mandag 13. september 2010

Venteinnlegg


Svenskeloppisfunn nr 1. Admiralen bare hever øyebrynene.
Egentlig så skulle Gale-gasellen laget et innlegg i dag om rivningstendensene sine, men så driver PC-en hennes og bøller med henne. Fytte rakkern så teite sånne PC-er kan være noen ganger, det er bare FOR frekt altså. Siden det ikke blir et galegaselleinnlegg så legger jeg inn ett loppisinnlegg isteden
 (å nei! sier alle bloggerne i kor nå; ENDA mer lopper fra gasellene?)
Nevertheless.
Retroeske med retrostoffer, svenskeloppisfunn nr 2
Loppiskuppene stammer fra søndagens loppemarkedraid. Nok en søndag gikk med til å ragge rundt i svenskeskogene på jakt etter smått og stort.
En stor boks, samt mange små.
Man må jo spørre seg:
Har jeg virkelig BRUK for dette?
DENNE har jeg bruk for. Tapetbord fra 70-tallet. Jeg elsker.
Vi fant til og med noen nye loppiser! Møkkete og haugete, ja, men det stopper ikke Andregasellen! Jeg er ikke redd for muselort og gammal møkk, neiggu om jeg er.

Bolle, boks og lampe:)
Flere eggeglass til samlingen min. Det viser seg at
jeg samler på eggeglass plutselig.
Idèbøker fra søttitallet!!ENDELIG!!!
Noen av de nyoppdagede loppisene er regelrett skremmende. Det ene hadde åtte bilvrak i hagen og en utstoppet hund på trappen. Rett ut av 'Piknik med Døden'. Jeg hadde ikke blitt det spor forbauset om jeg fant en skjelende unge som spilte banjo i hagen der. (For dem som ikke skjønte den filmreferansen, gå og lei 'Piknik med døden' sporenstreks!)

Vi blogges plutselig:)

29 kommentarer:

 1. Jeg likte den tapetborden! Du er flink til å finne fine saker på loppis, jeg tror jeg tar en laaaang pause etter suksessen på lørdag ;)

  SvarSlett
 2. Så flinke dere er med lopper! Har aldri sett sånne friske ting på loppis, jeg, - men så er jeg ikke i de svenske skoger heller da... NYDELIG tapetbord; den skjønner jeg godt at du trenger!!

  :-)

  SvarSlett
 3. Nok et herlig innlegg. Det der med søte eggeglass assa.. Plutselig har jeg og en liten smaling av dem..og jeg som ikke liker egg engang. (Tenkte jeg kunne jo gjøre som Brigg gjorde i et GLAD PÅSKE innlegg for lenge lenge siden, å ha stearinlys i knust egg i et FINT eggeglass). Kanskje.
  Gleder meg til påske.

  Finfine loppefunn, skjønner du er fornøyd!

  mvh Med et lekent sinn

  SvarSlett
 4. Heisann!!Utrolig fin og inspirerende blogg dere har,etter tips fra namaste fant jeg dere,blir følger og kommer snart igjen!Klem Linda:)

  SvarSlett
 5. Fy satan!!!
  Ville eg sagt, hvis eg hadde brukt så ufine ord da...

  Rett og slett fantastisk!!!

  Heilt greit som et "venteinnlegg" liksom ;o)

  SvarSlett
 6. er det mulig å finne så mange fine lopper?! jeg blir helt gal av disse dårlige loppisene her. akk.sukk.. Tapeten var fantastisk!

  SvarSlett
 7. Hei hei.
  Så mange fine ting, det er da man har lyst til å reise til Sverige bare for å gå på loppis. Likte veldig godt koffertmappen helt øverst, og den tapetborden var jo bare SKJØNN.

  Ha en fin tirsdag.
  Hilsen fra Trine.

  SvarSlett
 8. Åh.....for noen utrolige funn.

  Hilsen Sol

  SvarSlett
 9. Hi hi :) Du er så god til å skrive , jeg KOOOOSER meg hver gang du kommer med innlegg ;)Herlige loppefunn :)Bolle boks og lampe - superfint :)Tapetbord - elsker den :)jeg nynner - tamdaramtaramtaram ;)

  Ha en superfin dag :)
  KLÆM FRA MÆ :)

  SvarSlett
 10. Å heldige deg, så mange fine lopper!! Jeg bor jo omtrent på svenske grensen...hvor i all verden er alle disse fine loppisene i grannlandet da...må jo bare se å komme meg over dit snart...bare det å få med brannmann Sam...en plan må klekkes ut...hi,hi. Fint innlegg, koser meg alltid med bloggen din. Takk for hyggelig hilsen hos meg også. Ciao amigo;.)

