onsdag 9. mars 2011

Kommer nå? Våren kommer nå?

En pickmeuploppispynteting
På mandag var jeg ute og gikk på ski sammen med lillesøster, og da jeg kom hjem fra den turen var jeg egentlig ferdig med vinteren kjente jeg. Våren kunne bare komme. Det kan ha noe å gjøre med at vi lå mer på bakken enn vi sto oppreist på den turen. Det var nemlig bare vemmelige bakker og is hele veien, jeg kjenner det i rompa fremdeles. Men når jeg åpner for vår, hva skjer da? Det kommer mer SNØ!
Jeg sa VÅR, ikke SNØ!
-FOJ et juskevæj, sa treåringen i dag tidlig.
(Ja, for siden sist har hun faktisk blitt tre år, det lille tyttebæret)
I går var det sol og det sildret og rant og dryppet over alt. Da var jeg så glad og vårstemt at jeg kjøpte meg en ny Nordahl-hylle i turkiiiiis:
Endelig Nordahl i Halden
Nordahl close up
Egentlig har jeg veldig lyst på dette Nordahl-skapet:
Hvis det blir vår igjen så skal jeg kanskje kjøpe det.
Men i dag er det vinter, så jeg nøyde meg altså med å kjøpe den lille porselensbambien til 15 kroner på bruktbutikken.

I morgen vil jeg ha VÅR!

Ha en fin dag alle sammen:)

27 kommentarer:

 1. Jeg stemmer også for vår. Nå har det kommet nok snø! Heldigvis er vi bittelitt over på den røde siden på termometeret, så snøen ligger forhåpentligvis ikke lenge.

  Gratulerer med treåring og ny hylle!

  SvarSlett
 2. Så fin hylle! Gratulerer med treåringen:)

  SvarSlett
 3. Enig, enig, enig! Foreløpig smått med vårtegn i Oslo, jeg speider hver dag. Sjekker trærne og bakken, men ikkeno' å se foreløpig.

  SvarSlett
 4. Jaa, håller med. Våren är mycket välkommen och på gång.. :) Superfin hylla och Bambi du fått tag på.

  Tack för tapeterna!! Jag är såå glad och jättenöjd.

  /Mia :)

  SvarSlett
 5. Kjempefin hylle !
  Ønsker vår her også :)
  Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 6. Nedturen var STOR når det snødde i dag, ja. En får trøste seg så godt en kan, og Bambi så veldig trøstende ut:-) Herlig hylle også!

  Klem, Elin

  SvarSlett
 7. For en søt bambi, og for et fantastisk skap!
  Jeg har vårfølelse, men det er så masse snø at jeg lurer veldig på om den hele tatt rekker å forsvinne før det blir vinter igjen. Vår er iallefall en god stund unna!

  SvarSlett
 8. Brrr, ja. Skikkelig snøstorm her hos og også i dag. Ikke slik vi bestilte. Hadde tenkt meg ut på trilletur i sola jeg. Men det blir heller fyre-i-peisen-innedag.

  Men iallfall;
  VARME klemmer fra meg.

  :)

  SvarSlett
 9. Vår hadde vært noe, rett og slett! Jeg er villig til å kjøpe meg hva som helst omtrent, bare våren kan innfinne seg. Asap. Hver dag har jeg planer om kjapp og effektiv scootertransportering til bydn, og hver dag er disse satt en effektiv stopper for ved hjelp av enorme mengder slaps. Ikke snø engang, bare ekkelt slaps. Nesten bare i våre gater, i bydn er veiene selvsag bare og kjørbare for en litt sliten Vespa med en enda mer sliten og vårhungrig Pafrika på toppen.
  Så ja, eg hørar deg, og stemmre i; kom då, for f...! Vi skal ta så godt i mot deg altså, ikkeno å være sjenert for. Bare kom, for pokker!

  SvarSlett
 10. Så morsomt innlegg om VM-kreativiteten din. Ikke sant - det å holde på med noe kreativt ved siden av demper spenningen. Man er bare sånn delvis med på en måte ;). Jeg har strikket dukkeklær for det meste. Og klippet litt lapper. Og faktisk bare ligget i horisontalen med hodet på puta og sett på - men det blir fort litt for spennende - så man må velge trygge grener og øvelser - hopp f.eks. Det er ikke SÅ spennende.

  Tok meg en femminutter på rumpa etter å ha båret inn massevis av matvarer i poser fra bilen. Nå må jeg begynne å rydde ut. Det er så K-J-E-D-E-L-I-G. Jeg lover det går unna litt mat i huset for tiden - med to nesten-hver-dag-trenende tenåringer.

  Vi ses rundt et hjørne ;)!

  SvarSlett
 11. Ikke for å gni det inn, men her i Trøndelag ( nede i lavlandet ) er det nesten snøfritt ;) I dag tittet solen frem til og med ,og vet du ,jeg tittet i grøfta etter leirfivel ;) VEL OPTIMIST ! ;) Ja ja i morgen er det vel snøstorm . Så søt denne Bambien var :) Og hylla, syns oransje og turkis er knallfint sammen .

  Ha en fin onsdagskveld :)
  Klemmer fra Janne

  SvarSlett
 12. Ååh, jag älskar både bambin, hyllan och tapeten! Och ett sådant skåp har jag önskat mig i åratal... Undrar just om man kan köpa Nordahl-grejer i Sverige...?

