tirsdag 1. februar 2011

Den nye wiin

Wiinpute
Jeg skal ikke stå på Theatercafèen og vifte med den nysydde puta mi foran alle gjestene, jeg nøyer meg med å ta noen bilder av den og vise den til dere her på bloggen.
Wiinblad i interiøret
 Som Namaste har påpekt, så er det viktig å vise frem det man har sydd i miljøet i tillegg til nærbilder av sømmene og sånn. Det fine blomstrete stoffet på fremsiden har jeg nettshoppet hos Tamo, som også nå  har fått blogg. Kan virkelig anbefale en tur både til nettbutikken og bloggen!
Tamo foran, loppis bak.
Ellers kan jeg meddele at både øksemordere og ulveflokker uteble i helgen, til stor lettelse for mørkeredde jenter på hyttetur. Vi er nemlig ikke sånne uredde damer som på fem minutter mekker en bombe av en tannkremtube og en fyrstikkeske sånn som McGyver, vår løsning på eventuelle problemer hadde sannsynligvis vært å krype under senga og håpe på det beste. Ikke alltid den beste forsvarstrategien.

Ha en fin dag alle sammen!

15 kommentarer:

 1. Hohoho, den passive forsvarsstrategien der trur eg jammen meg hadde falt naturlig for meg og ;o)

  Fiiiine puta da!!! Og viktig med vinkler å miljø ja, det e sikkert :o)
  Litt vittig at du viste vakre Wiinblad i dag, for Illu-mina har laga innlegg i dag og vist dei 2 bildene eg ska få overta av henna.
  Kikk her hvis du e nysgjerrig:

  http://ullimina.blogspot.com/

  SvarSlett
 2. For en vanvittig fin pute! OG den gjorde seg bar i stolen :)

  Phhuuu....fint dere kom helbærga tilbake fra hyttetur da ;)

  SvarSlett
 3. Nydelig var den!! Enig, Tamo er en finfin butikk (og blogg)..

  Ha en fin kveld!!
  Klem fra Stine

  SvarSlett
 4. Heisan Andregasellen!
  Du er bare så herlig og supermorsom!!! Er du slik "live" også??? Da tror jeg at jeg hadde ledd meg skakk er jeg redd.
  Så fiiiin Wiinblad-pute du har sydd!! Og JA jeg skal bli bedre på å vise ferdigsydde puter i miljøet! Et poeng der!
  Nå har jeg endret på dagens blogginnlegg etter din kommentar. Mamma hadde slettes ikke bursdag i dag, he,he. Hun er en dynamisk vær-dame og venter til mars emd å fylle 89 år.Ser teksten kunne misforstås og retter "Mamma er i dag blitt en moden dame på 88 år" til "mamma er etter hvert blitt en moden dame på 88".
  Ha en super trygg kveld! Blir det for kjedelig går "Mordkommisjonen" på tv i kveld.
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 5. Så bra dere kom levende hjem fra hytteturen, da! Skikkelig lurt å si ifra at potensielle øksemordere burde holde seg hjemme - er overbevist om at det gjorde utslaget.
  Og du - eg har en innrømmelse. Jeg HADDE gjort det slutt med gilmorene - helt og holdent, omtrent fra midt i desember. Tror det hadde noe med at jeg assosierte det så veldig med sykdom og eksamenslesing. Men i dag har jeg vært litt syk igjen, og satt nå her i stova og glodde i veggen...klokken nærmet seg 18.00...fjernkontrollen bare lå der... Greit, tenkte jeg, jeg kan jo gi dem en ny sjanse. Og no e vi SAMMEN IGJEN! Og Luke og Lorelai skal GIFTE seg, tenk det, og Luke har fått seg en tolvårig datter siden sist. Fy søren, det var kjekt å se jentene igjen. Nå må jeg barevære flink å fortsette når helsen vender tilbake. Leste ikke kjeften din før etterpå, men det var en oppstrammer jeg fortjente, så den svelger jeg hel!
  Superfin wiinpute btw, for ikke å snakke om tasko noen innlegg under her. Du er jo håndarbeidets Wonder Woman, så skryt er vel gammelt nytt etter hvert. Men du får det likevel!
  Fin kveld til deg, og igjen - takk for streng, men kjærlig oppstramming! ;)

  SvarSlett
 6. Såå fin och väskan med bambi var ju helt underbar!! och vimplarna..

  Himmel vad mycket fint.

  /Mia :)

  SvarSlett
 7. Takk for oppskrift på heklevimpel. Skal forsøke meg på den.

  SvarSlett
 8. Ha, ha.. jag skulle vilja se er ligga där under sängen och trycka! Jag har med åren blivit mindre tuff.... häromdagen såg jag någon serie där en man gick in till kvinnor och väntade tills de hade somnat och sedan dödade dem i sömnen - den natten sov jag dåligt! Jag undviker skräckfilmer... vill inte se sådant som skrämmer mig.

  Kudden var jättefin.... och tygerna på Tamo är urfina allihop!
  Dragkedja är något man får kläm på hur man gör efter mycket träning.... Fortsätt öva så kan du det snart ;-) Köp billiga dragkedjor på loppis och träna, träna...

  Kraam Lotten

  SvarSlett
 9. Godt dere har kommet helskinnet tilbake:-)
  Putene var RÅLEKKER!! Fantastisk stilig! Elsket både stoffer, farger og motivet!

  Og jeg sier ja takk til bambibilde. Så utrolig snilt! Finner jeg e-post adressen din her på siden??

  Klem

  SvarSlett
 10. Så bra at ingen stygge menner var ute i skogen for å ta dere !! ;) Dere hadde det sikkert kjempegøy :) Denne puta var bare nydelig , kjøpt foran og loppis bak DIGGER :)

  Ha en alldeles trevvle kvell ;)
  Kæmma fra Janne

  SvarSlett
 11. Hei. Ja, kjempefint om du kan ta kontakt med Flittiglisene. Det hadde jo vært så koselig om det passet for dem også. Bare si i fra du. Så snakkes vi nærmere om tidspunkt, adresse, etc etc...kan du ikke sende meg mail da på min mailadr. Jeg trur jeg har fått rotet bort din mail se, eller har jeg fått den forresten...roter så fælt jeg...min er:
  ni-ma-as@online.no

  Ciao:)

  SvarSlett
 12. Oj! den puta kunne jeg tenke meg:) Har dessverre ikke mer av det lilla stoffet som ble borte alt for fort :(.
  Ang mitt innlegg: inni i skapet henger en gammel frakk som jeg fant på en bruktbutikk og den er alt for stor for meg, men jeg klarer ikke å sette saksen i den! Jeg fant skapet på annonse med Finnkode: 26568185. forresten, de hadde 4 til, men jeg er litt usikker på hvor fine de var (det var mannen min som hentet)

  SvarSlett
 13. dødslekker pute!
  :)
  God helg til dere! Klem fra sykeheimen:)

  SvarSlett
 14. For en lekker pute ja ;-)

  Høres ut som en super jentehelg. Strategien om å gjemme seg under senga har jeg også hatt noen ganger, når jeg har hørt inntrengere over alt ;-))) Har ikke prøvd, men skal ikke se bort fra at det fungerer ;-))

  Ønsker deg en super dag!

  Klem fra Carina

  SvarSlett
 15. Hei min due :)

  Vakker pute ;) så den hos deg i går men dumme meg glemte å kommentere. Hærlige farger!

  Du, krype under senga? Vi kan vel bedre enn det? Hva med å snakke hull i hodet på ham eller drikke ham under bordet?

  Sneiks :)

  SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.