  SvarSlett
 11. Ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå......*sukk*.....ønsker meg ALT her!!! Gratulerer med SUPRE funn!! Ønsker deg en superduper dag!

  Klem Johanna

  SvarSlett
 12. Noen av loppene var jo veldig fine da:DDDD Sånn som for elsempel kaffeboksen:DDDD Jeg har liksom ikke våget meg inn på disse private hjemme-loppisene i Sveriges mørke skoger. Ikke hadde jeg fått med meg Gubben på det heller, tror jeg. Men når vi har vært i Sverige, så var det vell stort sett for å besøke barnebarn som bor der:DDD Og da var liksom ikke loppis noen tema:DDDD Ha en flotters dag:DDD Klemz

  SvarSlett
 13. Nei, du trenger absolutt ingen sånne bokser våger jeg meg til å si, men de er jo veldig kjekke å ha, og når man kommer over slike funn da er det ikke så viktig om man trenger dem eller ikke, det er bare å ta de med seg og glede seg over finnerlykken.

  Og retroeske, da! Visste ikke at det fantes esker som allrede var tapetsert med rerotapeter.

  Ha en flott dag!

  Klem

  SvarSlett
 14. For noen supre loppisfunn. Særlig den tapetborden....og alt det andre også:-) Du er heldig. Ja, svenske loppiser er spennende og av og til litt rare. Har vært på et par runder i sommer jeg også. Men på de merkeligste steder skjuler skattene seg:-)

  SvarSlett
 15. Kjiiipt med kranglete pc.. Slåss litt med min for noen dager siden jeg også, men vant heldigvis kampen.

  Koffert/vesken var jo bare råmorsom! Tror nok Råtassen hadde hevet øyenbrynene også, men disse gutta skjønner seg ikke på fargerike, spenstige skatter veel..? ;P
  Falt Fullstendig for boksene! =D

  Tirsdagsklem fra Huldreheimen

  SvarSlett
 16. Fytti for någen funn du har jort då!!!:))
  kem trenge pc når ein har sånne fine ting å kosa seg m? (åja d va jo hu andra sin pc så va sonne... du får låna någe vekk t hu;))
  Klem fra June:)

  SvarSlett
 17. Næmen så morsomt!! jeg har en koffert i samme farger og mønstre som den øverste bagen/veska.
  Skikkelig 70-talls altså :))Min ble også funnet på loppis! Finfine stoffer har dere også funnet og den tapetborden var helt herlig! Er så moro å se hva dere andre finner der ute. Nå har jeg dessuten fnist meg gjennom innlegget under her :))Vi har hverken mange gaseller eller antiloper på Jessheim, så jeg måtte nok ha tenkt meg om en ekstra gang jeg også hihi!!! Dere har helt rett angående stolen min. Jeg har hatt en hvit Eames, men solgte den, og kjøpte en i original utgave i glassfiber :))Ha en fortsatt fin tirsdag begge to! Klemmer fra Kardemomme :)))

  SvarSlett
 18. HELSIKEN altså, du skyter gullfuglen helg eetter helg etter helg!
  Jeg kjenner virkelig en dragning mot svenskeskogene nå. Hva er det med folk der borte, leser de ikke interiørblader? Aner de hva de sitter på av loppisk gull? Tydeligvis ikke, ettersom de ser ut til å KASTE det etter tilfeldige gasellefamilier langs veiene.
  Tapetbord fra 70-tallet, jeg visste ikke at det fantest engang! Trodde tapetborder ble funnet opp på tidlig 90tall, og har egentlig vært noe jeg har ledd lett grøssende av. Men 70talls borden var jo helt fantastisk. Og boksene! Retrostoffene! Eg gir meg ende over.

  Lo forresten godt og hjertelig av kommentaren din hos meg. Har FULL forståelse med Admiralen, som i likhet med meg tydeligvis ikke ser poenget med å bli fullstendig vettaskremt uten grunn. Det er nå så mye vondt i verden, om man ikke skal oppsøke det på skjermen i sin egen stue i tillegg!

