tirsdag 7. februar 2012

Brenda og Plysj. Og sånn.

Plysjen er tilbake
 Jeg digger Moonkids, de lager finfint barnetøy som er både mykt og kuult. Men Brenda er ikke så verst hun heller, hun klarer å sy plysj selv. Ikke bare det, jeg og Brenda pynter på plysjen også vi. Med rødhetter og havfruer og alt jentene ber om. Vi setter oss ned og surfer nettet etter fine bilder, og så gir jeg dem til Brenda. Hun fixer applikasjon hvis jeg er snill og bytter tråd og stoff.
Brendas første plysjantrekk
 Nå syr jeg på bestilling fra småpikene. De dirigerer farger og bilder og sånn, men jeg tillater meg noen kunstneriske friheter såklart. Jentene vil så klart helst ha sjokkrosa tyll med turkise og knallgule blonder, i verste Bollywoodstil. Men der setter jeg og Brenda ned foten (føttene?)
Det er lurt å stille ledende spørsmål:
"Er ikke dette stoffet myyyyykt å ta på, skal vi sy en fin genser av det kanskje?"


Og så lovet jeg (for to måneder siden eller noe sånt) å vise bilder fra stua etter at jeg heiv ut samtlige stueplanter og hang opp gardiner isteden. Admiralen laget fest og heiet mens jeg holdt på, for han var VannePlanterAnsvarlig før hendelsen. "Mindre å gjøre", tenkte Admiralen da jeg ribbet huset for grønt.
Men jeg har en ond plan, han skal få ansvaret for noe mye verre....moahahaaaaaa.
Stue uten planter
 Til slutt et bilde av lille Emma som er blitt ganske så stor. Ser det først når jeg tar bilder jeg liksom: Er DET der bitte lille Emma??
Emma, snart file ål.

Hilsen AndreGasellen, nå bedre kjent som TreigeGasellen

9 kommentarer:

  1. Så fint å se liv her igjen :)
    Branda svikter ikke, det er bra!!!

    Klemmer

    SvarSlett
  2. Så kjekt at du er tilbake igjen! Du har vært savnet!

    Digger plysjantrekket! Nydelig Rødhetteapplikasjon!
    Du er så flink atte:-)

    De vokser til disse søte små. Her har vi også en som snart er fire. Hvor ble de årene av liksom??

    Ha en fin kveld!

    Klem

    SvarSlett
  3. Se der var du, fint med planteløs stue:)

    Klem fra Trine:)

    SvarSlett
  4. Endeleg tilbake! Har venta lenge på dette :) Syns det var veldig fint utan plantar (ikkje at eg veit korleis det var med, men likevel!), - nakent og enkelt. Kult!
    Og så må eg føye til at du/de har ein utruleg inspirerande og glad blogg.

    SvarSlett
  5. Fine Brenda altså. Så gøy å kunne sy sine egene barneklær!

    SvarSlett
  6. Superfine klær gasellen!!! Og stua ble så fin, enkelt og fint. Gleder meg til å se på fredag:) Hjemmepc'n er ødelagt (falt i gulvet) og på mannen sin får jeg ikke lastet ned boka pga at jeg må oppdatere programvare og jeg tør ikke helt siden det er en jobbpc og han er borte...Må vente litt med å få lest den..ARG!

    SvarSlett
  7. Du å Brenda altså - dåkke e jo heilt råe!!! superfine kler, å galsjønne emma:) min minste og e så liden ennå, mn av å t ser eg kor store han egentligt har blitt, å eg blir liga sjokka kver gang! åså fortrenge eg d ijenn.... han e 3 å ett halvt vel snart... men minsten e jo alti minst då <3
    go helg! klem fra meg:)

    SvarSlett
  8. Så flott bilde av spisestua :) Likete veeeldig godt de hvite stolene dine!! Vet du hva de heter / merke? Beppeklem, som har giveaway om du vil være med ;)

    SvarSlett
  9. Herlig grønn farge på bordet og krakken...

    Ha en fin påske:)

    Klem Linda:)

    SvarSlett

Say what?

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.