvarSlett
 5. Hei, morsom blogg! Og mange fine ting dere hentet, liker spesielt godt det store skapet:)

  SvarSlett
 6. Jeeez, vad mycket fint ni har fått med er hem! Tänk att få göra en sådan tur ;-)

  Kraam Lotten

  SvarSlett
 7. Fantastisk!! Så vanvittig kjekt å kunne kjøpe med seg såmye fiiint!! Gleder meg til å se alt i hjemmet deres!

  SvarSlett
 8. Ååå, så mye fint dere har fått med dere hjem! Skapene er jo fantastiske!
  *drømmer om Danmarkstur*

  SvarSlett
 9. Guh så mye fint!!! Æææh.. Kan tenke meg du er fornøyd :-)

  SvarSlett
 10. Oioi - så mykje fint de fant! Så kjekt å finne det ein ser etter. Og den gule lampen er min favoritt òg - einig med gasellemannen med det:-)

  Fin helg til deg!

  SvarSlett
 11. Så mye fint og så flott at du endelig kom til Kjøben med henger! Skikkelig misunnelig på slagbenken til kjøkkenet, har gitt opp å finne en på loppis, så sparer til sånn Andregasellen har i stua. Neste gang du er i byen må du komme innom :o)

  SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.