  Derfor skal jeg nå benke meg foran Gilmore Girls. Fin tirsdag til deg! Ikke skrem Admiralen!

  SvarSlett
 19. Oj for noen fine lopper du har funnet. Jeg ser tilstadighet skilt hvor det står LOPPIS. jeg får be sjåføren stoppe neste gang. Kanskje jeg er like heldig som deg.
  Flott blogg du har også. Masse fine bilder. Jeg kommer innom igjen.....

  SvarSlett
 20. Jeg sier jaffal ikke 'åh nei!!'
  Hurra, sier jeg, for nye loppeinnlegg:)
  Og flotte lopper var det!! Skulle nok bodd nærmere svenskegrensa, ja! Men nå har jeg peilet meg ut to (ja hele to, det er ikke hverdagskost her i byen!!) loppiser til lørdag, håper de blir innbringende:)
  Leste forresten i Rom123 at gasellene fra Kremmerhuset er springbukker!! Men hva vet de?;)
  Klem B:)

  SvarSlett
 21. Wow for noen lopper! Blir aldri lei loppeinnlegg, og skulle ønske jeg kunne hatt en haug med slike innlegg selv...hadde tiden strekt til i helgene så! Fikk veldig lyst til å dra på en raggetur i svenskeskogen i hvertfall!!!!

  SvarSlett
 22. Fantastiske funn igjen andregasellen!! Du kaprer altså! Den tapetborden da! Kofferten og alle stoffene og boksene:) Og eggeglass er så koselige små duppeditter som det er fint å ha mange forskjellige av:) Jeg har foreløpig ikke fått med meg et eneste loppemarked denne sesongen så kommer til å være utsultet i Køben i november:)
  Angående innlegget du venter på så kan det ta tid...Tror det er telefonen som er 'nede' nå. Må vente på mannen fra Kina for å få ornet opp og pga ferie til uka, blir det nok en stund til neste innlegg. Men vi blir aldri lei av å se kupp og prosjekter fra deg så go girl i ventetiden:)Jeg får ha motto nok en gang med å komme sterkere tilbake med innlegg:)

  SvarSlett
 23. Jeg forstår ikke hvordan du finner alle disse flotte tingene. er aldri slik når jeg er på loppemarked...de få som er her i området.

  Du er jammen heldig!

  SvarSlett
 24. Å, så mye fint du har funnet - igjen! Elsket den tapetborden! Tror du må ha en innebygd radar eller noe sånt...

  SvarSlett
 25. Skal si du har funnet mange skatter. Det skal sannelig et trenet øye for å se etter de riktige tingene.

  Resultatet av bokmerkesalget er klart. Les om det på bloggen min. Det ligger også en liten hilsen der.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 26. Så mange fine loppefunn!
  Tapetborden var helt fantastisk :D!
  Skulle ønske det var flere loppemarked her på Vestlandet.
  Det eneste jeg har vært på her i distriktet er en heller selsom opplevelse.
  Liljekonvallosende eldre damer som måket bordet tomt før du fikk sagt kake.Eneste jeg fikk var spisse albuer & en overdose lilljekonvall,men marsipankaka var god da.Kan virke som at loppemarked er mer et østlandsfenomen..
  Takk så mye for bloggbesøk & feedback på hjemmesiden min :)!

  God helg til Gasellene!

  SvarSlett
 27. Hei!
  tusen takk for kommentaren jeg fikk av deg!
  jeg gleder meg til og følge deg videre!

  klem belkini.♥♥♥♥♥♥♥♥

  PS. kule ting!

  SvarSlett
 28. Heisann, og tusner på takk for hilsen Førstegasellen! Det var kjekt :o)

  Ikkje fullt så kjekt at det var akkurat realitetsblogginga du sku lesa da... Eg forstår at det fryde mangt et hjerte med sånne innleg, og må innrømma at eg like å sjå det hos andre eg og :o)

  Så du traff mannen i Australia altså? Harligt land!!! Eg har vore der 4 mnd te samens. Og ja; den videoen e jo barra dritbra! Greit med litt informative popups og syns eg.

  Håpe kulen e forsvunnen då, og ellers rektig god helg!!!

  SvarSlett
 29. Hærlige loppefunn:) Hvordan finner dere disse loppemarkedene? Fins det en egen internettside over hvor det arrangeres loppemarkeder?

  Ha en fin fin helg:)

  SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.