fredag 27. april 2012

Back in Black


I går ringte jeg Admiralen på jobben.
Jeg: Er det greit om jeg maler kjøkkenet svart eller?
Admiralen: Hæ?
Jeg: Ok, kjøper du melk?

Når han kom hjem var det svart. Problemet var at det så ut som et sånt hyttekjøkken. Et sånt sabla svarte satans hyttekjøkken med svære profiler i treverket og massivt kjøkkenbord og sånne detaljer som vinjekk av reinsdyrhorn og sauefell foran peisen. Da var det bare en ting å gjøre. Jeg føk sporenstreks ned på Byggern og kjøpte trefiberplater og smekka dem på kjøkkenskapa før de rakk å si Hemsedal. Da ble det glatt og fint og svart som bare det. Og så malte jeg slagbenken svart også. 
Når jeg like gjerne var i gang.
Admiralen svelget hardt den første gangen han så det, men nå er han fornøyd som aldri før.

Svart slagbenk nå

Smørkopp fra loppistur forrige helg.

Loppisfunn i hylla
 Emma er hjemme i dag. 
Vi har mamma og Emma- dag. Vi (les: Emma) kler oss ut som prinsesser og sånn. 
Nå er Emma Rødhette, i rødhettekappa jeg laga til karneval i vinter. Cordgardin på tilbud kan brukes til så mangt. Nå har Emma forkynt at hun er ferdig med å være Rødhette, nå skal hun være 
Spiderman. 
Han er nemlig dritkuul.


God helg!!

10 kommentarer:

 1. Du er ikke pysete, det skal du ha! Men kult ble det:)
  Skjønn lita Rødhette:)
  God helg!
  Klem, Elin

  SvarSlett
 2. Herlig! For et pågangsmot!! Jeg skulle gjerne sett flere bilder av kjøkkenet... Jeg vurderer nemlig å gyve løs med malekosten selv... Ser ut som resultatet hos deg ble veldig bra! -og da får jeg ikke akkurat mindre lyst :)
  Fortsett med å kose dere utover helgen!
  klem fra Hedda

  SvarSlett
 3. Oj, så spennende med oppussing av kjøkkenet! Slagbenken så i hvert fall veldig fin ut :)


  Søte rødhette :)

  Klemmer

  SvarSlett
 4. Dette minner meg på at noen ganger er det gull verdt å bare kjøre på uten å tenke så mye først. For begynner man å tenke veldig, så feiger man fort ut. Det ble ihvertfall kjempefint!

  Klem

  SvarSlett
 5. OJ, WOOOW!!! Det ble superkult!!! Ingenting, absolutt ingenting forunderer meg lenger når det kommer til deg! You go girl! (",)

  SvarSlett
 6. Så hyggelig med blogginnlegg igjen! En kjærkommen pause fra kjedelig kontorarbeid.

  Som du selv sier: "Hvorfor skal man ta interiør så innmari seriøst?". Dette til ettertanke......, for ofte så virker det som om jeg nærmest skal gifte meg med malingsfarger, oppheng av lamper, plassering av møbler og andre tilsynelatende livsviktige valg ;o).

  SvarSlett
 7. Hei! SÅ gøy med litt blogging fra deg igjen!!!! superfint på kjøkkenet! å den hylla er jo til å dø for!:) superfin rødhette og som kan forvandle seg sånn plutselig til spiderman! det var litt morsomt for for tiden handler eventyrene jeg forteller guttene om nettop spiderman og rødhette - di er nemlig bestevenner som elser is begge to.. så blir det litt spenning og mye kos, så jeg ikke legger to livredde småtroll;)
  uansett - veldi kjekt å høre fra deg igjen! håper det ikke blir så lenge til neste gang!!!
  klem fra meg:)

  SvarSlett
 8. Wow, at du virkelig hadde ork til å gjøre hele jobben på nytt igjen, og mer til! Men flott ble det. I alle fall det lille man ser på bildet.. Hint; gjerne mer blogging ;) Trivelig med et gjensyn da!

  SvarSlett
 9. det ble jo finfint og riktig så kult. Bare male og snekre litt.... Bare? Ser ut som mye arbeid for meg, men ble utrolig inspirert til å male det gamle eikekjøkkenet jeg plutselig har endt opp med. Godt med inspirasjon! :)

  SvarSlett
 10. Lekkert med mørke farger. Svart behøver absolutt ikke å være avskrekkende.

  Vi har et stort sommerblogglotteri gående, med mange flotte premier! Stikk innom og bli med =)

  SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.