lørdag 13. august 2011

Roy Rogers, shopping og nytt hår

Roy Rogers himself, med frynser og alt.
I begynnelsen av juli salet jeg og Admiralen hestene våre og dro til Home & Cottage for å finne et nytt spisebord til havestuen.
Da vi sto i butikken og kikket på bordet var vi veldig fornøyde med valget. Vi gledet oss til å få det i posten og montere det i havestua vår. Det var et flott bord. Trodde vi.
Men da bordet endelig kom på døra viste det seg at vi hadde bestilt Roy Rogers gamle spisebord. Det eneste som manglet var et dartspill og noen tønner, samt en bar med barstoler i hjørnet av havestuen. Og sånne ridesporer. Til pynt altså. Vi skjønte rett og slett ikke hvordan vi hadde klart å plukke ut et så gjennomført blodharry spisebord. Vi sto og klødde oss i hodet og lurte på dette en stund, men så la vi sammen to og to. Jeg er fra Østfold. Admiralen er trønder. Med andre ord burde vi aldri plukke ut møbler sammen.

'Rocco' spisebord fra Home & Cottage, Roy Rogers would have been proud.
Men denne gasellen er ikke tapt bak en hestekjerre, hånei du. Admiralen og jeg har gitt cowboybordet en overhaling vi, vi har jaget Roy Rogers hjem til sadelen der han hører hjemme. Først pusset vi hele bordflaten helt ned, så malte vi understellet og krakkene som hører til blå.
Adieu Roy, hello....Ja, jeg vet ikke helt hvem som
kom istedenfor Roy egentlig. Noen andre bare.

En blå krakk som Roy Rogers aldri skal sitte på.
Men andre gjester er velkomne til å sette rompa si her.
Nå som Roy er tatt ut av likningen er denne gasellen veldig fornøyd med kjøpet.
Men vi har handla mer på Home & Cottage vi, for selv om vi ikke klarer å skille Roy fra Jan i butikkene deres betyr det ikke at de ikke har andre fine ting. Som for eksempel utebord med benker:
Nytt utebord, og ny parasoll også! Fra Grønlykke. OG nye liggestoler
også forresten. Jøje meg.
Jeg lovet Førstegasellen et bilde av det nye håret mitt, og her er det. Eller det som er igjen av det. Klippe klippe klippe klippe.

Tutaleur!

14 kommentarer:

 1. Ååååå, som jeg har savnet innleggene dine! Jeg sitter alltid og fniser for meg selv når jeg leser de:) Godt dere ble fornøyd med bordet til slutt - dere har gjort en super jobb! Håper det ikke blir så lenge til neste innlegg fra deg!

  Klem Sissel

  SvarSlett
 2. Hehe, herleg! Bordet blei heilt flott det. Ikkje det beste med for mykje cowboy i heimen, nei..;-)

  Klem

  SvarSlett
 3. Finfint!

  Og den blå/petroleumsfargen heter?

  SvarSlett
 4. Hei, gjett om jeg også har savnet deg og innleggene dine da;) Bordet ble jo knallfint, fineste blåfargen...også en sånn parasoll fra Grønlykke...besvimer av den jeg, skulle gjerne hatt en så fin hage asså...håper det ikke blir lenge til du kommer med et innlegg igjen da. Og sveisen den var bare så sveisen...supersøt var du rett og slett!!! Klem Wilhelmine

  SvarSlett
 5. Yiiihaa! Eller noe slikt. Trenger jo strengt tatt ikke cowboy-uttrykk nå når Roy er jaget bort, men jeg synes at litt Wild West er en god ting. Så nemlig trailer for en ny film i går; "cowboys and aliens"- og det, min venn, ga meg et nytt perspektiv på de gode, gamle ku-guttene :)

  Likte nyfargen ekstremt godt-og digget fleisen! Snasen :)

  SvarSlett
 6. Hei Andregasellen !!! :) :) Jeg har savnet deg ! Du har så mange artige innlegg og jeg liker stilen din :) Du var veldig fin på håret og bordet ble kult !!

  Klemmer fra Janne

  SvarSlett
 7. Ååå, så gøy at du er på blogger'n igjen, Andregasellen!!! Du skriver så morsomt, og dette var intet unntak ;) Kjempefint bord!!! Liiiiker fargen kjempegodt, og kunne valgt den selv også. Og benken var kjempefint. Det samme med håret ditt!

  Stor klem fra Stine

  SvarSlett
 8. Fint å se at du rider igjen:-) Alltid både gøy og koselig med vrinsk fra deg! Ha en fin søndag:-) Hilsen Anne Lise

  SvarSlett
 9. Hehe, kjenner meg godt igjen, ja. Har vel skjedd mer enn en gang at det som synes som en veldig god idé i butikken viser seg som noe helt annet når en kommer hjem. Men dere fikk virkelig parkert Roy Rogers! Det ble lekkert-smekkert, med en blåfarge til å dø for:-)Og sveisen sveis!
  Klem, Elin

  SvarSlett
 10. Så utrolig flott det ble - nesten så jeg også vil gjøre det samme :-) Men kjenner at jeg ikke er helt klar for besøk av Roy Rogers (les: orker ikke flere oppussingsprosjekter).

  SvarSlett
 11. Howdy!

  At noen kan skrive så fornøyelig om et hagebord, det visste jeg ikke. Nå har jeg ledd godt og lenge :-) Men det ble jo en flott happy ending, og sveisen ser årntli snasen ut.

  Bildet av Roy Rogers himself er forresten fantastisk i fargene. Men bare fargene assa!

  Tevanga

  SvarSlett
 12. Ler når jeg leser innlegget, men aldri så galt, at det ikke er godt for noe!! Bordet og benken ble superfint, og er ikke en smule harry lenger :)

  SvarSlett
 13. Gratulerer med ny sveis!

  Nå har jeg nettopp scrollet meg gjennom deres blogg for å finne inspirasjon til MASSE ting å lage/gjøre fremover ;) Takk for at dere har en så fin blogg- fortsett slik!

  SvarSlett
 14. Haha, en østfolding og en trønder på møbeljakt sammen - men jeg vil nå påstå at resultatet slett ikke var så ille, jeg! Liker nå egentlig Roy litt, i all hemmelighet. Men det gjorde seg men en liten oppgradering også, altså.
  Tusen takk for hyggelig beibihilsen! Ganglaget begynner å nærme seg normalen ja, men fy søren i hææælv... Say no more. Forresten var en av de tre jordmødrene mine fra østfold, og dere snakker jo liksom litt sånn koselig, synes nå jeg. Iallefall sa hun "du kommer til å fø som ei katte du, kjapt og enkelt. Trur ikke at du må ligge lenge, nei" Så gikk hun av vakt, og SYV timer senere var det frem med både tang og saks. Stakkars kattene i Østfold, sier nå bare jeg.

  Kjekt å se deg i Blogglandia igjen! Og hilse den staute Admiralen og takke for hilsenen!

  SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.