onsdag 23. februar 2011

Tapetsalg og badekar med røde bein


Røde bein i badekar

 Hva har røde bein i et blåhvitt badekar å gjøre med tapetsalg, spør dere. Kanskje, hvis dere gidder å spørre da.
'Ingen ting', vil jeg si da. Men jeg syntes det var et fint bilde, og jeg fant det på weheartit. Jeg skulle gjerne hatt et sånt bad. Men det er jo de røde strømpebeina som gjør hele bildet liksom, og jeg orker ikke å ligge hele dagen lang i badekaret med røde strømper for å fullføre helhetsinntrykket heller. Pluss at jeg tror Admiralen ville ment at jeg hadde blitt mer enn lovlig gæærn også. Ikke at det er noe nytt altså. Mens jeg var inne på weheartit så fant jeg et bad jeg faktisk veldig ville ha, og det ser sånn ut:


Jeg vil ha nytt bad

På dette badet trenger man ikke å ligge i badekaret hele dagen med røde strømpebukser på heller. Det er lekkert uten røde bein. Fint, ikke sant?
Men så var det det med å komme til saken da:
Det er tapetsalg på salgsbloggen!
Jeg selger ut tapeten for minst halv pris, noen tapeter selger jeg for enda mindre. Etter at jeg har solgt alle tapetene for halv pris tror jeg ikke at jeg selger mer tapet. Tror jeg trallala.

Ha en fin dag alle der ute!


19 kommentarer:

  1. Jaa, vad läckert!! Det nedersta kan man vistas i läänge utan att otrivas :)

    Nu ska jag in och kika på dina tapeter.

    Ha en fin dag! /Mia :)

    SvarSlett
  2. Flotte og spesielle bad!
    Og nå gjør du sånn at selv jeg nesten ønsker meg retrotapet...

    SvarSlett
  3. Nydelig bad !!
    Kjempeflotte begge to :-)
    Selv om det nok blir litt slitsomt med røde bein i badekaret hele dagen ( hihi ) Du kan jo kanskje kjøpe en mannekengdukke som beina kan ligge der :-) Hihi :-)
    Ellers er jeg enig med deg - ville nok gått for bad nr 2 :-)

    SvarSlett
  4. Fantastisk bilde med de røde beina! Litt av en jobb å ligge heeelt stille for å holde posituren! :)

    SvarSlett
  5. Lekre bad, ja! Men heilt klart meir praktisk med det som held stilen uten røde strømpebukser..;-) Ha ein fiiiin dag da, du!

    Klem

    SvarSlett
  6. Heisann!!

    vakkert!!Nydelig farge på veggen:)

    ha en fin onsdag!!

    klem linda:)

    SvarSlett
  7. Hurra for tapetsalg og fantastiske bad. Røde strømebukser er også bra, men helst ikke som konstant stilleben utført av en selv ;)

    SvarSlett
  8. ÅÅÅ, så fantastisk bad da...jeg skulle også ha drømt å bo slik. Herreguud, vi spleiser på et slott i Sverige a...så pusser vi det opp slik...fint det da...kan vi dra på Harryhandel hele uka vet du...hi,hi...åååå jeg vil bli kunstner jeg...masse penger og et slott som er mitt. Dream on baby. Ble mye dette her...syk jeg se, ligger bare og kjeder meg, slapp som fasen. Men nå skal jeg se på tapet salget ditt, som den ekte retrotapet jomfru jeg er, må jeg kanskje ha noen flere...hi,hi...også vil jeg ta et cafè treff snart...fasen vinteren er jo så lang, må skje noe koselig vettu;))

    SvarSlett
  9. herlig bad, men enig at det kan være litt slitsom å ligge der med røde bein bare for at badet skal ta seg ut....Kanskje det er mulig å kapre en utstillingsdokke for jobben?

    SvarSlett
  10. Kunne levd fint med begge de badene der. Med eller uten strømpebuksebekledde ben. Eller forresten, helst uten tror jeg:-)

    Må bare takke for at du skaper rene julaften inne på tapetbutikken. Det var ikke lett å holde seg i skinnet der, nei!

    Ha en fin kveld:-)

    SvarSlett
  11. Det e eg så ska sei takk, for ei storveis helg! :o)

    Eg "måtte" jo barra laga te ein boks som barra var Admiralen sin og må veta. Ikkje altfor mandig kanskje, tihi :o) Ein liten takk og masse takknemlighet.

    Skikkelig likte badekarene og forresten ;o)

    SvarSlett
  12. Gleder meg til å få finfine tapeter i posten snart! :)

    Mon tro hva jeg skal bruke dem til? Dere får forhåpentligvis se noen resultater på bloggen min etterhvert...

    Ha en fin dag!

    SvarSlett
  13. hehe...det var jo bare en liten oppvarmings-gibort!! Det blir flere sånne, faktisk 1 hver onsdag frem til trekningen av den store giveawayen, og den kan du fortsatt bli med på, bare gå inn her

    http://lillehottentott.blogspot.com/2011/02/1-ars-blogging-giveaway.html

    Klem Sissel

    SvarSlett
  14. Ahh fine bilder og bad. Elsker slike bilder.. drømme seg bort i bilder :D

    SvarSlett
  15. Fantastiske bilder! Sånne bad vil jeg også ha! Hadde vært fint å slippe minibadet vi har nå med gul hjertetapet, sprekker i taket og sopp over dusjen ;P

    SvarSlett
  16. Herlig herlig :-) Love the legs ;-) Skulle gjerne hatt meg litt av all den fine tapeten din ja, så nå må jeg nok inn og titte litt. Koselig lørdagskveill til dere!

    Klem fra Mollie

    SvarSlett
  17. Ooo, fine bad! Lekkert med røde bein i badekaret, men litt upraktisk;)

    SvarSlett
  18. Ey. Nice. Kjenner jeg mer enn gjerne skulle hatt badekar, en deilig dyr badeskum, et godt glass vin og noe avslappende musikk. HAr egentlig alt det andre, me mangler badekaret ;-) Men lukker øynene og drømer meg bort. Herlig det blidet med røde strømer. Og SÅ kule fliser da. I like. God søndag, med eller uten røde strømper!

    SvarSlett
  19. Sjekka her a.. Ja til VM hele året. En elg skal vi lage!

    http://www.google.com/images?hl=sv&rlz=1T4SUNC_noNO354NO354&q=anne+claire+petit&um=1&ie=UTF-8&source=univ&sa=X&ei=cUBuTdXpHoOphAeD07FP&ved=0CE8QsAQ&biw=1259&bih=530

    SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.