  SvarSlett
 13. kommer nå, ja våren kommer nå, da skal hestehov og blåveis gro langs veien vi må gå, kommer nå, ja våren kommer nå;) Javisst kommer våren ......en gang:)
  Herlig Nordahl hylle og skap også da:) Tapetet bak hylla..mmmmm snavvel:)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 14. Hei sveis kjære Haldengaselle! Skjer med snø a...fasen ta asså. Du MÅ jo bare kjøpe deg den boken du så på hjemme hos meg. Den heter "Detaljer hemma" av Annika Huett...kongebok vet du;) Har liksom blitt hekta på å sy jeg nå da...se for deg huset vårt som en evig julebasar a...brannmannen skjønner ikke hva jeg skal med de "stoff- fillene"...herreguuuud, han derre asså...men er jo søt da. Han blir liksom så stolt hver gang han får en hilsen fra Haldengasellen på bloggen, han syntes du var så koselig se...hils til dine også da, selv om jeg ikke kjenner dem...hi,hi...klemmer til "dekk alli hop!"

  SvarSlett
 15. Nåh...så fin hylle og bambi! Slett ikkje dumme funn, det:-) Og jo, våren er på vei, ser du! Eg har nemlig sett det. Snøklokker og sånn. Så snart, altså!

  Klem

  SvarSlett
 16. syntes du gjorde det godt jeg, selv om ikke skapet ble med i denne omgang!

  sol sol kom igjen, solen er min beste venn!

  SvarSlett
 17. Naaaaaw, skjønnaste bambien!
  Fine hylla du hadde ordna deg og, og det skapet kunne eg og tenkt meg på ein måte :o)

  Beundre fremdeles dei flotte vm-hekkleriene dine eg altså. At du har fått te dei små hekledetaljene!

  Håpe alt e vel i heimen.
  Hils alle og gratulera 3 åringen så masse med overstått bursdag, store jenta :o)

  SvarSlett
 18. Hei:)
  Så fine vimpler!!!
  Og kjempefin hylle og det skapet har søsteren i stua si:) Kjempetøft!
  Det er ikke noe Nordahl her i byen så da vet jeg hvor jeg skal neste gang jeg besøker deg! Skal bare fikse ferdig kjøkkenet først...:) I dag har skapmodulene kommet opp og gulv er lagt og tak malt så nå begynner det å ta form!
  Snakkes i morgen:)

  SvarSlett
 19. Fiin hylle- ja, den er fin nok til å glemme snø og slaps bare ved å se på den her :)

  Ellers har jeg nok glemt å fortelle hvor ufattelig fornøyd jeg er med tapetene jeg kjøpte her. Herre, de er fantastiske!!! Så tusen takk for det kuppet :)Foreløbig er jeg mer enn fornøyd bare med å eie dem, men med tid og stunder kan det hende at de får nærkontakt med en vegg...

  Jeg ble også veldig inspirert av vimplene dine, og prøver nå å kopiere deg skamløst. Sitter å "hekler" (ja, det må nok dessverre i hermetegn...) mens jeg ser på spennende saker på tv, nemlig Sons of Anarchy. (Veldig bra serie, som Pafrika heldigvis valgte å prakke på meg). Resultatet er at jeg sitter med noen trådfloker som jeg desperat prøver å forme i vimpelform, og at jeg ikke helt vet hva som foregår på skjermen, da jeg må stirre på heklepinnen non-stop. Men jeg er på merkelig vis likevel fornøyd?

  Takk for masse inspirasjon, og meget, meget kjekk lesing her på bloggen :)

  SvarSlett
 20. Du, den hylla var knakende fin om jeg skal si det pent. Fargen var heelt perfekt! Jeg har siklet på det meste fra Nordal siden nyttår, men ikke ant hvor man kan handle. Så det er altså til Halden jeg må dra! Hvilken butikk?? Lønn i morra pluss en fridag neste uke = plan som tar form. Hvis dette drittværet slutter vel å merke... Makan! 20 cm høye sørpespor på veiene utafor huset er drøyt syns jeg!

  SvarSlett
 21. Åh, jeg leeengter etter vår!!!!! Er en liten tur på Lista hos mine svigerforeldre disse dagene, og jeg kan love at våren er her! Nesten ikke en eneste snøflekk.. Men ville ikke bodd her fordiom da;)
  Hjemme er våren i anmarsj, og mitt hjerte fryder seg!

  Fiiine turkise hylla di da:-D
  Stor klem

  SvarSlett
 22. Hei, tenk at du er en sånn skientusiast, da! Har aldri likt skigåing noe særlig, men å ligge på bakken og skravle er jeg go' på :)

  Enig med du, Nordahl har supermye fint! Fargen på hylla er bare nydelig.

  Vi ses etterpå, henter deg litt før eight :)

  SvarSlett
 23. Oi, fargen i tapeten og fargen på hyllen var utrolig flotte sammen! Ergo....tapeten og hyllen var lekre sammen!*smil*

  Lekkert!*drømmer meg bort*

  SvarSlett
 24. Underbar BAMBI!! Våren är på väg!!!
  Ja det snöade lite till häromdagen..men snart snart..... :)

  SvarSlett
 25. Hei! Leeeenge siden eg va innom her... busy litle bee for tiå;/ Mn gu så fine hylla då!! Årh, den va bare heilt kanon, åså så nydelige farge:)) Galsjønne bambi og! Knib:)

  SvarSlett
 26. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 27. Bra smak du har, jag älskar själv Nordal och har inrett mitt pysselrum med skrivbord, hylla och skåp därifrån, kan inte få nog av den turkosa färgen!!!/ Johanna

  SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.